Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2218
15.8.12 10:11

Já kolotoč pořizovat vůbec nebudu, Lucinka ho měla a strašně vždycky začla řvát, když jsem ho pustila, prostě jí ten zvuk vadil :lol: Naštěstí jsem ho měla jen půjčený.
Kočárek pomalu řešíme, mám ještě po Lucce Roan Kortina, v dobrém stavu, ale je do růžova, takže pokud to bude kluk, tak budeme muset pořídit jiný a to bych měla mít po kamarádce Quinny.No uvidíme, až se dozvíme pohlaví, tak se uvidí, co dál. Věcičky na mimi už taky nějaké mám, něco jsem koupila v sekáči a něco začínám dědit po kamarádky Elišce, která teď má 2 měsíce, takže takové ty neutrální barvičky už mám doma a kochám se :srdce:
Postýlku mám taky ještě po malé, takže jenom matraci a vyřešeno. Pak nějakou komodu, ale to je zatím čas.
Zítra jdu na kontrolu, už se strašně těším na prcka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
15.8.12 10:48

@pavlinka77 gratulace
@smajl nemame, vybira manzel:-) tak znela dohoda:-)

Jinak ja mam porad minus tri kila, ale prcek se ma dobre:-) Uz ho konecne taky citim!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
15.8.12 10:58

@Casparada baterky vydrželi maximálně týden… Ale koupili jsme pak nabíjeci a ty vybdrželi měsíc a půl, tak to už byla pohoda… Nevyužívala jsem to, protože přes den v postýlce nespal… To usínal jen ve vibračním lehátku.-))) On byl hrozně uplakaný miminko :-)

@petule Já jdu na kontrolu zítra, tak doufám, že mu UTZ bude dělat a ještě k tomu trippl testy, jsem strašně nervozní, jestli je vše ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
15.8.12 10:59

Já osobně za sebe bych ten kolotoč taky nepořizovala, za ty peníze :-(
Ale je fakt, že jsme ho využili - Daník ho strašně rád pozoroval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
15.8.12 11:19

@Kristyna+Daník Já mám tedy schovaný po Terce kolotoč s plastovými zvířátky, kvuli prachu, aby byly otíratelný, ale uvidím, možná taky pořídím nový :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1530
15.8.12 14:03

Ahoj, tak my uz ted snad kouph.me byt a tak v rijnu bychom se mohli stehovat jpak uz chci nakupočat a zařizovat. jinak vy vsechny uz mate pohyby? ja ještě nic necítím, ach jo, doufam ze je vse v poho.dr ma lovců. tak me projednala az za 14 dní,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
15.8.12 14:11

Kristý+Daník - víš jak to s triplly je. takže se nenech rozhodit, určitě je vše ok :kytka:

Jinak dnešní kontrola u zubaře trvala… max. 2 min :dance: vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
15.8.12 15:25

@petule No doufám… v prvním těhu s nima problém nebyl… tak snad nebude problém, te´d… Doufám jen v ten UTZ až uvidím vrtící se tanečnici budu klidnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
15.8.12 16:30
@Casparada píše:
jj přesně tak, já mám nakonec předvybraný jeden barevný ( s tím, že k němu koupím asi ještě to stínítko ve tvaru listu z Ikea, to bude hezky ladit)
http://pro-nejmensi.heureka.cz/…est/galerie/
anebo ty neutrální barvy, ale pozor dodání je 2 měsíce :? (teď na něj čekám páč ho kupujeme kolegyňce odcházející na mateřskou…)
http://www.malvik.cz/…-and-Parsnip
http://www.malvik.cz/…nad-postylku

Ten první mám už doma a je uplně super, má ho i kamarádka a hrozně si ho chválí, mě se líbí jak je barevnej a zaujme. :-)

• Citovat
  • Upravit
bettybel
15.8.12 16:36

Jinak se chci zeptat, jestli se k vám můžu přidat, miminko čekáme také na leden 2013, termín porodu mám podle menstruace 8.1. a podle posledního ultrazvuku 6.1.2013, zatím ještě nevím co čekáme :-( to se dozvím (snad) 27.8.2012, kdy jedeme do brna na velký ultrazvuk ve 21. týdnu a už se nemůžu dočkat, doufám, že bude vše v naprostém pořádku a mimi se nám ukáže, ať může maminka nakupovat :-)

• Citovat
  • Upravit
826
15.8.12 16:43
@bettybel píše:
Jinak se chci zeptat, jestli se k vám můžu přidat, miminko čekáme také na leden 2013, termín porodu mám podle menstruace 8.1. a podle posledního ultrazvuku 6.1.2013, zatím ještě nevím co čekáme :-( to se dozvím (snad) 27.8.2012, kdy jedeme do brna na velký ultrazvuk ve 21. týdnu a už se nemůžu dočkat, doufám, že bude vše v naprostém pořádku a mimi se nám ukáže, ať může maminka nakupovat :-)

ahoj, vítám tě :) jsme na tom podobně, já jdu na UZ o tri dny pozdeji a taky jsem natesena, co to bude:-D Pristi tyden jdu ke sve doktorce, ale spis spoleham az na ten velky UZ. a pak se obavam ze me prepadne nakupovaci manie :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
15.8.12 16:52
@ivavik píše:
ahoj, vítám tě :) jsme na tom podobně, já jdu na UZ o tri dny pozdeji a taky jsem natesena, co to bude:-D Pristi tyden jdu ke sve doktorce, ale spis spoleham az na ten velky UZ. a pak se obavam ze me prepadne nakupovaci manie :-D

No u mé doktorky jsem byla minulý týden, ale ona má horší ultrazvuk a navíc není moc ochotná, co se týče pohlaví, takže já už se nemůžu dočkat toho brna. Doufám, že prcek nebude stydlín a pěkně se nám ukáže :-D no já s tou nakupovací manií už 100% počítám a strašně moc se na to těším :-) navíc, když už budeme v tom brně, tak to jsem uplně u zdroje :-D :oops:

• Citovat
  • Upravit
826
15.8.12 17:19

@bettybel jo ja to mam u me doktorky podobne :) ale treba mile prekvapi hihi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
15.8.12 22:29

Nervozní, nervozní, nervozní a ještě jednou nervozní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
16.8.12 08:32

Holky bolí vás večer taky tak břicho? dnes jsem se budila jak to bolelo :,( ani nevim jak to popsat nejsou to křeče ani píchání takový tupí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí