Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4731
22.8.12 11:37
@Kristyna+Daník píše:
No já jsem taky zvědavá, co tam na nás vykoukne :-))))

Jooo to já taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
22.8.12 11:38
@Ddennkaa píše:
Ahojky.
Ty jsi si šla vyřizovat už teď příjmení mimi na matrice? Chápu to dobře?

jj když jsme spolu byli u doktora, tak měli akorát pracovní den na úřadě, tak jsme to vzali jedním vrzem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
22.8.12 11:41

Moni - takže nakonec holka -hlavně, že bude vše v pořádku, oblečeníčko udáš.

Caspar - tak jsem zvědavá, zda tobě potvrdí nebo taky vyvrátí :)

Jdu to tady pofackovat a přijela návštěva rodinná, takže tak týden budem hopsat kolem nich.
Ale v út mam velký utz, poradnu a ve čtvrtek pak tu genetiku, to dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
22.8.12 12:03
@petule píše:
Moni - takže nakonec holka -hlavně, že bude vše v pořádku, oblečeníčko udáš.

Caspar - tak jsem zvědavá, zda tobě potvrdí nebo taky vyvrátí :)

Jdu to tady pofackovat a přijela návštěva rodinná, takže tak týden budem hopsat kolem nich.
Ale v út mam velký utz, poradnu a ve čtvrtek pak tu genetiku, to dám vědět.

jj dám zítra vědět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
22.8.12 12:09

@pavlinka77 tak jsem dneska byla v Gennetu. Abych byla upřímná nejdřív jsem se toho bála, protože jsem slyšela že jsou tam hrozně arogantní..na netu jsem si našla doktorku Březinovou ke které jsem byla objednaná a vypadala moc sympaticky..přijeli jsme tam a už od začátku byli všichni moc milý. ať už paní na recepci, která mi mimo jiné sdělila, že doktorka Březinová je nemocná a tudíž se na mě podívá doktor Kulovaný..Musim říct, že pan doktor byl velice příjemný, profesionální. Přítel mi pak řekl, že mu přišlo divné že to nijak neprožíval..No dle mě co měl taky prožívat..viděl mě poprvé v životě, pravidelně se semnou nevidí a nezná mě a denně vyšetří desítky žen, není to jako jako můj doktor ke kterému docházím pravdidelně, ale byl opravdu moc milý a sympatický..miminko se pořád mrskalo takže měl chudák co dělat s měřením.. :-) termín porodu dle něj mam opět jiný a říkal že stejně je to většinou jen orientační a on by to prý viděl na silvestra :-) a čekáme chlapečka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
22.8.12 12:48

@smajl tak to máme zatím stejný termín porodu já mám 31.12.-1.1.2013 :mrgreen: Uvidíme co mi pan doktor řekne dneska :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
22.8.12 13:22

@petule nějaký vitamíny jmenuje se to cyclo3fort a pak magnesium…máme se sexem smůlu až do odvolání a měla bych prý ležet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
22.8.12 13:51

Holky, já u prvního mimi cítila první pohyby až ve 24. týdnu a všechno bylo v pořádku, prý taky zaleží na tom, kde máte placentu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
22.8.12 13:59

@Ddennkaa já tady taky jen pořád čtu, jak každá nastávající maminka cítí pohyby a já nic :-( už jsme z toho taky byla nervózní :-( ale dnes jsem je poprvé taky cítila, nic velkého, ale byly tam :-) jsem teď ve 21. týdnu

• Citovat
  • Upravit
817
22.8.12 16:03
@bettybel píše:
@Ddennkaa já tady taky jen pořád čtu, jak každá nastávající maminka cítí pohyby a já nic :-( už jsme z toho taky byla nervózní :-( ale dnes jsem je poprvé taky cítila, nic velkého, ale byly tam :-) jsem teď ve 21. týdnu

mě taky každý říká že bych pohyby měla cítít..v jakém jsem týdnu ani pořádně sama nevím protože každý měsíc to mám jinak :nevim: ale dneska mi kamarádka říkala že první pohyby cítila až v 7.měsíci prý je to podle placenty a hubený holky to prý cítí dřív, takže vzhledem že jsem hubená nikdy nebyla tak mam asi ještě čas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
22.8.12 16:15

@smajl hihi tak uz pak chapu, taky nejsem zadny hubenour :) dneska jsem se trosku bala az stoupnu na vahu a co na to doktorka. ale kupodivu jsem za poseldni mesic moc nepribrala. rozbila se mi totiz doma vaha. dneska si jdu vyzvednout novou :-D

jinak ja v tech tydnech mela taky docela hokej, protoze se to neustale menilo, takze to beru podle posledni MS, pise mi to tak i do prukazky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
22.8.12 16:53
@ivavik píše:
@smajl hihi tak uz pak chapu, taky nejsem zadny hubenour :) dneska jsem se trosku bala az stoupnu na vahu a co na to doktorka. ale kupodivu jsem za poseldni mesic moc nepribrala. rozbila se mi totiz doma vaha. dneska si jdu vyzvednout novou :-Djinak ja v tech tydnech mela taky docela hokej, protoze se to neustale menilo, takze to beru podle posledni MS, pise mi to tak i do prukazky :)

já bych podle PM měla termín porodu už 23.12. jenže jsem měla nějaké problémy a navíc jsem otěhotněla přez prášky takže věřím spíš ultrazvuku že to bude tak min. o týden nebo 14 dní déle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
22.8.12 19:50

@ivavik já taky měla tušení že to bude kluk od začátku mu říkám i on, i ostatní mi říkali že vypadám na kluka a ono ejhle, mě je jedno co budeme mít hlavně aby bylo zdrav=,ale kvůli manželovi mě to mrzí kluka si moc přál :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
22.8.12 19:55

Holky já mám jen jeden termín a to podle ms, někomu se to mění prý podle pohybů, ale my nic co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
22.8.12 20:00
@smajl píše:
@pavlinka77 tak jsem dneska byla v Gennetu. Abych byla upřímná nejdřív jsem se toho bála, protože jsem slyšela že jsou tam hrozně arogantní..na netu jsem si našla doktorku Březinovou ke které jsem byla objednaná a vypadala moc sympaticky..přijeli jsme tam a už od začátku byli všichni moc milý. ať už paní na recepci, která mi mimo jiné sdělila, že doktorka Březinová je nemocná a tudíž se na mě podívá doktor Kulovaný..Musim říct, že pan doktor byl velice příjemný, profesionální. Přítel mi pak řekl, že mu přišlo divné že to nijak neprožíval..No dle mě co měl taky prožívat..viděl mě poprvé v životě, pravidelně se semnou nevidí a nezná mě a denně vyšetří desítky žen, není to jako jako můj doktor ke kterému docházím pravdidelně, ale byl opravdu moc milý a sympatický..miminko se pořád mrskalo takže měl chudák co dělat s měřením.. :-) termín porodu dle něj mam opět jiný a říkal že stejně je to většinou jen orientační a on by to prý viděl na silvestra :-) a čekáme chlapečka :lol:

Tak to si mě potěšila :-)
Já jdu právě k Dr. Kulovanému, tak jsem zvědavá :-) A popisuje trošku co jde vidět? Já se v tom vyznám, ale partner moc ne :-( tak jestli je alespoň malinko mluvnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí