Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno,
Já od 5h nespim - za hodinku ale už pojedem směr Ústí a genetika.
@pavlinka77 tak to se máš já nemám od koho co dostat tak chodím po slevách a tam vždy něco nakoupimm ![]()
Holky add kočárek. Už to taky pomalu začínám řešit, ale mám dost problém. Potřebuju ho totiž nacpat do krátký fábie
Mně osobně se líbí maxi cosa mura 4, ale zase se mi nechce dávat hromadu peněz za všechny ty doplňky
Jinak se mi líbí i inglesina nebo peg pérégo…chjo…
Ahojky, my teda kočátek máme po bráchovy (jedno dítě), o víkendu jsem si ho vyčistila. Nejdřív jsem z toho nebyla nadšená, protože to je trojkola, ale po vyzkoušení, se mi s tím jezdí krásně. Je to Chicco S3 trio. Jediný co mi vadí, je malý košík pod kočárek, to holt budu muset občas řešit větší taškou přes držadlo, ale snad to bude ok.
Máme od nich taky golfky, to nevím ten typ, ale je to taky Chicco, ale jak byly jezděný dýl (myslím cca 2,5 roku), zdají se mi tokový rozvrzaný, tak si je asi nechám jak záložní, podle toho kolik budem mít peněz a kdyžtak se koupí nový
.
Jinak my jsme včera byly koupit přebalovák (IKEA) tak jsme hned vzali tu nafukovací přebal podložku, potahy a jedny plenky (ty asi budu mít jako osušky, jsou docela velké). Tak mám z toho radost ![]()
Taky jsem si udělala takovou tabulku, co budu asi na mimi potřebovat, tak se jí sem možná pokuším hodit, aby mi třwba zkušenější poradili jestli něco není zbytečné kupovat, každá rada dobrá
!!!
Teda holky… vy to tady máte hustě rozjetý
… teď jsem tady teda dooost dlouho nebyla, ale příspěvky jsem četla od 07:15 do teď
… ale to je dobře, jsem ráda, páč víc hlav, víc ví ![]()
@petule - tobě držim palce i na nohou, tak pak dej vědět ať můžu povolit ![]()
a taky bych ráda do tabulky… tak snad to zmáknu…
@zabickaxyz píše:Příspěvek upraven 29.07.12 v 20:00
1.) PetulaPl Peťule - Praha Chlapeček 25.12.2012 jména Kubíček/Honzíček 2.) Casparada Míša 27 Beroun Nejspíš holčička 1.1.2013 3.) MonikaL Monika - Chomutov Chlapeček 1.1.2013 4.) Kaccenaa Káťa - Sobotka Překvápko 3.1.2013 5.) Pavlinka77 Monča 22 Praha Nevím 4.1.2013 6.) Zabickaxyz Jířa 22 Vlašim Nevím 6.1.2013 Jaroslav 2009 7.) Ddennkaa Zdenka - Brno-Kohoutovice Holčička 6.1.2013 Lucie 1996 8.) Petule Péťa - Most Nevím 12.1.2013 9.) Lucajdice79 Lucka 33 Havířov Nevím 13.1.2013 Lucie 2006 10.) Spikes00 Míša 28 Praha Nevím 13.1.2013 11.) Baby85 - Praha Nevím 14.1.2013 12.) Hanapana Hanka 32 Ústí nad Labem Nevím 15.1.2013 Barča 2011 13.) Ivavik Iva 30 Nehvizdy (Praha-východ) Nevím 15.1.2013 14.) Ditkaa Ditka 22 Brno Nevím 16.1.2013 15.) Maki33 Nová Gorica Nevím 18.1.2013 První mimi 16.) Stepanka123 - Karlovy vary Nevím 21.1.2013 17.) Dolikovka23 22 Rokycany Nevím 22.1.2013 První mimi 18.) Cizova 26 Lichnov NJ Nevím 23.1.2013 Kája 2010 19.) Kristyna+Danik – Praha Nevím 24.1.2013 Jména Jakub/Kateřina/Lu¬cie
20. hranulka - jana - praha - nevím - 31. 1. 2013 - zatím vybíráme - první mimi - věk 34 let
No holky koukám, jak už vybíráte kočárky a začínáte se vybavovat. Já tyhle věci zatím vůbec neřeším…přijde mi, že je pořád strašně moc času
U nás to zatím vypadá, že dost věcí taky dostanu..ale u tak. Doma nemám zatím snad nic, až na drobnosti, co jsem již dostala ![]()
@petule - drzim taky palecky, urcite to dobre dopadne ![]()
Ahoj holky, koukám, že už se tu řeší mimi nákupy
. My teda kočárek taky máme z prvního těhu a kupovala jsem ho ve stejný den den co jsem nastoupila do porodnice s prasklou vodou
…a nakupovat drobnosti jsem začla asi kolem 25tt…po kontrole na srdíčku…a věci snad ještě později…nechtěla jsem nic zakřiknout.
Petul držím palečky na genetice, z Mostu musíte do Ústí? u Vás se to nedělá? ![]()
Dneska jsem byla no kontrole u Dr., mimísek pěkně skákal, ukazoval ručičky, prstíky, ale pinďoura ne a ne ukázat
, pořád měl nožičky u sebe…braly mi krev a v pondělí budou výsledky tripplů…taky musím znovu na oGTT - test na cukrovku a tentokrát už v 18tt, jelikož jsem jí měla při prvním těhu. Jinak je mimčo v pořádku
. A mám nahoře 3,5kg…
Co vy jak nabíráte, jak vám je? únava už mě nějak přechází, ale v pátek jsem to teda moc nedávala s tím počasím to byl hnus tady v Ústí, 36 ve stínu a vzduch stál.
@hanapana píše:
Ahoj holky, koukám, že už se tu řeší mimi nákupy. My teda kočárek taky máme z prvního těhu a kupovala jsem ho ve stejný den den co jsem nastoupila do porodnice s prasklou vodou
…a nakupovat drobnosti jsem začla asi kolem 25tt…po kontrole na srdíčku…a věci snad ještě později…nechtěla jsem nic zakřiknout.
Petul držím palečky na genetice, z Mostu musíte do Ústí? u Vás se to nedělá?
Dneska jsem byla no kontrole u Dr., mimísek pěkně skákal, ukazoval ručičky, prstíky, ale pinďoura ne a ne ukázat, pořád měl nožičky u sebe…braly mi krev a v pondělí budou výsledky tripplů…taky musím znovu na oGTT - test na cukrovku a tentokrát už v 18tt, jelikož jsem jí měla při prvním těhu. Jinak je mimčo v pořádku
. A mám nahoře 3,5kg…
Co vy jak nabíráte, jak vám je? únava už mě nějak přechází, ale v pátek jsem to teda moc nedávala s tím počasím to byl hnus tady v Ústí, 36 ve stínu a vzduch stál.
Ahojky, taky mám 3,5 kg nahoře. Jelikož jsem začínala na váze 95kg (přestala jsem kouřit po 20-ti letech a kila šla nahoru) budu mít za chvilku metrák. To je hrůůůza
.
@Ddennkaa píše:
Ahojky, taky mám 3,5 kg nahoře. Jelikož jsem začínala na váze 95kg (přestala jsem kouřit po 20-ti letech a kila šla nahoru) budu mít za chvilku metrák. To je hrůůůza.
jéé ale po porodu to zas půjde dolů, budeš se točit kolem prcka a nebude čas na papání…teda z mé zkušenosti, skoro 2 měsíce jsem neměla čas se najíst, potom se to zlepšilo…
@Casparada píše:
Ahojky, my teda kočátek máme po bráchovy (jedno dítě), o víkendu jsem si ho vyčistila. Nejdřív jsem z toho nebyla nadšená, protože to je trojkola, ale po vyzkoušení, se mi s tím jezdí krásně. Je to Chicco S3 trio. Jediný co mi vadí, je malý košík pod kočárek, to holt budu muset občas řešit větší taškou přes držadlo, ale snad to bude ok.
Máme od nich taky golfky, to nevím ten typ, ale je to taky Chicco, ale jak byly jezděný dýl (myslím cca 2,5 roku), zdají se mi tokový rozvrzaný, tak si je asi nechám jak záložní, podle toho kolik budem mít peněz a kdyžtak se koupí nový.
blahopřeju k trojkolce, alespon tady nebudu jediná ![]()
já jsem na chicco taky koukala, ale všude jsem četla, že nejdou polohovat nožičky u sporťáku