Poradna duly
Jana Čurdová
@MonikaL To je jasné, že u prvního dítka chce člověk mít vše nové a hezké, já měla taky nový kočár, ale u druhého si koupím buď nový nebo ježděný v super stavu…a kolik vychází ten komplet od icandy?
@Evulin cenu tu psát nebudu jelikož jsem se už setkala s negativními ohlasy na jiné diskusi promin ![]()
@MonikaL Nevadí, i tak je to pěkný kočárek…ale pořád mě odrazují ty malý kolečka, včera jsem to probírala s pánem v obchodě a ten taky řikal, že ve sněhu je to pěkná makačka ![]()
@Evulin oni nejsou tak malá ve skutečnosti jsou super i do trávy atd. líbil se mi i bugaboo ale ten ty kolecka má pidi
@Evulin píše:
Já taky mám pár věcí po dceři a ještě dostanu od švagrovek…ale když to bude holka, jestli to bude kluk, tak budu muset vše nové…růžová pro kluka fakt nenia holky co kočárky? do jakých jdete značek a trojkolky, čtyřkolky?
já jsem hodně zvědavý tvor
Tak já ikdyž jsem prvorodička, tak nový nechci, přijde mi to jako zbytečná ztráta peněž.
Určitě chci trojkolku ikdyž mě hodně lidí přesvědčuje, že si jí nemám pořizovat.
Většinu věcí dostanu od známých apodobně.
Momentálně mě miminko hrozně kope
asi už má řěčí okolo kočárků plný zuby
partnera tím otravuju pořád
@pavlinka77 vždyt jo každý má svůj vkus a každýmu se líbí něco jiného
já jsem ráda že už máme vybráno ted jen budem čekat
Já až budu vědět, co to bude, tak pak teprve začnu vybírat kočárek a to okolo
zatím je ještě čas ![]()
@MonikaL píše:
@pavlinka77 vždyt jo každý má svůj vkus a každýmu se líbí něco jinéhojá jsem ráda že už máme vybráno ted jen budem čekat
Já ti závidím
mám pocit, že ať si vyberu jakýkoli kočárek, tak pak budu chtít jinej, ze začátku budu nadšená a pak na něm budu určitě hledat naschvál chyby ![]()
Nejhorší jsou ty řeči ostatních, když jim řeknu trojkolku, pořád slyším, jéé to ti to někde vyklopím a podobně, ale nedám se ![]()
@Evulin taky přemýšlím o Mutsy
Jen bych potřebovala vědět, jestli ho složím do auta ![]()
@BaBy85 Já ho tedy naživo neviděla, ale snad se vejde
zkus se podívat na youtube.com…tam je i skládání a tak, dá se i rozebrat ![]()
@Pavlínka77 v kolikátém jsi? Už kope zřetelně? Já to občas poznám, občas si ještě nejsem jistá jestli to nejsou střeva ![]()
Ahoj,
tak já už kočárek taky řeším. Nejspíš budu mít po kamarádce, je to Quinny, ale jinak nevím, která řada to je.Je modročerný, trojkolka a hlavně se úžasně vozí ve sněhu, což jsem letos osobně vyzkoušela
No a kdyby to u ní nevyšlo, tak mám u nás v bazaru vyhlédnutý Espiro Atlantic 2010 za necelé 4000,– světle zelený.
Pohyby asi furt nic, vždycky když si myslím, že už, tak jsou to střeva ![]()
@Casparada píše: @Pavlínka77 v kolikátém jsi? Už kope zřetelně? Já to občas poznám, občas si ještě nejsem jistá jestli to nejsou střeva
Poznám to naprosto zřetelně
jsou to fakt kopance a dělaj se mi boule na břiše až se někdy leknu jaká je to „rána“
Všichni kdo to cítil se diví, jak je to možný, cítím je od 16tt a hodně zřetelně od 17tt, tědka budu končit 18tt ![]()
Já jsem si jistá, že mě střeva nekopou
Páni, byla jsem pár dnů pryč a nestačím se divit jakým množstvím příspěvků se musím prokousat
Jinak prcek už začíná pomalu vykukovat, doteď jsem vypadala spíš jak po vydatném obědu, ale mám pocit že se mi pupek přes víkend zvětšil tak 4X ![]()
K tématu ohledně kočárku bych se mohla přidat a diskutovat o něm od rána do večera, přítel už je ze mě celkem na prášky
… Mě osobně by se nejvíc líbil jane slalom pro, má ho sousedka a je s ním velmi spokojená.. ale ta pořizovací cena je teda něco, tak celkem dost přemýšlím o bazarovým.. No zatím je čas, ještě jsme se ani nebyli nikde kouknout naživo tak třeba mě uchvátí něco jiného až si to pořádně omakám ![]()
Jinak k tomu kopání, možná se mi to zdálo, ale taky začínám cítit, jakoby motýlky v podbříšku, třeba to nebude mimčo, tak uvidíme jak se to bude vyvýjet dál ![]()
Tak ja pravdepodobně budu mit kočarek od znamych, je to myslim PATRON Bohemia Fenix. No a tak řešim autosedačku. Zatim mame vybranou Cybex Aton 2.
já jinak zatím necitím nic. uz bych taky chtela ![]()