Poradna duly
Jana Čurdová
K tomu přibírání…Já tak kolísám, ale jsem 5 kg pod původní výchozí váhou v těhu… ale každý den je to jinak +2 až 3 kila a další den zase - 5kg… jak kdy…
A to že nepřibíráte - z toho si nic nedělejte. já jsem se svou postavou ráda a doufám, tže to tak zůstane… A to že fakt jím - jsem hladová a mám šílený chutě na sladký, ale jím i hodně zeleniny, to normálně až tak ne…
A v prvním těhu jsem nepřibrala ani kilo, co jsem chodila do práce do toho 8mého měsíce. Ale jak jsem zůstala doma, tak jsem přibrala 7kilo za těch 8 tt......Ale 11kg jsem nechala v porodnici ![]()
Holky prosím vás od včerejška mám křeče v břiše včera jsem z toho až brečela, mimi je v pořádku cítím ho nevíte co to je a zda mám jet na pohotovost?
@MonikaL já bych radši jela, tím nic nezkazíš
To bude určitě od střev, buď zácpa nebo něco, já na to trpěla v předchozím těhotenství i teď. Držím palce ![]()
@MonikaL pkud to tak bolí a trvá od vcera, asi bych radeji jela…budes pak klidnjsi, kdyz ti reknou, ze to je ok a mimi je v poradku.
ja mela krece parkrat, ale byly to streva.
a zkus jidlo, ktere ti traveni uklidni banan treba.
pak dej vedet, jak si dopadla ![]()
Mě tuhle křeče trápily v noci, naštěstí to bylo od střev a vyřešilo se to
Tak to vypadá že to přešlo
mimi je v pořádku cítím ho a mám angelsound takže i slyším srdíčko uvidíme dnes jak to bude, děkuji za rady ![]()
@MonikaL pokud máš zácpu tak to budou určitě střeva…na banán pozor může tě ještě víc zacpat, a vyhni se raději hruškám a jablkám(sice tě proženou ale pokuď si fakt zacpaná tak tě tak nafouknou že se ti z toho udělají pořádné křeče…taky sem na toto u prvního trpěla a dr mi řekl ať se vyhýbám nadýmavým jídlům že křeče způsobují právě plyny ve střevech)
jinak co se týče těch babských rad tak u nás v rodině platí že pokud má ženská břicho do špičky (zezadu ani nepoznáte že je dotyčná těhotná)a veliké tak to bude kluk a pokud do šířky a menší(spíš plošší) tak holka…já byla u malého jak tank a zezadu byjste ani před porodem nepoznaly že sem v tom
přidávám fotečky bříška(i z prvního těhotenství)
@MonikaL neděs nás tady…
kamarádka mě ted vyděsila - je ve 20tt a byla na hřišti s prckem, a když se zvedla, tak bylo pod ní mokro a měla mokré kalhoty.. Tak se bála, že ji odtekla plodová voda… V tu chvíli strašně znejistěla, protože si nebyla vědoma, že by si sedla do něčeho mokrého, ale byli v porodnici na kontrole
Ještě se s vámi podělím o zážitel včerejšího večera…
vrrr.. nějací ožralové nám prokopli dveře u auta… To je fakt zlej sen.. pořád něco
S těma křečema je to fakt za trest, taky mě už pár dnů trápí ale dostala jsem od doktorky aktiferin kvůli železu, tak to je doufám důvod mých problémů
Malý by se snad ozvalo víc, kdyby to bylo něco horšího, ale vyplašená jsem teda byla pořádně..
@Kristyna+Daník jo a nám se zase pokusily vykrást chatu, úřijeli jsme tam hrála televize svítilo všude bordel, ale nikdo nikde, hnus jsou lidi fujjjj ![]()
Cau holky.ted sem prijela z nakupu a udelala sem si radost. koupila sem si super 2je dziny tehu.jsou skvely, uply bokovky s gumou pod prsa v CA. staly ted 1100,ale pohodlny.pak jeste tricko svetrik, tak uz se tesim a v tom pujdu do prace. mohlo by se trosku ochladit, hihi. a na mimi se uz tesim az budu nakupovat, maj krasny veci. A docela levny.
@Ditkaa píše:
Mě připadá že se mi břicho zmenšuje.. Min týden už se dalo říct že vypadám jak mamka a dneska jen jak po vydatným obědě.. Jinak pribirat se zatím taky nedaří, jsem pořád mezi 2-3 kg pod svoji původní váhu, ale ono to přijde..V práci končím tenhle víkend ale pracuji při studiu za barem, tak už je celkem na čase a od září někam do kanclu alespoň na výpomoc, přece jen nechci nechat všechny výdaje na tatínka
Jinak holky, chtěla jsem se vás zeptat už pár dnů mě trápí celkem velký křeče v břiše, hlavně v noci ale občas i přes den, já teda doufám že to je od zácpy, ale jsem celkem vystrasena, setkala jste se s tím některá, nebo nevíte co by to mohlo být?
jj křeče jsem teď měla taky cca 14 dní a zase přešly, myslím, že to je tím jak se tam ty střeva převracejí ![]()