Poradna duly
Jana Čurdová
Tak holky, prave jsem se vratila z kontroly, vse ok a vypada to na kluka ![]()
@Casparada V to doufám, trošku se mi to zklidnilo, ale budu klidnější až bude po nich, špatně se spí a nejen to..
@Ditkaa píše:
@Casparada V to doufám, trošku se mi to zklidnilo, ale budu klidnější až bude po nich, špatně se spí a nejen to..
jj to chápu, taky jsem z toho byla nesvá, ale naštěstí mi to trvalo jen asi 2 týdny, tak snad to budeš mít stejné! Mě pro změnu chytly pěkně záda, takže okukuju těhotenské pásy, ale ty ceny…doufám, že mi ho bude moct předepsat doktor.
Ahoj holky jak jsem měla doposud klid tak ted to začíná, roztahování, kyčle bolí, záda bolí, vazy atd. no pěkně si to ted užívám ![]()
@MonikaL píše:
Ahoj holky jak jsem měla doposud klid tak ted to začíná, roztahování, kyčle bolí, záda bolí, vazy atd. no pěkně si to ted užívám
Dobré ráno tak na tom jsme podobně..jsem teď na dovolené na týden u našich a tady je to paráda protože se můžu aspoň natáhnout k bazénu..v paneláku se toho bohužel moc dělat nedá, takže když nemám vycházky mám tam smůlu.. jinak křeče mám občas taky a občas mě i jak se mi natahuje břicho růstem tak mam dny kdy mě svědí, ale to je prý taky normální. jak to máte s prsama? prý by nám už mohl vytékat nějaký maz- já teda nic nepozoruji..jen se mi trochu zvětšili
Dobré ráno, holky já mám ted zase období, že si nepřijdu vůbec těhotná
tak jsem z toho ale kapku nervozní, jestli je všechno v pohodě… Ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak už aby to bylo.
@Kristyna+Daník Já ti rozumím, až budou pohyby, tak to bude lepší
já tedy za sebe pohyby už docela cítím, neni to ještě extra hodně, ale už se tam hezky vrtí
příští týden jdu taky na kontrolu, tak se těším
jinak taky jsem teď měla nějaké žaludeční problémy, ale vypadá to už líp ![]()
@Kristyna+Daník mam uplne stejne pocity a kontrola az za tyden…ale rikam si, kdyby nebylo neco v poradku, tak snad to nejak poznam??? ![]()
taky si rikam uz aby byl nejaky kopanecek, to hned budu klidnejsi ![]()
Ahoj holky, taky mám takové pocity, mimi kopne tak obden párkrát, tak jsem nervozní, jestli je všechno ok
Kontrolu mám ve čtvrtek, to už nějak vydržím ![]()
@Kristyna+Daník píše:
Dobré ráno, holky já mám ted zase období, že si nepřijdu vůbec těhotnátak jsem z toho ale kapku nervozní, jestli je všechno v pohodě… Ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak už aby to bylo.
já jsem si to zrovna dneska taky říkala-že mam jen pupek a jinak si těhotná nepřijdu. ve čtvrtek mám taky kontrolu už se tam těším aspoň budem klidnější že?
Taky si moc těhotná nepřipadám a asi ani nevypadám, včera mě dokonce seřvala nejaká starší paní v autobuse, že jsem nevychovaná když jsem si dovolila po celodenním lítání a s 2 plnýma taškama nákupu sednout (Větší pupek by se hodil
).. už aby byly ty kopanečky, budu mnohem klidnější ![]()
@BaBy85 píše:
Tak holky, prave jsem se vratila z kontroly, vse ok a vypada to na kluka
gratuluji a jméno už vybrané máte? ![]()
Holky jestě se vás chci zeptat, plánujeme s přítelem že zítra vyrazíme na dovču, buď nějakej last minute směr řecko, nebo autem do chorvatska.. máte zkušenosti s cestováním na takovou dálku? Nebo nějaká doporučení, co vyjde líp, jestli se dá třeba ta cesta autem v klidu zvládnout… u moře jsem nebyla ani nepamatuju, tak bych jela hrozně ráda ![]()
@Ditkaa píše:
Holky jestě se vás chci zeptat, plánujeme s přítelem že zítra vyrazíme na dovču, buď nějakej last minute směr řecko, nebo autem do chorvatska.. máte zkušenosti s cestováním na takovou dálku? Nebo nějaká doporučení, co vyjde líp, jestli se dá třeba ta cesta autem v klidu zvládnout… u moře jsem nebyla ani nepamatuju, tak bych jela hrozně ráda
my se z dovolené nedávno vrátily..já osobně bych autem nejela..stačila mi jen cesta z Prahy do Brna a byla jsem KO boleli mě záda a snad všechno, pořád se mi chtělo
já bych to autem např. do chorvatska nebo itálie určitě nedala, takže my byli letecky a bylo to super..jen na sluníčko jsem samozřejmně moc nechodila radši a preventivně jsem si nechala od doktora napsat čípky na zánět, někdo se radši koupe s koupacíma tamponama jenže já tampony nemůžu..a hodně pak záleží na jídle, protože chytit tam pak průjem např. není ideál