Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
643
13.8.12 14:06

Tak holky, prave jsem se vratila z kontroly, vse ok a vypada to na kluka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
13.8.12 14:09

@Casparada V to doufám, trošku se mi to zklidnilo, ale budu klidnější až bude po nich, špatně se spí a nejen to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
13.8.12 14:10

@BaBy85 gratulace :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
13.8.12 15:53
@Ditkaa píše:
@Casparada V to doufám, trošku se mi to zklidnilo, ale budu klidnější až bude po nich, špatně se spí a nejen to..

jj to chápu, taky jsem z toho byla nesvá, ale naštěstí mi to trvalo jen asi 2 týdny, tak snad to budeš mít stejné! Mě pro změnu chytly pěkně záda, takže okukuju těhotenské pásy, ale ty ceny…doufám, že mi ho bude moct předepsat doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
14.8.12 07:21

Ahoj holky jak jsem měla doposud klid tak ted to začíná, roztahování, kyčle bolí, záda bolí, vazy atd. no pěkně si to ted užívám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
14.8.12 08:08
@MonikaL píše:
Ahoj holky jak jsem měla doposud klid tak ted to začíná, roztahování, kyčle bolí, záda bolí, vazy atd. no pěkně si to ted užívám :roll:

Dobré ráno tak na tom jsme podobně..jsem teď na dovolené na týden u našich a tady je to paráda protože se můžu aspoň natáhnout k bazénu..v paneláku se toho bohužel moc dělat nedá, takže když nemám vycházky mám tam smůlu.. jinak křeče mám občas taky a občas mě i jak se mi natahuje břicho růstem tak mam dny kdy mě svědí, ale to je prý taky normální. jak to máte s prsama? prý by nám už mohl vytékat nějaký maz- já teda nic nepozoruji..jen se mi trochu zvětšili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
14.8.12 08:22

Dobré ráno, holky já mám ted zase období, že si nepřijdu vůbec těhotná :-( tak jsem z toho ale kapku nervozní, jestli je všechno v pohodě… Ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak už aby to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
14.8.12 08:39

@Kristyna+Daník Já ti rozumím, až budou pohyby, tak to bude lepší :lol: já tedy za sebe pohyby už docela cítím, neni to ještě extra hodně, ale už se tam hezky vrtí :lol: příští týden jdu taky na kontrolu, tak se těším :lol: jinak taky jsem teď měla nějaké žaludeční problémy, ale vypadá to už líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
14.8.12 08:57

@Kristyna+Daník mam uplne stejne pocity a kontrola az za tyden…ale rikam si, kdyby nebylo neco v poradku, tak snad to nejak poznam??? :think:

taky si rikam uz aby byl nejaky kopanecek, to hned budu klidnejsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
14.8.12 09:07

Ahoj holky, taky mám takové pocity, mimi kopne tak obden párkrát, tak jsem nervozní, jestli je všechno ok :roll: Kontrolu mám ve čtvrtek, to už nějak vydržím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
14.8.12 09:27
@Kristyna+Daník píše:
Dobré ráno, holky já mám ted zase období, že si nepřijdu vůbec těhotná :-( tak jsem z toho ale kapku nervozní, jestli je všechno v pohodě… Ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak už aby to bylo.

já jsem si to zrovna dneska taky říkala-že mam jen pupek a jinak si těhotná nepřijdu. ve čtvrtek mám taky kontrolu už se tam těším aspoň budem klidnější že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
14.8.12 09:32

Taky si moc těhotná nepřipadám a asi ani nevypadám, včera mě dokonce seřvala nejaká starší paní v autobuse, že jsem nevychovaná když jsem si dovolila po celodenním lítání a s 2 plnýma taškama nákupu sednout (Větší pupek by se hodil :D :D).. už aby byly ty kopanečky, budu mnohem klidnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
14.8.12 09:37
@BaBy85 píše:
Tak holky, prave jsem se vratila z kontroly, vse ok a vypada to na kluka :-)

gratuluji a jméno už vybrané máte? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
14.8.12 09:52

Holky jestě se vás chci zeptat, plánujeme s přítelem že zítra vyrazíme na dovču, buď nějakej last minute směr řecko, nebo autem do chorvatska.. máte zkušenosti s cestováním na takovou dálku? Nebo nějaká doporučení, co vyjde líp, jestli se dá třeba ta cesta autem v klidu zvládnout… u moře jsem nebyla ani nepamatuju, tak bych jela hrozně ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
14.8.12 09:58
@Ditkaa píše:
Holky jestě se vás chci zeptat, plánujeme s přítelem že zítra vyrazíme na dovču, buď nějakej last minute směr řecko, nebo autem do chorvatska.. máte zkušenosti s cestováním na takovou dálku? Nebo nějaká doporučení, co vyjde líp, jestli se dá třeba ta cesta autem v klidu zvládnout… u moře jsem nebyla ani nepamatuju, tak bych jela hrozně ráda :)

my se z dovolené nedávno vrátily..já osobně bych autem nejela..stačila mi jen cesta z Prahy do Brna a byla jsem KO boleli mě záda a snad všechno, pořád se mi chtělo :poblion: já bych to autem např. do chorvatska nebo itálie určitě nedala, takže my byli letecky a bylo to super..jen na sluníčko jsem samozřejmně moc nechodila radši a preventivně jsem si nechala od doktora napsat čípky na zánět, někdo se radši koupe s koupacíma tamponama jenže já tampony nemůžu..a hodně pak záleží na jídle, protože chytit tam pak průjem např. není ideál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí