Poradna duly
Jana Čurdová
@ivavik píše:
@marillin @smajl
no prave ze to odpruzeni je bomba…hlavne muj muz rekl ze je vybrano, ze jinej nechceme se libi moc, jen je dost tezkej, to je asi jediny z ceho mam obavy…
Tak to já jsem si je ještě neměla kde ošahat
, zatím hledám větší obchod s kočárkama v okolí…
Takže říkáš, že je dobře odpruženej, tak to ho musím někde omrknout ![]()
@marillin a odkud jsi? největší obchidy jsou hlavně po praze pak prý v plzni je nějaký
já vybírala v malvíku
@marillin píše:
Tak to já jsem si je ještě neměla kde ošahat, zatím hledám větší obchod s kočárkama v okolí…
Takže říkáš, že je dobře odpruženej, tak to ho musím někde omrknout
no to ja taky ne, ale co jsem cetla, tak odpruzeni dobry. ale vazi asi 18 kg, coz je hodne. no urcite to chce videt a osahat na zivo, pak ale stejne asi koupime bazarovej…
@maki33 Ahoj, taky tě vítám, tak jsme na tom asi stejně, já taky začínám 18 tt, ale už zítra? a kdy máš termín? a už víš, co to bude? ![]()
@MonikaL píše:
@marillin a odkud jsi? největší obchidy jsou hlavně po praze pak prý v plzni je nějakýjá vybírala v malvíku
Já bydlím nedaleko Jihlavy, což je do Prahy dost daleko. Jedině do Brna, jestli je tam něco většího… ![]()
@ivavik
Taky bych klidně šla do bazarovýho. Ale ještě nejsem rozhodnutá, kterej ten kočárek chci. Původně jsem chtěla X-landera, pak jsem ho kvůli špatnému odpružení zamítla. Nadchl mě i coo peak air, jak je odpružený, ale vzhledově se mi moc nelíbí. Pak jsem chtěla mutsy ur, ale ten se prý hodně reklamuje kvůli konstrukci… Tak jsem se zase vrátila k x-landeru… ![]()
Já vyzkoušela starší X-lander a byla jsem spokojená…
teda váha 18kg??? To je masakr…
Jako hluboký kočár mám starý baby něco a je težký jak hrom, ale moc jsem s ním necestovala… A volila pak lehounký Graco sporťák a je super - do města.. jinak do terénu jsme vyakrovali Cam trojkolku a je skvěle odpružená…
Jestli je takhle těžkej i ten sporťák, tak to bude později něco a ymslím, že budete kupovat ještě nějaký golky nebo něco… Cestovat se s tím podle mě nedá ![]()
@marillin tak to nevim chce to mrknout na internet na kamenné obchody poblíž ![]()
@ivavik píše:
no to ja taky ne, ale co jsem cetla, tak odpruzeni dobry. ale vazi asi 18 kg, coz je hodne. no urcite to chce videt a osahat na zivo, pak ale stejne asi koupime bazarovej…
tak ségra má tento http://www.kocarky.cz/…limited.html a těžkej mi jako takový nepřišel, v zimě se sním jezdí velmi dobře. je pravda že jsem jinak byla zvyklá na kočár co měla před několika lety máma na ségru a s tím se to nedá ani srovnat, přišlo mi, že oproti starým kočárkům tento nic neváží
a bazarový kočárek je určitě dobrá volba my taky sehnali bazarový a myslím si že kupovat nový je docela i zbytečnéprotože většinou tyto kočárky všichni užívají tak max. do 1 roku a pak přecházejí na golfky
@marillin píše:
Já bydlím nedaleko Jihlavy, což je do Prahy dost daleko. Jedině do Brna, jestli je tam něco většího…
koukala jsem na net že v Jihlavě je nějaký obchod kde X-lander prodávají takže by ho měli mít i na ukázku si myslím ne? http://www.veronika7.cz/
@maki33 píše:
Holky diky tet mi začne v patek 18tyden
jé tak to jsme skoro stejně já jsem dneska 18+1 ![]()
Holky ja jsem na tehle diskuzi od zacatku tak me mevitejte hihi. termin mam 18.1.2013