Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4731
14.8.12 10:04
@Ditkaa píše:
Holky jestě se vás chci zeptat, plánujeme s přítelem že zítra vyrazíme na dovču, buď nějakej last minute směr řecko, nebo autem do chorvatska.. máte zkušenosti s cestováním na takovou dálku? Nebo nějaká doporučení, co vyjde líp, jestli se dá třeba ta cesta autem v klidu zvládnout… u moře jsem nebyla ani nepamatuju, tak bych jela hrozně ráda :)

My jsme byly autem v Chorvatsku to jsem byla tuším 15tt a jelikož mi nebylo od začátku těhu vůbec špatně, tak cesta pohoda, měla jsem polštářek, deku, nohy nahoře, dalo se to v pohodě, ale teď mi třeba už dost začínají bolet záda, takže by to taky asi bylo jiný…na sluníčko jsem chodila jen třeba na půl hodinky a měla jsem vždycky přes bříško hozený mokrý ručník. S dopravou, ubytkem v krásném apartmánu na 9 nocí, vařili jsem si sami, jídlo jsme něco vezli s sebou, něco tam koupili a 3× jsme byli na véče + mraky výletů v okolí (národní park Krka, Split atd) nás to vyšlo na 25 000,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
14.8.12 10:10
@MonikaL píše:
Ahoj holky jak jsem měla doposud klid tak ted to začíná, roztahování, kyčle bolí, záda bolí, vazy atd. no pěkně si to ted užívám :roll:

jj přesně jako já, kyčle mi teda bolí už trošku dýl, ale přidali se vazy a hlavně záda…plánuju, že až půjdu příští týden na kotrolu tak si nechám předepsat doporučení k neurologovi (nebo jak se jmenuje ten doktor na záda) aby mi předepsal ten těhotenský pás, včera jsem na ně koukala, zaprvý nevím který bych si měla pořídit :nevim: a zadruhý ty dobrý stojí okolo 800,– a víc, tak i kdyby mi měl jenom poradit, ať nekoupím něco co mi bude na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
14.8.12 10:13

Tak mě dovolenou dr nedoporučil jelikož jsem ze začátku špinila, jinak prsa mám větší a docela dost mě pobolívají bradavky, jinak záda, kyčle bolí, příští týden jdu na velký utz a srdíčko a jinak k tomu klidu když já mimi dýl necítím mám ten angelsound a ten mě uklidní takže mám pohodičku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
14.8.12 10:14

@Casparada tak na to se podívám to vůbec neznám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
14.8.12 10:17
@MonikaL píše:
@Casparada tak na to se podívám to vůbec neznám :pankac:

jj buď jsou přes celý bříško, nebo takový široký pás, který se asi dává tak přes + pod bříško, nebo jen páska pod bříško a vůbec netuším, který bude nejlepší, takže si nechám poradit od odborníka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
14.8.12 10:19

Mě se taky zvětšili prsa, čas od času jsou citlivější bradavky, ale zatím nic nevytéká, za což jsem docela ráda, myslím, že si s tím užijeme až až po porodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
14.8.12 10:22

@Casparada tak mrkni na recenze někde já se taky kouknu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
14.8.12 11:02

Ahoj všichni, mám velké oznámení :-)
Dne 20.10.2012 se budu vdávat, chtěli jsme to udělat dřív, ale mě propadá občanka a partner nemůže najít rodný list, takže než nám vystaví nový doklady, musíme počkat a museli jsme to odložit :-)
Miminko pořád kope a kope :mrgreen: spí to moje dítě vůbec někdy :nevim: ale jsem ráda, že vím, že je v pořádku.

Já dneska také volala na výsledky tripple testů a naprosto v pořádku :-)
Přiznám se, že mě ani nenapadlo, že by to mohlo dopadnout špatně, dneska jsem 19+4 a příští čt jdu konečně na velký utz, a pak začnou menší NÁKUPY :-) Čeká mě nákup povlečení a kolotoče nad postýlku - to nechám na partnerovi, mě se žádnej nelíbí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
14.8.12 11:13
@pavlinka77 píše:
Dne 20.10.2012 se budu vdávat, chtěli jsme to udělat dřív, ale mě propadá občanka a partner nemůže najít rodný list, takže než nám vystaví nový doklady, musíme počkat a museli jsme to odložit :-)
Miminko pořád kope a kope :mrgreen: spí to moje dítě vůbec někdy :nevim: ale jsem ráda, že vím, že je v pořádku.Já dneska také volala na výsledky tripple testů a naprosto v pořádku :-)
Přiznám se, že mě ani nenapadlo, že by to mohlo dopadnout špatně, dneska jsem 19+4 a příští čt jdu konečně na velký utz, a pak začnou menší NÁKUPY :-) Čeká mě nákup povlečení a kolotoče nad postýlku - to nechám na partnerovi, mě se žádnej nelíbí :D

velká gratulace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
14.8.12 11:27
@pavlinka77 píše:
Miminko pořád kope a kope :mrgreen: spí to moje dítě vůbec někdy :nevim: ale jsem ráda, že vím, že je v pořádku.Já dneska také volala na výsledky tripple testů a naprosto v pořádku :-)
Přiznám se, že mě ani nenapadlo, že by to mohlo dopadnout špatně, dneska jsem 19+4 a příští čt jdu konečně na velký utz, a pak začnou menší NÁKUPY :-) Čeká mě nákup povlečení a kolotoče nad postýlku - to nechám na partnerovi, mě se žádnej nelíbí :D

Jůů gratulace jak k dobrým výsledků tripple testů (já se dozvím výsledky až příští týden na velkém utz) a také ke svatbě!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
14.8.12 11:28

@Pavlinka 77 p. s. mě se taky žádný kolotoč moc nelíbí, když už je pěkný tak stojí přes tisícovku, preferuju spíš přírodní barvy a ty pak prý miminka tolik neupoutají… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
14.8.12 11:45

@pavlinka77
Tak to moc gratuluju… :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
14.8.12 12:01
@Casparada píše:
@Pavlinka 77 p. s. mě se taky žádný kolotoč moc nelíbí, když už je pěkný tak stojí přes tisícovku, preferuju spíš přírodní barvy a ty pak prý miminka tolik neupoutají… :nevim:

Mě právě taky vadí, jak to hraje všema barvama, ale miminkům se to líbí :-)
Takže to nechám na partnerovi, ještě jsem uvažovala, jestli koupit plyšový nebo plastový, tak pořád váhám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
14.8.12 12:21
@pavlinka77 píše:
Mě právě taky vadí, jak to hraje všema barvama, ale miminkům se to líbí :-)
Takže to nechám na partnerovi, ještě jsem uvažovala, jestli koupit plyšový nebo plastový, tak pořád váhám :-)

jj přesně tak, já mám nakonec předvybraný jeden barevný ( s tím, že k němu koupím asi ještě to stínítko ve tvaru listu z Ikea, to bude hezky ladit)
http://pro-nejmensi.heureka.cz/…est/galerie/
anebo ty neutrální barvy, ale pozor dodání je 2 měsíce :? (teď na něj čekám páč ho kupujeme kolegyňce odcházející na mateřskou…)
http://www.malvik.cz/…-and-Parsnip
 http://www.malvik.cz/…nad-postylku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
14.8.12 12:36

Mě teď neroste břicho, spíš mi přijde, že se nějak zmenšuje či co… nebo mi narostla prsa a nepoznala jsem to :-D
Kopanečky cítím, ale jak mě daník zaměstnává, tak si kolikrát ani neuvědomím, že jsem je cítila a večer jsme nervozní, jestli o sobě mimi dalo vůbec vědět…
Už se na ten čtvrtek teším a doufám, že mi bude dělat UT, abych mímo viděla..
ale ten strach mám pořád a nějak se ho nejde zbavit - i když už jsem takhle celkem dost… Ale pořád je ve mě strach z toho loňska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí