Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1015
8.8.12 20:08

Ahoj nově příchozí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
8.8.12 20:16
@ivavik píše:
@marillin @smajl
no prave ze to odpruzeni je bomba…hlavne muj muz rekl ze je vybrano, ze jinej nechce :D me se libi moc, jen je dost tezkej, to je asi jediny z ceho mam obavy…

Tak to já jsem si je ještě neměla kde ošahat :,(, zatím hledám větší obchod s kočárkama v okolí…
Takže říkáš, že je dobře odpruženej, tak to ho musím někde omrknout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
8.8.12 20:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
8.8.12 20:48

@marillin a odkud jsi? největší obchidy jsou hlavně po praze pak prý v plzni je nějaký :nevim: já vybírala v malvíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
8.8.12 21:37
@marillin píše:
Tak to já jsem si je ještě neměla kde ošahat :,(, zatím hledám větší obchod s kočárkama v okolí…
Takže říkáš, že je dobře odpruženej, tak to ho musím někde omrknout :D

no to ja taky ne, ale co jsem cetla, tak odpruzeni dobry. ale vazi asi 18 kg, coz je hodne. no urcite to chce videt a osahat na zivo, pak ale stejne asi koupime bazarovej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
8.8.12 21:50

Holky diky tet mi začne v patek 18tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
8.8.12 21:52

@maki33 Ahoj, taky tě vítám, tak jsme na tom asi stejně, já taky začínám 18 tt, ale už zítra? a kdy máš termín? a už víš, co to bude? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
8.8.12 22:22
@MonikaL píše:
@marillin a odkud jsi? největší obchidy jsou hlavně po praze pak prý v plzni je nějaký :nevim: já vybírala v malvíku

Já bydlím nedaleko Jihlavy, což je do Prahy dost daleko. Jedině do Brna, jestli je tam něco většího… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
8.8.12 22:31

@ivavik
Taky bych klidně šla do bazarovýho. Ale ještě nejsem rozhodnutá, kterej ten kočárek chci. Původně jsem chtěla X-landera, pak jsem ho kvůli špatnému odpružení zamítla. Nadchl mě i coo peak air, jak je odpružený, ale vzhledově se mi moc nelíbí. Pak jsem chtěla mutsy ur, ale ten se prý hodně reklamuje kvůli konstrukci… Tak jsem se zase vrátila k x-landeru… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
8.8.12 22:46

Já vyzkoušela starší X-lander a byla jsem spokojená…

teda váha 18kg??? To je masakr…

Jako hluboký kočár mám starý baby něco a je težký jak hrom, ale moc jsem s ním necestovala… A volila pak lehounký Graco sporťák a je super - do města.. jinak do terénu jsme vyakrovali Cam trojkolku a je skvěle odpružená…
Jestli je takhle těžkej i ten sporťák, tak to bude později něco a ymslím, že budete kupovat ještě nějaký golky nebo něco… Cestovat se s tím podle mě nedá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
9.8.12 06:19

@marillin tak to nevim chce to mrknout na internet na kamenné obchody poblíž :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
9.8.12 08:14
@ivavik píše:
no to ja taky ne, ale co jsem cetla, tak odpruzeni dobry. ale vazi asi 18 kg, coz je hodne. no urcite to chce videt a osahat na zivo, pak ale stejne asi koupime bazarovej…

tak ségra má tento http://www.kocarky.cz/…limited.html a těžkej mi jako takový nepřišel, v zimě se sním jezdí velmi dobře. je pravda že jsem jinak byla zvyklá na kočár co měla před několika lety máma na ségru a s tím se to nedá ani srovnat, přišlo mi, že oproti starým kočárkům tento nic neváží :-) a bazarový kočárek je určitě dobrá volba my taky sehnali bazarový a myslím si že kupovat nový je docela i zbytečnéprotože většinou tyto kočárky všichni užívají tak max. do 1 roku a pak přecházejí na golfky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
9.8.12 08:18
@marillin píše:
Já bydlím nedaleko Jihlavy, což je do Prahy dost daleko. Jedině do Brna, jestli je tam něco většího… :think:

koukala jsem na net že v Jihlavě je nějaký obchod kde X-lander prodávají takže by ho měli mít i na ukázku si myslím ne? http://www.veronika7.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
9.8.12 08:20
@maki33 píše:
Holky diky tet mi začne v patek 18tyden

jé tak to jsme skoro stejně já jsem dneska 18+1 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
9.8.12 08:41

Holky ja jsem na tehle diskuzi od zacatku tak me mevitejte hihi. termin mam 18.1.2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí