Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7091
9.8.12 10:38

Ditko - díky, je to zvláštní pocit :) hezkej

Jdu připravovat oběd, zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
9.8.12 11:17
@Ditkaa píše:
Petule - to joo, jde vidět že je to kvalita a když bude štěstí na nějakou mamku co se o něj starala tak s ním prý nebývá problém :) Jediný co jsem slyšela tak že s to trojkolkou mívají problém babičky, je pro ně hodně nestabilní :D A jak jsem psala, pár známých ho má a většina z bazaru a jsou velmi spokojení, až na standartní servis, kterej se zvládne doma s ním nikde nemuseli lítat :)

je pravda že jsem to slyšela že si hodně lidí stěžuje na tříkolky, ale řekla bych že to je o zvyku a jak říká každému vyhovuje něco jiného, někdo chce nafukovací kolečka někdo ne, někomu zas vadí pokud kolečka rotují jiným vyhovují..myslím si, že je důležité aby vyhoval tobě pač s ním budeš jezdit nejčastěji a ostatní ať si zvyknou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
9.8.12 11:19
@BaBy85 píše:
Uff, prokousat se diskusi je cim dal tim slozitejsi :-)

vitam nove prichozi:-)

Ja taky uvazuju nad x-landerem a nad x-move, libi se mi ta sportovni korba po i proti smeru jizdy, ale zase se mi nelibi cerne provedeni podvozku :-( Stejne ho budu muset okouknout, vyzkouset a zmerit. Mame uzky vytah a male auto :-(
úzký výtah a malé auto bývá občas problém ale na druhou stranu někdo nemá žádný výtah a žádné auto..a jak já říkám na všech negativech bychom měli hledat pozitiva a povznést se nad to :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
9.8.12 11:19

Já už mám jasno (je totiž poděděný, ale ve skvělém stavu :D ) máme taky teojkolu Chicco trio S3. Naštěstí mi na ježdění vyhovuje. Akorát s poděděnýma golfkama nejsem moc spokojená, je to taky Chicco, ale jak se s nima jezdilo přeci jenom dýl, tak jsou takový rozhrkaný, takže nejspíš budou jako záložní a já začnu vyhlížet nové :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
9.8.12 12:40

Vítám nově příchozí :palec:
teda holky člověk tu není jeden den a pročítá pak půl hodiny :lol:

@petule gratulace ke kopanečkům :hug:…jestli se to zopakuje(nejlépe dneska nebo zítra) tak je to jasně mimčo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
9.8.12 13:21

Ahoj holky x-lander se mi taky líbil, ale nakonec máme objednaný icandy peach a dnes se mi povedlo na bazaru koupit stokke ten je úžasný a za super peníze tak hold budu mít dva na střídačku :dance: jinak kopanečky cítím už dva týdny a je to nádherný pocit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
9.8.12 13:51

@petule jeee ja uz bych chtela taky tukanecek :-D :-D gratuluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
9.8.12 14:03

Taky gratuluju ke kopanečkům :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
9.8.12 14:11

Já si nestěžuju, jen když budu vybírat kočár, tak prostě chci zohlednit všechny aspekty, když mám možnost výběru :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
9.8.12 14:21
@MonikaL píše:
Ahoj holky x-lander se mi taky líbil, ale nakonec máme objednaný icandy peach a dnes se mi povedlo na bazaru koupit stokke ten je úžasný a za super peníze tak hold budu mít dva na střídačku :dance: jinak kopanečky cítím už dva týdny a je to nádherný pocit :pankac:

gratuluji ke kopanečkům už se na ně těším a moc snad se brzy dočkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
9.8.12 19:31

Moni - taky gratuluji ke kopanečkům, jakmile si sednu na gauč a natáhnu tak hned čekam :) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
9.8.12 19:43

@smajl
Dík žes koukala ;)
Ale zrovna v tomhle obchode jsem byla a paní prodavačka moc ochotná nebyla. Prvně se tak trochu divila proč se jdu dívat na kočárky. Asi si říkala že jdu moc brzo :roll:. No tak mi ukázala abc-design viper a když jsem se chtěla podívat na x-landery, tak mi bylo řečeno, že je to horší kvalita. Měli je daný všechny nahoře tak se jí asi nechtěli sundávat… :,(

Ještě jsem našla nějký obchody, tak tam musím zajít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
9.8.12 19:53

Tak vidím že tříkolky vedou… :D Taky se mi líbí, už jsem jednu měla, ale protože budou chtít vozit určitě i dětičky, musím to oželet a dívat se po stabilnější čtyřkolce 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
9.8.12 20:12

Holky, taky tápu v kočárkách :nevim: chtěla jsem mutsy UR, ale když jsem zjistila, že nemá kloubovou rukojeť, tak jsem se dívala na mutsy transporter a evo, ale paní mi radila nebrat, že korbička v lehu nekreje hezky miminko, tak mi poradila Teutonia cosmo, X-lander move nevypadá špatně, ale ta váha je hrůza děs :P tak pořád koukám a ještě jsem našla tento:
 http://www.malvik.cz/…kocarek-2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
9.8.12 20:21
@Evulin píše:
Holky, taky tápu v kočárkách :nevim: chtěla jsem mutsy UR, ale když jsem zjistila, že nemá kloubovou rukojeť, tak jsem se dívala na mutsy transporter a evo, ale paní mi radila nebrat, že korbička v lehu nekreje hezky miminko, tak mi poradila Teutonia cosmo, X-lander move nevypadá špatně, ale ta váha je hrůza děs :P tak pořád koukám a ještě jsem našla tento:
http://www.malvik.cz/…kocarek-2012

Tenhle taky nevipadá špatně, ale jinak jsou s x-move stejně těžké. X move má 15,2kg a ten druhý 15,5kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí