Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Metamorphosis
9.7.12 15:40

To už vám natékají prsa? Tak to si pár týdnů před porodem teda užijete :mrgreen: Mně ztěžkly a naduly se asi měsíc před porodem a pak ještě o chlup po porodu, jinak v těhu se mi spíš zpevnily, jakokdybych šla do silikonů :palec: Bohužel, teďka už to nějak nefunguje :cert:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
9.7.12 15:42

Jinak, nevím, zda jsem to tu už psala, ale jak mi vyšel hraniční UTZ na vývojové vady, tak mě poslali ještě do jiné ambulance, prý s přesnějším přístrojem a tam doktor zjistil, že dobrý 8) Tak, kdyby někoho z vás doktoři taky strašili, tak se zkuste objednat ještě jinam :lol:

• Citovat
  • Upravit
7091
9.7.12 16:26

Mě se prsa nalila už z hormonů, takže v podstatě hned po transferu. Teď jakože snad drží, ale taky se chystam pro sportovní podrpsenku i na spaní. Člověk se furt rovná :D Pomalu se chci učit spát na boku, ale bez úspěchu zatim, břicho to pořád jistí. Tak jsem pak zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
9.7.12 16:33
@Amber_1977 píše:
Jinak, nevím, zda jsem to tu už psala, ale jak mi vyšel hraniční UTZ na vývojové vady, tak mě poslali ještě do jiné ambulance, prý s přesnějším přístrojem a tam doktor zjistil, že dobrý 8) Tak, kdyby někoho z vás doktoři taky strašili, tak se zkuste objednat ještě jinam :lol:

tak to jsem taky dost cetla, me tento screening UZ ceká ve ctvrtek, jsem trochu nervozni, aby bylo vsechno v poradku. kdyby to nebylo 100 pro, urcite bych sla jeste jinam, ale nervy by to asi byly :( tak snad dopadneme vsichni dobre, jako ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
9.7.12 16:34
@Amber_1977 píše:
v těhu se mi spíš zpevnily, jakokdybych šla do silikonů

jojo jsem na tom podobne, akorat ty silikony jsou asi z pisku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
9.7.12 16:34
@Amber_1977 píše:
v těhu se mi spíš zpevnily, jakokdybych šla do silikonů

jojo jsem na tom podobne, akorat ty silikony jsou asi z pisku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
9.7.12 16:57

@petule Tak na spaní na boku jsem si teda nezvykla - užívej si břicho, dokud to jde, já naštěstí ještě v osmým měsíci sem tam občas spala na zádech, ale, když jsem se chtěla otočit, musela jsem vzít břicho do rukou a „přenést“ :roll:
No a kvůli spaní na boku jsme kupovali nové matrace - ty nejměkčí, co jsem našla, a i s nimi trpím - jak se rozestupují kyčle, tak prostě mě to na boku tak bolelo, jako bych ležela na betonu.. Hrůza, hrůza, hrůza.. takže dokud to půjde, spím na břiše..

@ivavik tak ať ti to dobře dopadne. Já byla v klidu - postižení u nás v rodině nikdy nebylo a říkala, jsem si, že to vychází tak blbě, protože jsem stará a tlustá :mrgreen:
Fakt ti prsa tak ztěžkla? Ale dobrý, ne? Chlapi se budou otáčet :D :palec:

• Citovat
  • Upravit
7091
9.7.12 17:01

No - taky si říkám, dokud to jde, budu na břiše.
Holky už jste byly na krvi na výv. vady? Ve čt mě čeká poradna, tak doufám, že mi už vezmou krev, chci to mít za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
9.7.12 17:08

@Amber_1977 : jééé, ty můžeš ještě spát na břiše :D? Hrooozně ti závidím :( Nikdy jsem nespala jinak, než na břiše a poslední dvě noci už bříško tlačí, je to nepříjemný, tak se snažim usnout na boku… a to se mi zatím fakt nedaří :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
9.7.12 17:50

Já taky spávala jedině na břiše, ale v prvním těhu jsem se to odnaučila, páč to jinak nešlo a od té doby nespím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
9.7.12 19:01
@Amber_1977
tak ať ti to dobře dopadne. Já byla v klidu - postižení u nás v rodině nikdy nebylo a říkala, jsem si, že to vychází tak blbě, protože jsem stará a tlustá :mrgreen:
Fakt ti prsa tak ztěžkla? Ale dobrý, ne? Chlapi se budou otáčet :D :palec:

jj ztěžkla, manžel říkal, že mu ani nepřijdu extra větší, ale pevnější..prostě těžký silikony :-D :-D na tohle si nějak neztěžuju :-D

určitě dám vědět jak to dopadlo. můj synovec má svalovou dystrofii, ale moje sestra měla testy v pořádku, zdá se, že je v rodině první…ale přece jen, člověk nikdy neví.

stará?? Pokud jsem pochopila tu 77 v tvém nicku, tak jsi jen o 4 roky starší jak já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
9.7.12 19:03

@petule no já jdu ted ve ctvrtek a budu i výsledky krve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
9.7.12 19:44

AHOJ HOLČINY, po delší době si čtu novinky, vítám nové těhulky :mavam: já jdu v pondělí konečně po měsíci na kontrolu a moc se těšim na utz, ten měsíc je staršně dlouhá doba. jinak nahoře nemám ani kilo a bříško roste už je takový těhotenský a prsa už naštěstí tolik nebolí jen jsou pevnější :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
9.7.12 19:46

Jinak já mám termín 1.1.2013,to jsme to teda trefily pěkně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
9.7.12 20:03

MonikaL: tak to tady máš určitě nejstarší miminko;)! Já mám termín 3.1.2013. To je docela pěkný datum, ale kdyby se mu chtělo na svět o týden nebo dva dřív, vůbec bych se nezlobila:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí