Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11513
10.8.12 21:23

K tomu přibírání…Já tak kolísám, ale jsem 5 kg pod původní výchozí váhou v těhu… ale každý den je to jinak +2 až 3 kila a další den zase - 5kg… jak kdy…

A to že nepřibíráte - z toho si nic nedělejte. já jsem se svou postavou ráda a doufám, tže to tak zůstane… A to že fakt jím - jsem hladová a mám šílený chutě na sladký, ale jím i hodně zeleniny, to normálně až tak ne…
A v prvním těhu jsem nepřibrala ani kilo, co jsem chodila do práce do toho 8mého měsíce. Ale jak jsem zůstala doma, tak jsem přibrala 7kilo za těch 8 tt......Ale 11kg jsem nechala v porodnici :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
11.8.12 07:32

Holky prosím vás od včerejška mám křeče v břiše včera jsem z toho až brečela, mimi je v pořádku cítím ho nevíte co to je a zda mám jet na pohotovost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
11.8.12 08:24

@MonikaL já bych radši jela, tím nic nezkazíš ;) To bude určitě od střev, buď zácpa nebo něco, já na to trpěla v předchozím těhotenství i teď. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
11.8.12 08:31

@MonikaL pkud to tak bolí a trvá od vcera, asi bych radeji jela…budes pak klidnjsi, kdyz ti reknou, ze to je ok a mimi je v poradku.
ja mela krece parkrat, ale byly to streva.

a zkus jidlo, ktere ti traveni uklidni banan treba.

pak dej vedet, jak si dopadla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
11.8.12 09:21

Mě tuhle křeče trápily v noci, naštěstí to bylo od střev a vyřešilo se to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
11.8.12 09:38

Tak to vypadá že to přešlo :nevim: mimi je v pořádku cítím ho a mám angelsound takže i slyším srdíčko uvidíme dnes jak to bude, děkuji za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
11.8.12 09:41

Moni tak to je dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
11.8.12 13:14

@MonikaL pokud máš zácpu tak to budou určitě střeva…na banán pozor může tě ještě víc zacpat, a vyhni se raději hruškám a jablkám(sice tě proženou ale pokuď si fakt zacpaná tak tě tak nafouknou že se ti z toho udělají pořádné křeče…taky sem na toto u prvního trpěla a dr mi řekl ať se vyhýbám nadýmavým jídlům že křeče způsobují právě plyny ve střevech)

jinak co se týče těch babských rad tak u nás v rodině platí že pokud má ženská břicho do špičky (zezadu ani nepoznáte že je dotyčná těhotná)a veliké tak to bude kluk a pokud do šířky a menší(spíš plošší) tak holka…já byla u malého jak tank a zezadu byjste ani před porodem nepoznaly že sem v tom
přidávám fotečky bříška(i z prvního těhotenství)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
11.8.12 13:32

@MonikaL neděs nás tady…

kamarádka mě ted vyděsila - je ve 20tt a byla na hřišti s prckem, a když se zvedla, tak bylo pod ní mokro a měla mokré kalhoty.. Tak se bála, že ji odtekla plodová voda… V tu chvíli strašně znejistěla, protože si nebyla vědoma, že by si sedla do něčeho mokrého, ale byli v porodnici na kontrole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
11.8.12 13:32

Ještě se s vámi podělím o zážitel včerejšího večera… :-(((( vrrr.. nějací ožralové nám prokopli dveře u auta… To je fakt zlej sen.. pořád něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
11.8.12 13:45

S těma křečema je to fakt za trest, taky mě už pár dnů trápí ale dostala jsem od doktorky aktiferin kvůli železu, tak to je doufám důvod mých problémů :) Malý by se snad ozvalo víc, kdyby to bylo něco horšího, ale vyplašená jsem teda byla pořádně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
12.8.12 09:24

@Kristyna+Daník jo a nám se zase pokusily vykrást chatu, úřijeli jsme tam hrála televize svítilo všude bordel, ale nikdo nikde, hnus jsou lidi fujjjj :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1530
12.8.12 14:14

Cau holky.ted sem prijela z nakupu a udelala sem si radost. koupila sem si super 2je dziny tehu.jsou skvely, uply bokovky s gumou pod prsa v CA. staly ted 1100,ale pohodlny.pak jeste tricko svetrik, tak uz se tesim a v tom pujdu do prace. mohlo by se trosku ochladit, hihi. a na mimi se uz tesim az budu nakupovat, maj krasny veci. A docela levny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
12.8.12 15:22

@MonikaL To je fakt hrozný :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
12.8.12 19:55
@Ditkaa píše:
Mě připadá že se mi břicho zmenšuje.. Min týden už se dalo říct že vypadám jak mamka a dneska jen jak po vydatným obědě.. Jinak pribirat se zatím taky nedaří, jsem pořád mezi 2-3 kg pod svoji původní váhu, ale ono to přijde..

V práci končím tenhle víkend ale pracuji při studiu za barem, tak už je celkem na čase a od září někam do kanclu alespoň na výpomoc, přece jen nechci nechat všechny výdaje na tatínka :-)

Jinak holky, chtěla jsem se vás zeptat už pár dnů mě trápí celkem velký křeče v břiše, hlavně v noci ale občas i přes den, já teda doufám že to je od zácpy, ale jsem celkem vystrasena, setkala jste se s tím některá, nebo nevíte co by to mohlo být?

jj křeče jsem teď měla taky cca 14 dní a zase přešly, myslím, že to je tím jak se tam ty střeva převracejí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí