Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, koukam, ze tu zacina bejt dobry zmatek, hihi. jinak vitam nove prichozi.jo evulin termin mam asi jako ty 10.1.a jsem z prahy.no tak ja se me dr za ty 3 tydny zeptam kam a kdy na 3d, nerada bych to propasla.na velky utz jdu 21tyden, tak pak nejak abych sla teda na 3d.no a u me zatim vede kocarek abc design viper 4s 2012 monsters nebo black. a tak nekdy v rijnu bychom se sli koukat po kocarcich. zatim jen ctu a koukam na netu.
Tak pardon, je to méně, ne 18 kg
ale nesekla jsem se o moc:
Hmotnost kočárku: 16,2 kg
Hmotnost rámu: 12,2 kg
takže nevím no, to je jediné, čeho se trochu bojím…ale jako pak nějaké obyčejné golfky v nejhorším to vyřeší na menší popojíždění… a nebo si to ještě rozmyslíme a vybereme jinýý ![]()
Já bych řekla že na každém kočárku se najdou chyby a hlavně každému vyhovuje něco jiného..já třeba už kočárek doma mám..měla jsem 3 favority a nakonec jsem koupila kočárek od paní, která si kočárek koupila a stejný jí pak koupila i tchýně, takže mi nový kočárek ještě v záruce prodala za úplně směšnou cenu, aby jí neležel doma..kočárek jsem nechala u našich protože se říká že by doma být neměl.
Ahoj holky,
taky koukám po kočárku a taky z druhé ruky - Jané, maxi cosi… uvidim ještě
Jinak dneska ráno jsem ležela a měla ruce na břichu a tři takový mini ťuknutí jakoby zdruhé strany, je to ono?? ![]()
@petule píše:
Ahoj holky,
Jinak dneska ráno jsem ležela a měla ruce na břichu a tři takový mini ťuknutí jakoby zdruhé strany, je to ono??
jj to se mimí ozvalo ![]()
@petule píše:
Ahoj holky,
Jinak dneska ráno jsem ležela a měla ruce na břichu a tři takový mini ťuknutí jakoby zdruhé strany, je to ono??
jé gratuluju
![]()
Tak koukám že se tu ta kočárková diskuze pěkně rozšířila. já jsem nad x-landerem přemýšlela taky, ale nakonec u mě zvítězilo jané slalom pro (kdyby tahle barva, tak jsem nejšťastnější
http://www.google.cz/imgres?…), hlavně kvůli té ruční brzdě.. pár známých ho má, tak jsem měla možnost si ho i ošahat a sedí mi perfektně.. jen ta pořizovací cena je teda..
Ale taky už se rozhlížím po bazarových, dají se sehnat o víc jak polovinu levněji ve velmi dobrém stavu ![]()
Ditkaa - mě právě taky zaujal a po jednom dítku si myslim, že bude ok. Taky jsem chtěla x-lander, ale odpružení mě odradilo
Petule - to joo, jde vidět že je to kvalita a když bude štěstí na nějakou mamku co se o něj starala tak s ním prý nebývá problém
Jediný co jsem slyšela tak že s to trojkolkou mívají problém babičky, je pro ně hodně nestabilní
A jak jsem psala, pár známých ho má a většina z bazaru a jsou velmi spokojení, až na standartní servis, kterej se zvládne doma s ním nikde nemuseli lítat ![]()
Servis zvládne taťka
a babičky - holt zvykat si musí, jeslti chtěj vozit ![]()
Petule - A jinak gratulace k prvním kopanečkům, taky doufám že už se prcek co nejdřív ozve ![]()
Uff, prokousat se diskusi je cim dal tim slozitejsi ![]()
vitam nove prichozi:-)
Ja taky uvazuju nad x-landerem a nad x-move, libi se mi ta sportovni korba po i proti smeru jizdy, ale zase se mi nelibi cerne provedeni podvozku
Stejne ho budu muset okouknout, vyzkouset a zmerit. Mame uzky vytah a male auto ![]()