Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1633
31.7.12 09:07

@MonikaL To je jasné, že u prvního dítka chce člověk mít vše nové a hezké, já měla taky nový kočár, ale u druhého si koupím buď nový nebo ježděný v super stavu…a kolik vychází ten komplet od icandy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
31.7.12 09:09

@Evulin cenu tu psát nebudu jelikož jsem se už setkala s negativními ohlasy na jiné diskusi promin :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
31.7.12 09:12

@MonikaL Nevadí, i tak je to pěkný kočárek…ale pořád mě odrazují ty malý kolečka, včera jsem to probírala s pánem v obchodě a ten taky řikal, že ve sněhu je to pěkná makačka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
31.7.12 09:17

@Evulin oni nejsou tak malá ve skutečnosti jsou super i do trávy atd. líbil se mi i bugaboo ale ten ty kolecka má pidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
31.7.12 09:19
@Evulin píše:
Já taky mám pár věcí po dceři a ještě dostanu od švagrovek…ale když to bude holka, jestli to bude kluk, tak budu muset vše nové…růžová pro kluka fakt neni :lol: a holky co kočárky? do jakých jdete značek a trojkolky, čtyřkolky? :think: já jsem hodně zvědavý tvor :mrgreen:

Tak já ikdyž jsem prvorodička, tak nový nechci, přijde mi to jako zbytečná ztráta peněž.
Určitě chci trojkolku ikdyž mě hodně lidí přesvědčuje, že si jí nemám pořizovat.
Většinu věcí dostanu od známých apodobně.
Momentálně mě miminko hrozně kope :mrgreen: asi už má řěčí okolo kočárků plný zuby :mrgreen: partnera tím otravuju pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
31.7.12 09:21

@pavlinka77 vždyt jo každý má svůj vkus a každýmu se líbí něco jiného :pankac: já jsem ráda že už máme vybráno ted jen budem čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
31.7.12 09:33

Já až budu vědět, co to bude, tak pak teprve začnu vybírat kočárek a to okolo :) zatím je ještě čas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
31.7.12 09:38
@MonikaL píše:
@pavlinka77 vždyt jo každý má svůj vkus a každýmu se líbí něco jiného :pankac: já jsem ráda že už máme vybráno ted jen budem čekat

Já ti závidím :D mám pocit, že ať si vyberu jakýkoli kočárek, tak pak budu chtít jinej, ze začátku budu nadšená a pak na něm budu určitě hledat naschvál chyby :mrgreen:
Nejhorší jsou ty řeči ostatních, když jim řeknu trojkolku, pořád slyším, jéé to ti to někde vyklopím a podobně, ale nedám se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
31.7.12 09:56

@Evulin taky přemýšlím o Mutsy :-) Jen bych potřebovala vědět, jestli ho složím do auta :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
31.7.12 10:03

@BaBy85 Já ho tedy naživo neviděla, ale snad se vejde :) zkus se podívat na youtube.com…tam je i skládání a tak, dá se i rozebrat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
31.7.12 12:21

@Pavlínka77 v kolikátém jsi? Už kope zřetelně? Já to občas poznám, občas si ještě nejsem jistá jestli to nejsou střeva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
31.7.12 12:50

Ahoj,
tak já už kočárek taky řeším. Nejspíš budu mít po kamarádce, je to Quinny, ale jinak nevím, která řada to je.Je modročerný, trojkolka a hlavně se úžasně vozí ve sněhu, což jsem letos osobně vyzkoušela :palec: No a kdyby to u ní nevyšlo, tak mám u nás v bazaru vyhlédnutý Espiro Atlantic 2010 za necelé 4000,– světle zelený.
Pohyby asi furt nic, vždycky když si myslím, že už, tak jsou to střeva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
31.7.12 12:54
@Casparada píše: @Pavlínka77 v kolikátém jsi? Už kope zřetelně? Já to občas poznám, občas si ještě nejsem jistá jestli to nejsou střeva :lol:

Poznám to naprosto zřetelně :D jsou to fakt kopance a dělaj se mi boule na břiše až se někdy leknu jaká je to „rána“
Všichni kdo to cítil se diví, jak je to možný, cítím je od 16tt a hodně zřetelně od 17tt, tědka budu končit 18tt :mrgreen:
Já jsem si jistá, že mě střeva nekopou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
31.7.12 13:29

Páni, byla jsem pár dnů pryč a nestačím se divit jakým množstvím příspěvků se musím prokousat :) Jinak prcek už začíná pomalu vykukovat, doteď jsem vypadala spíš jak po vydatném obědu, ale mám pocit že se mi pupek přes víkend zvětšil tak 4X :D

K tématu ohledně kočárku bych se mohla přidat a diskutovat o něm od rána do večera, přítel už je ze mě celkem na prášky :D… Mě osobně by se nejvíc líbil jane slalom pro, má ho sousedka a je s ním velmi spokojená.. ale ta pořizovací cena je teda něco, tak celkem dost přemýšlím o bazarovým.. No zatím je čas, ještě jsme se ani nebyli nikde kouknout naživo tak třeba mě uchvátí něco jiného až si to pořádně omakám :)

Jinak k tomu kopání, možná se mi to zdálo, ale taky začínám cítit, jakoby motýlky v podbříšku, třeba to nebude mimčo, tak uvidíme jak se to bude vyvýjet dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
31.7.12 13:30

Tak ja pravdepodobně budu mit kočarek od znamych, je to myslim PATRON Bohemia Fenix. No a tak řešim autosedačku. Zatim mame vybranou Cybex Aton 2.

já jinak zatím necitím nic. uz bych taky chtela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí