Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky tak mě dnes přišel komplet textil do pokojíčku, od závěsů po nebesa atd. vše ve stejné barvě a je to moc hezké, kočárek mám objednaný a nakupu postupne pořád něco, jinak nahoře mám 1-2kg to je zatim super ![]()
@MonikaL píše:
Ahoj holky tak mě dnes přišel komplet textil do pokojíčku, od závěsů po nebesa atd. vše ve stejné barvě a je to moc hezké, kočárek mám objednaný a nakupu postupne pořád něco, jinak nahoře mám 1-2kg to je zatim super
Tak to je bezva ![]()
Já mám všechno u kamarádek ještě schovaný, já jsem teda s váhou v mínusu, tak snad to doženu
@pavlinka77 píše:
blahopřeju k trojkolce, alespon tady nebudu jediná
já jsem na chicco taky koukala, ale všude jsem četla, že nejdou polohovat nožičky u sporťáku
Díky taky taky
jj nejdou polohovat, ale jak jsem koukala tak je zas ten sporťák hodně hlubokej takže myslím, že to tolik vadit nebude (u jiných golfek se mi zdálo, že tam má dítě opravdu místo maximálně na prdelku a nožky mu hned visí dolů). Jinak máme právě v rezervě už taky poděděný golfky, takže kdyby nevyhovovalo tak hned vyměníme ![]()
@MonikaL píše:
Ahoj holky tak mě dnes přišel komplet textil do pokojíčku, od závěsů po nebesa atd. vše ve stejné barvě a je to moc hezké, kočárek mám objednaný a nakupu postupne pořád něco, jinak nahoře mám 1-2kg to je zatim super
Ahojky a kde si nakupovala? Mě se zdá všechno dost drahý, tak pátrám po netu ![]()
@MonikaL píše:
@Casparada mrkni na mamitati.cz jsou tam docela dobrý ceny
Díky za tip! ![]()
Ahoj holky, mohla bych se k vám ještě přidat? tak já taky čekám miminko v lednu, tedy kolem 10. ledna, stále jsem setrvávala ve snažilkách v dubnu
ale tam už prostě nepatřím, tak bych se ráda přidala mezi těhulky…podělila se o těhotenské věci a tak, tak pokud to nevadí, přidala bych se k vám moc ráda ![]()
@Evulin píše:
Ahoj holky, mohla bych se k vám ještě přidat? tak já taky čekám miminko v lednu, tedy kolem 10. ledna, stále jsem setrvávala ve snažilkách v dubnuale tam už prostě nepatřím, tak bych se ráda přidala mezi těhulky…podělila se o těhotenské věci a tak, tak pokud to nevadí, přidala bych se k vám moc ráda
Vítám tě a blahopřeju ![]()
@Casparada Děkuji, zkusim vás nějak dočíst, abych se neptala na věci, které tu už byly, ale já jsem teď 17 tt, přibrala jsem zatím 1 kg a je to mé druhé dítě, mám holčičku Terezku, které jsou 4,5 roku…toď zatím o mě, snad mezi vás holky zapadnu ![]()
@Evulin píše:
Ahoj holky, mohla bych se k vám ještě přidat? tak já taky čekám miminko v lednu, tedy kolem 10. ledna, stále jsem setrvávala ve snažilkách v dubnuale tam už prostě nepatřím, tak bych se ráda přidala mezi těhulky…podělila se o těhotenské věci a tak, tak pokud to nevadí, přidala bych se k vám moc ráda
vítej ![]()
Ahojky,
já mám TP 6.1.20013, jsem v 18 týdnu a abych pravdu řekla, tak pohyby ještě necítím, i když jsem druhorodička (dceři je 16 let) a měla bych je, podle všeho co jsem četla, už cítit. Spíš cítím jako když se mi najednou někde trochu bříško napne, jak kdyby se opřelo mimi zádíčkama. Ale abych věděla na který straně zrovínka je, nebo nějaké ťukání, bublinky a tak, tak to ne. Už se ale těším!!!