Poradna duly
Jana Čurdová
Ditko - díky, je to zvláštní pocit
hezkej
Jdu připravovat oběd, zatim pa
@Ditkaa píše:
Petule - to joo, jde vidět že je to kvalita a když bude štěstí na nějakou mamku co se o něj starala tak s ním prý nebývá problémJediný co jsem slyšela tak že s to trojkolkou mívají problém babičky, je pro ně hodně nestabilní
A jak jsem psala, pár známých ho má a většina z bazaru a jsou velmi spokojení, až na standartní servis, kterej se zvládne doma s ním nikde nemuseli lítat
je pravda že jsem to slyšela že si hodně lidí stěžuje na tříkolky, ale řekla bych že to je o zvyku a jak říká každému vyhovuje něco jiného, někdo chce nafukovací kolečka někdo ne, někomu zas vadí pokud kolečka rotují jiným vyhovují..myslím si, že je důležité aby vyhoval tobě pač s ním budeš jezdit nejčastěji a ostatní ať si zvyknou ![]()
@BaBy85 píše:úzký výtah a malé auto bývá občas problém ale na druhou stranu někdo nemá žádný výtah a žádné auto..a jak já říkám na všech negativech bychom měli hledat pozitiva a povznést se nad to
Uff, prokousat se diskusi je cim dal tim slozitejsi![]()
vitam nove prichozi:-)
Ja taky uvazuju nad x-landerem a nad x-move, libi se mi ta sportovni korba po i proti smeru jizdy, ale zase se mi nelibi cerne provedeni podvozkuStejne ho budu muset okouknout, vyzkouset a zmerit. Mame uzky vytah a male auto
Já už mám jasno (je totiž poděděný, ale ve skvělém stavu
) máme taky teojkolu Chicco trio S3. Naštěstí mi na ježdění vyhovuje. Akorát s poděděnýma golfkama nejsem moc spokojená, je to taky Chicco, ale jak se s nima jezdilo přeci jenom dýl, tak jsou takový rozhrkaný, takže nejspíš budou jako záložní a já začnu vyhlížet nové ![]()
Vítám nově příchozí ![]()
teda holky člověk tu není jeden den a pročítá pak půl hodiny ![]()
@petule gratulace ke kopanečkům
…jestli se to zopakuje(nejlépe dneska nebo zítra) tak je to jasně mimčo ![]()
Ahoj holky x-lander se mi taky líbil, ale nakonec máme objednaný icandy peach a dnes se mi povedlo na bazaru koupit stokke ten je úžasný a za super peníze tak hold budu mít dva na střídačku
jinak kopanečky cítím už dva týdny a je to nádherný pocit ![]()
Já si nestěžuju, jen když budu vybírat kočár, tak prostě chci zohlednit všechny aspekty, když mám možnost výběru ![]()
@MonikaL píše:
Ahoj holky x-lander se mi taky líbil, ale nakonec máme objednaný icandy peach a dnes se mi povedlo na bazaru koupit stokke ten je úžasný a za super peníze tak hold budu mít dva na střídačkujinak kopanečky cítím už dva týdny a je to nádherný pocit
gratuluji ke kopanečkům už se na ně těším a moc snad se brzy dočkám ![]()
Moni - taky gratuluji ke kopanečkům, jakmile si sednu na gauč a natáhnu tak hned čekam
![]()
@smajl
Dík žes koukala ![]()
Ale zrovna v tomhle obchode jsem byla a paní prodavačka moc ochotná nebyla. Prvně se tak trochu divila proč se jdu dívat na kočárky. Asi si říkala že jdu moc brzo
. No tak mi ukázala abc-design viper a když jsem se chtěla podívat na x-landery, tak mi bylo řečeno, že je to horší kvalita. Měli je daný všechny nahoře tak se jí asi nechtěli sundávat… ![]()
Ještě jsem našla nějký obchody, tak tam musím zajít…
Tak vidím že tříkolky vedou…
Taky se mi líbí, už jsem jednu měla, ale protože budou chtít vozit určitě i dětičky, musím to oželet a dívat se po stabilnější čtyřkolce
![]()
Holky, taky tápu v kočárkách
chtěla jsem mutsy UR, ale když jsem zjistila, že nemá kloubovou rukojeť, tak jsem se dívala na mutsy transporter a evo, ale paní mi radila nebrat, že korbička v lehu nekreje hezky miminko, tak mi poradila Teutonia cosmo, X-lander move nevypadá špatně, ale ta váha je hrůza děs
tak pořád koukám a ještě jsem našla tento:
http://www.malvik.cz/…kocarek-2012
@Evulin píše:
Holky, taky tápu v kočárkáchchtěla jsem mutsy UR, ale když jsem zjistila, že nemá kloubovou rukojeť, tak jsem se dívala na mutsy transporter a evo, ale paní mi radila nebrat, že korbička v lehu nekreje hezky miminko, tak mi poradila Teutonia cosmo, X-lander move nevypadá špatně, ale ta váha je hrůza děs
tak pořád koukám a ještě jsem našla tento:
http://www.malvik.cz/…kocarek-2012
Tenhle taky nevipadá špatně, ale jinak jsou s x-move stejně těžké. X move má 15,2kg a ten druhý 15,5kg