Poradna duly
Jana Čurdová
@PájaTom Sophia je nádherné jméno a ten význam - moudrost, to se nám moc líbí. Snad nám jednou nevynadá, co jsme to vybrali za trapný jméno ![]()
@Janinka1983 S tímto rizikem, že jim jméno nebude vyhovovat, do toho jdeme
. Jediný nad čím jsme přemýšleli. Aby se mu děti nemohly posmívat. Tak snad nebudou a u Sophie, to také nehrozí. Tak hlavně ať máte Sophinku zdravou ![]()
@Lucajdice79 píše:
Jsem našla tabulku, nechtělo by to nějak obnovit? Už je nás dost, co víme pohlaví a taky nás přibylo
@smajl píše:
snad jsem na nikoho nezapomněla. tabulka není moc aktuální, v podstatě jsem opsala jen tu minulou..změny mi prosím hlaště já to upravím. děkuji..jestli vám teda nevadí že bych se toho ujala
U mě můžeš doplnit
čekáme holčičku, jméno není definitivní, ale zatím to vypadá na Nikolku
jsem z prahy ![]()
@smajl monula20 chlapeček termín porodu 11.1.2013 a jméno ještě nevíme
Ahoj dlouho jsem tu nebyla a koukám co všechno je tady nové…
Gratuluji
všem k holčičkám i chlapečkům, kterých tady začíná být převaha. ![]()
Jinak se snažím trochu vyrovnat převahu a hlásím, že nám včera na velkém ultrazvuku opět potvrdili holčičku. ![]()
No snad tu budu teď častěji, protože mám ode dneška neschopenku. Doktor ase včera zhrozil, když zjistil že chodím ještě na noční
.
Taky koukám že nejsem v tabulce…
A chtěla bych poprosit taky o pozvánku ![]()
@smajl píše:
to jsme na tom stejně taky jí mám v exelu
hihi ja ji tam hodila rano taky do xls a nepodarilo se mi ji sem vlozit jeli jsme pryc, tak jsem to vypla a nechala na az pak…
Tak mi pohlaví ještě nevíme, ale dovíme se ho už ve středu, HURA!!!
Manžel je ve jménech strašně konzervativní, vůbec se mu ta nová nelíbí, takže pro holčičku máme vybranou Aničku, to se moc líbí i mně. to byla jednoduchá volba.Ale na klukovi se nejsme schopni dohodnout.On by chtěl Přemysla, ale to jsem zatrhla, tak nevím jak to dopadne
. Vždycky se mi líbil Jakub, ale toho už si dala sestřenice. smůla, byla rachlejší ![]()
@smajl místo chlapečka napiš holčičku Sofinku
a chtěla bych taky pozvánku at nás pořád nehledám děkuji ![]()
Holky tak já pořád nevím co to bude.Jsem 20+2 a mimčo se furt otáčí. prosím taky o pozvánku jestli mužu děkuji. jinak pro kluka asi jmeno Maxmilian nebo Matyas a pro holčičku ještě nemáme, nežiji v čr takže jsou pro mě ty jména všechny nová..