Poradna duly
Jana Čurdová
@Ditkaa píše:
Holky jestě se vás chci zeptat, plánujeme s přítelem že zítra vyrazíme na dovču, buď nějakej last minute směr řecko, nebo autem do chorvatska.. máte zkušenosti s cestováním na takovou dálku? Nebo nějaká doporučení, co vyjde líp, jestli se dá třeba ta cesta autem v klidu zvládnout… u moře jsem nebyla ani nepamatuju, tak bych jela hrozně ráda
My jsme byly autem v Chorvatsku to jsem byla tuším 15tt a jelikož mi nebylo od začátku těhu vůbec špatně, tak cesta pohoda, měla jsem polštářek, deku, nohy nahoře, dalo se to v pohodě, ale teď mi třeba už dost začínají bolet záda, takže by to taky asi bylo jiný…na sluníčko jsem chodila jen třeba na půl hodinky a měla jsem vždycky přes bříško hozený mokrý ručník. S dopravou, ubytkem v krásném apartmánu na 9 nocí, vařili jsem si sami, jídlo jsme něco vezli s sebou, něco tam koupili a 3× jsme byli na véče + mraky výletů v okolí (národní park Krka, Split atd) nás to vyšlo na 25 000,–.
@MonikaL píše:
Ahoj holky jak jsem měla doposud klid tak ted to začíná, roztahování, kyčle bolí, záda bolí, vazy atd. no pěkně si to ted užívám
jj přesně jako já, kyčle mi teda bolí už trošku dýl, ale přidali se vazy a hlavně záda…plánuju, že až půjdu příští týden na kotrolu tak si nechám předepsat doporučení k neurologovi (nebo jak se jmenuje ten doktor na záda) aby mi předepsal ten těhotenský pás, včera jsem na ně koukala, zaprvý nevím který bych si měla pořídit
a zadruhý ty dobrý stojí okolo 800,– a víc, tak i kdyby mi měl jenom poradit, ať nekoupím něco co mi bude na nic.
Tak mě dovolenou dr nedoporučil jelikož jsem ze začátku špinila, jinak prsa mám větší a docela dost mě pobolívají bradavky, jinak záda, kyčle bolí, příští týden jdu na velký utz a srdíčko a jinak k tomu klidu když já mimi dýl necítím mám ten angelsound a ten mě uklidní takže mám pohodičku ![]()
@MonikaL píše:
@Casparada tak na to se podívám to vůbec neznám
jj buď jsou přes celý bříško, nebo takový široký pás, který se asi dává tak přes + pod bříško, nebo jen páska pod bříško a vůbec netuším, který bude nejlepší, takže si nechám poradit od odborníka…
Mě se taky zvětšili prsa, čas od času jsou citlivější bradavky, ale zatím nic nevytéká, za což jsem docela ráda, myslím, že si s tím užijeme až až po porodu ![]()
Ahoj všichni, mám velké oznámení ![]()
Dne 20.10.2012 se budu vdávat, chtěli jsme to udělat dřív, ale mě propadá občanka a partner nemůže najít rodný list, takže než nám vystaví nový doklady, musíme počkat a museli jsme to odložit ![]()
Miminko pořád kope a kope
spí to moje dítě vůbec někdy
ale jsem ráda, že vím, že je v pořádku.
Já dneska také volala na výsledky tripple testů a naprosto v pořádku ![]()
Přiznám se, že mě ani nenapadlo, že by to mohlo dopadnout špatně, dneska jsem 19+4 a příští čt jdu konečně na velký utz, a pak začnou menší NÁKUPY
Čeká mě nákup povlečení a kolotoče nad postýlku - to nechám na partnerovi, mě se žádnej nelíbí ![]()
@pavlinka77 píše:
Ahoj všichni, mám velké oznámení
Dne 20.10.2012 se budu vdávat, chtěli jsme to udělat dřív, ale mě propadá občanka a partner nemůže najít rodný list, takže než nám vystaví nový doklady, musíme počkat a museli jsme to odložit
Miminko pořád kope a kopespí to moje dítě vůbec někdy
ale jsem ráda, že vím, že je v pořádku.Já dneska také volala na výsledky tripple testů a naprosto v pořádku
Přiznám se, že mě ani nenapadlo, že by to mohlo dopadnout špatně, dneska jsem 19+4 a příští čt jdu konečně na velký utz, a pak začnou menší NÁKUPYČeká mě nákup povlečení a kolotoče nad postýlku - to nechám na partnerovi, mě se žádnej nelíbí
velká gratulace ![]()
@pavlinka77 píše:
Ahoj všichni, mám velké oznámení
Dne 20.10.2012 se budu vdávat, chtěli jsme to udělat dřív, ale mě propadá občanka a partner nemůže najít rodný list, takže než nám vystaví nový doklady, musíme počkat a museli jsme to odložit
Miminko pořád kope a kopespí to moje dítě vůbec někdy
ale jsem ráda, že vím, že je v pořádku.Já dneska také volala na výsledky tripple testů a naprosto v pořádku
Přiznám se, že mě ani nenapadlo, že by to mohlo dopadnout špatně, dneska jsem 19+4 a příští čt jdu konečně na velký utz, a pak začnou menší NÁKUPYČeká mě nákup povlečení a kolotoče nad postýlku - to nechám na partnerovi, mě se žádnej nelíbí
Jůů gratulace jak k dobrým výsledků tripple testů (já se dozvím výsledky až příští týden na velkém utz) a také ke svatbě!!! ![]()
@Pavlinka 77 p. s. mě se taky žádný kolotoč moc nelíbí, když už je pěkný tak stojí přes tisícovku, preferuju spíš přírodní barvy a ty pak prý miminka tolik neupoutají… ![]()
@Casparada píše:
@Pavlinka 77 p. s. mě se taky žádný kolotoč moc nelíbí, když už je pěkný tak stojí přes tisícovku, preferuju spíš přírodní barvy a ty pak prý miminka tolik neupoutají…
Mě právě taky vadí, jak to hraje všema barvama, ale miminkům se to líbí ![]()
Takže to nechám na partnerovi, ještě jsem uvažovala, jestli koupit plyšový nebo plastový, tak pořád váhám ![]()
@pavlinka77 píše:
Mě právě taky vadí, jak to hraje všema barvama, ale miminkům se to líbí
Takže to nechám na partnerovi, ještě jsem uvažovala, jestli koupit plyšový nebo plastový, tak pořád váhám
jj přesně tak, já mám nakonec předvybraný jeden barevný ( s tím, že k němu koupím asi ještě to stínítko ve tvaru listu z Ikea, to bude hezky ladit)
http://pro-nejmensi.heureka.cz/…est/galerie/
anebo ty neutrální barvy, ale pozor dodání je 2 měsíce
(teď na něj čekám páč ho kupujeme kolegyňce odcházející na mateřskou…)
http://www.malvik.cz/…-and-Parsnip
http://www.malvik.cz/…nad-postylku
Mě teď neroste břicho, spíš mi přijde, že se nějak zmenšuje či co… nebo mi narostla prsa a nepoznala jsem to ![]()
Kopanečky cítím, ale jak mě daník zaměstnává, tak si kolikrát ani neuvědomím, že jsem je cítila a večer jsme nervozní, jestli o sobě mimi dalo vůbec vědět…
Už se na ten čtvrtek teším a doufám, že mi bude dělat UT, abych mímo viděla..
ale ten strach mám pořád a nějak se ho nejde zbavit - i když už jsem takhle celkem dost… Ale pořád je ve mě strach z toho loňska…