Poradna duly
Jana Čurdová
Já to taky vidím na začátek září, jak zubaře tak obvoďačku
Jinak chtěla jsem se zeptat, nevíte kdy je nejlepší zajít na EKG? ![]()
@Ditkaa píše:
Já to taky vidím na začátek září, jak zubaře tak obvoďačkuJinak chtěla jsem se zeptat, nevíte kdy je nejlepší zajít na EKG?
to nevím, zda je na to určený nějaký týden. Doktor mi řekl, ať si to na zajdu, tak jsem si sama vybrala kdy ![]()
Ahoj holky!
tak já dneska byla v poradně… vše o. k… mrňous sice chrněl otočený zády, ale pak jsme do něj s mudr. trochu „šťouchly“ a viděly bít srdíčko, takže to byla zase paráda a úleva ![]()
jinak já jsem to měla takhle - 1. poradna - poslala mě na ekg, krev, k praktický a zubaři… na krev a ekg jsem šla ještě ten den, výsledek jsem donesla praktický, ta mi dala razítko do průkazky bez nějakého dalšího vyšetřování (ale teda chodim pravidelně na prevence, páč musim - kvůli práci)… no a dneska 2. poradna - děsně jsem se omlouvala, že ještě nemám toho zubíka, páč dovči atd. a mudr. říkala, že na to je času dost, ať si to udělám v klidu, ale před porodem… takže buďtě v klidu… asi to nějak zvlášť nehoří ![]()
jinak poznámky už mám taky zapnutý
… a jako mazec, ale výborná věc
… tak si tam taky zkusim něco čmrknout, ať máte i vy o mně přehled ![]()
Ahoj, tak jsem se k zubaři objednala dneska, jdu 4.září. Asi to nebude nic příjemného, protože mám dojem, že mám kaz ![]()
Jinak mě doktor neříkal ani o EKG, ani o zubaři, ani o praktickéa v minulém těhu jsem taky nebyla, tak nevím. Teda u zubaře jo, ale z nějakého jiného důvodu a ani jsem neměla razítko v průkazce ![]()
Ahojky, já jdu na TT 16.8, tak jsem zvědavá a doufám, že bude všechno v pohodě..
jinak jsme včera stříhali toho našeho lupa, řevu až na Kmačatku, ale sluší mu to, vypadá jak chlap ![]()
@Kristyna+Daník píše:
Ahojky, já jdu na TT 16.8, tak jsem zvědavá a doufám, že bude všechno v pohodě..jinak jsme včera stříhali toho našeho lupa, řevu až na Kmačatku, ale sluší mu to, vypadá jak chlap
fešáček malý ![]()
@Kristyna+Daník - jupííí, tak to už vim, ke komu budeme jezdit k holiči
![]()
Ahoj
jdu jen pozdravit. Už jsem doma. odběr samotný docela dobrý, sice nic příjemného, ale dá se to, jde to jak na běžícím páse, bylo nás tam tak 10. Pak jsem měla bolesti, ale po čípku už ustaly. 3 dny mám polehávat, což je nejlepší poloha, kdy nic nebolí
Dneší utz ok, mimi tlouklo srdíčko.
Teď zbývá čekat do toho 30.8..
@petule píše:
Ahoj
jdu jen pozdravit. Už jsem doma. odběr samotný docela dobrý, sice nic příjemného, ale dá se to, jde to jak na běžícím páse, bylo nás tam tak 10. Pak jsem měla bolesti, ale po čípku už ustaly. 3 dny mám polehávat, což je nejlepší poloha, kdy nic nebolíDneší utz ok, mimi tlouklo srdíčko.
tak fajn… gratuluju, máš to za sebou
… běž odpočívat ať jsi o. k. ![]()
@petule píše:
Ahoj
jdu jen pozdravit. Už jsem doma. odběr samotný docela dobrý, sice nic příjemného, ale dá se to, jde to jak na běžícím páse, bylo nás tam tak 10. Pak jsem měla bolesti, ale po čípku už ustaly. 3 dny mám polehávat, což je nejlepší poloha, kdy nic nebolíDneší utz ok, mimi tlouklo srdíčko.
odpočívej a naber sílu! Vše bude dobré ![]()
@hranulka píše: @Kristyna+Daník - jupííí, tak to už vim, ke komu budeme jezdit k holiči![]()
Hahah, tak to nevím
brali jsme ho strojkem, ale byl to porod ![]()
@petule píše:
Ahoj
Dobře, že už to máte za sebou, tak odpočívej a žádný stres!!! ![]()
Jee, holky a jak jste si tam dali takový ty metry, to je moc hezky, ale nepřišla jsem jak na to
@Vveveruska píše:
Jee, holky a jak jste si tam dali takový ty metry, to je moc hezky, ale nepřišla jsem jak na to
kdyz na ten metr kliknes, tak se ti otevrou ty stranky a pak se jen zaregistrujes a do sveho podpisu vlozis pak ten odkaz ![]()