Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
406
31.8.12 11:08

@Janinka1983 Sophinka :palec:, To byla naše varianta pro holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
31.8.12 11:08

@smajl můžu poprosit taky pozvánku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
31.8.12 11:17

@PájaTom Sophia je nádherné jméno a ten význam - moudrost, to se nám moc líbí. Snad nám jednou nevynadá, co jsme to vybrali za trapný jméno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
31.8.12 11:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
31.8.12 11:20

Pozvánky jsem poslala všem co jsou již v této diskuzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
31.8.12 11:24

@Janinka1983 S tímto rizikem, že jim jméno nebude vyhovovat, do toho jdeme :oops:. Jediný nad čím jsme přemýšleli. Aby se mu děti nemohly posmívat. Tak snad nebudou a u Sophie, to také nehrozí. Tak hlavně ať máte Sophinku zdravou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
31.8.12 11:46
@Lucajdice79 píše:
Jsem našla tabulku, nechtělo by to nějak obnovit? Už je nás dost, co víme pohlaví a taky nás přibylo ;)
@smajl píše:
snad jsem na nikoho nezapomněla. tabulka není moc aktuální, v podstatě jsem opsala jen tu minulou..změny mi prosím hlaště já to upravím. děkuji..jestli vám teda nevadí že bych se toho ujala :-)

U mě můžeš doplnit :-) čekáme holčičku, jméno není definitivní, ale zatím to vypadá na Nikolku :-) jsem z prahy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
31.8.12 11:52

@smajl Taky prosím o pozvánku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
31.8.12 12:51

@smajl monula20 chlapeček termín porodu 11.1.2013 a jméno ještě nevíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
31.8.12 12:54

@bettybel sěkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
31.8.12 15:00

Ahoj dlouho jsem tu nebyla a koukám co všechno je tady nové…
Gratuluji :potlesk: všem k holčičkám i chlapečkům, kterých tady začíná být převaha. :lol:
Jinak se snažím trochu vyrovnat převahu a hlásím, že nám včera na velkém ultrazvuku opět potvrdili holčičku. :*
No snad tu budu teď častěji, protože mám ode dneška neschopenku. Doktor ase včera zhrozil, když zjistil že chodím ještě na noční :P.
Taky koukám že nejsem v tabulce…
A chtěla bych poprosit taky o pozvánku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
31.8.12 16:07
@smajl píše:
to jsme na tom stejně taky jí mám v exelu :-)

hihi ja ji tam hodila rano taky do xls a nepodarilo se mi ji sem vlozit jeli jsme pryc, tak jsem to vypla a nechala na az pak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
31.8.12 17:22

Tak mi pohlaví ještě nevíme, ale dovíme se ho už ve středu, HURA!!!
Manžel je ve jménech strašně konzervativní, vůbec se mu ta nová nelíbí, takže pro holčičku máme vybranou Aničku, to se moc líbí i mně. to byla jednoduchá volba.Ale na klukovi se nejsme schopni dohodnout.On by chtěl Přemysla, ale to jsem zatrhla, tak nevím jak to dopadne :D. Vždycky se mi líbil Jakub, ale toho už si dala sestřenice. smůla, byla rachlejší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
1.9.12 08:32

@smajl místo chlapečka napiš holčičku Sofinku :srdce: a chtěla bych taky pozvánku at nás pořád nehledám děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
1.9.12 10:09

Holky tak já pořád nevím co to bude.Jsem 20+2 a mimčo se furt otáčí. prosím taky o pozvánku jestli mužu děkuji. jinak pro kluka asi jmeno Maxmilian nebo Matyas a pro holčičku ještě nemáme, nežiji v čr takže jsou pro mě ty jména všechny nová..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí