Poradna duly
Jana Čurdová
@smajl prosím dopln ke mě, že to bude holčička Klára
děkuji moc
jo a termín porodu nám doktor posunul na 28.1 ![]()
@smajl super,si šikovná ![]()
U mě teda dopsat, že to bude holčička, prosím ![]()
Smajl - super tabulka - u mě je ještě že je to kluk a věk 29
@smajl jinak se koukám, že u toho jména máš u někoho předchozí děti a u někoho jméno toho miminka v bříšku, tak by to asi chtělo nějak rozdělit ![]()
Ahoj, tabulka je parádní. Dodávám info o sobě
. Jméno Pavla, věk 20, bydliště Tatenice, pohlaví chlapeček (Jonáš), a termín porodu 3.1. ![]()
Moc dobrý nápad ![]()
@Lucajdice79 píše:
@smajl jinak se koukám, že u toho jména máš u někoho předchozí děti a u někoho jméno toho miminka v bříšku, tak by to asi chtělo nějak rozdělit
zkusila jsem to rozdělit ale v tabulce nejsou vidět již narozené děti protože je moc velká, kdybychom měli uzavřenou skupinu pracovalo by se tam lépe
Holky založila jsem novou skupinu Leden2013 je to uzavřená skupina a kdo do ní bude chtít tak jedině se svolením..výhodou je že co zde řekneme zůstane jen v naší skupině a lépe se tam pracuje s tabulkou apod… kdo se budete chtít přidat pošlu vám pozvánku
@smajl píše:
Holky založila jsem novou skupinu Leden2013 je to uzavřená skupina a kdo do ní bude chtít tak jedině se svolením..výhodou je že co zde řekneme zůstane jen v naší skupině a lépe se tam pracuje s tabulkou apod… kdo se budete chtít přidat pošlu vám pozvánku
Já se klidně přidávám, jestli mohu ![]()
@smajl super prace s tabulkou:-)
Nad uzavrenou skupinou jsem uz take premyslela.. Co vy holky? Uzavrit skupinu, nebo ji nechat i nadále otevřenou pro nově příchozí?
@smajl Já bych taky ráda pozvánku
Informace o mně: Jsem Jana, věk 28, budeme mít holčičku jménem Sophia, termín porodu 7.1.2013 a jsem z Červené Vody ![]()
@smajl Super tabulka
kdyby bylo potřeba, tak moje zbývající informace jsou: jméno Petra, věk ještě 24, bydliště Třebíč a termín porodu 6.1.2013