Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11513
29.6.12 09:07
@MonikaL píše:
Holky bolí vás taky břicho? mě na levé straně už 3.den občas se nemůžu ani zvednout ze židle :zed:

Mě bolí břicho od 7tt… jsem proto i na rizikovém, objevili mi v děloze hematom, který to „možná“ způsobuje… Chce to hlavně hodně odpočívat a jestli se ti něco nezdá tak raději hned k dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
29.6.12 09:52

Já osobně teda vyloženě bolesti břicha nemám, ale asi tak od 6tt mě bolí v podbřišku… no teda bolí… spíš cítím něco jako počínající bolest, ale naštěstí se to nezhoršuje. Zato mě minulý týden dost bolelo na levé straně pod žebry a několik dní, až jsem si říkala, že budu muset radši někam k mudr., ale nakonec jsem zjistila, že to byly jen zaražené prdíky, takže už jsem zase v poho :dance:

pokud tě to nebolí tak, že by se to nedalo vydržet, tak bych asi nepanikařila a zkusila počkat, jestli to neodezní, páč teď to u nás bude asi na denním pořádku… jedna bolest začne… ustane… další se objeví… :roll:… ale co, vydržíme… nejsme žádný máslíčka 8)

držim pěsti, ať je ti co nejdříve lépe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
29.6.12 09:55

A ještě jsem se chtěla zeptat… čím se mažete… teda, jestli už se někdo mažete… abych něco neprošvihla… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
29.6.12 10:20

Já mažu klasickým tělovým mlékem Nivea, to teda už dodělávám, teď jsem si koupila ten úplně normální krém Nivea v krabičce (slyšela jsem od holek, že jim hodně vyhovoval), tak ho zkusím a pak mám ještě v merku tělový olej pro těhotné z DM (nevím přesně jestli je to babylove nebo Alverde, každopádně od DM značky, prý moc nestojí a je taky skvělý).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
29.6.12 10:29

Děkuju. No já si platím fotky z UTZ, jinak vše zdarma. UTZ mi dělá pokaždé. Taky mám úplně skvělou MuDR.

Jinak břicho nebolí. Mažu normálně tělovým, občas:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
29.6.12 10:32

Já mažu olejíčkem speciálně namíchaným a mam i v zásobě elastiq

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
29.6.12 10:40

o.k… tak díky všem za rady… dneska vlítnu do drogošky a něco koupim :)

jinak přeji krásný víkend… bude asi plný sluníčka, tak se nikde neusmažte… já budu v so v „aquáči“ a v ne na chatě pod stromem ve stínu, tak bych se v po měla opět ozvat, mějte se fajn :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
29.6.12 10:54

@hranulka já mažu jedině Elastique a vyjímečně od GS mamastrie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
29.6.12 12:44

Ahojte:-) mě taky pobolívá občas na jednom nebo druhém boku v podbříšku- měla sem to i při prvním, pokud to není nesnesitelná bolest ale spíš jen takové občasné píchnutí tak to je v pohodě a mělo by být vše v pohodě. horší bylo když se mi při prvním začala roztahovat stydka kost hned na začátku…to sou bolesti :zed: :zed: to sem až kolikrát brečela :?
jinak při prvním sem mazala taky Elaskiqem je super…ale vzhledem k tomu jaké obrovské břicho sem pak na konci měla tak mi během jedné noci šíleně popraskalo břicho(někdy v 37tt a to teda od chloupků dole až po žebra a od kyčle ke kyčli). do té noci sem neměla ani jedinou strii…sem byla nas… :evil: :cert: no takže teď na to kašlu protože horší to už být nemůže a kůže už je stejně povolená :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
29.6.12 17:40

Jee, tak nejsem jediná, koho bolívá břicho.. Akorát u mě je to trochu jiné - bolí mě na levé straně dole, už pod kalhotkama.. při nějakém pohybu, kdy to místo protáhnu nebo prostě použiju ty „svaly“ tam.. Párkrát už mě to pěkně vyděsilo, třeba se chci přetočit v posteli a najednou mě tam prudce zapíchá.. Musím se schoulit a počkat, až to přejde.. Slaběji to bolí třeba když kýchnu.. Tak se trochu bojím, už mě napadlo, jestli tam třeba nemůžu mít kýlu nebo něco:) nechci se pozorovat, ale mám strach o svišťe:( nemáte některá podobné zkušenosti:)? Jsem dnes v 13+1..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
29.6.12 17:54

Ahoj maminky :mavam: Mám termín 3. 1., tak jsem se k vám vetřela :D
Co jsem si všimla, tak tu probíráte bolesti bříška a mazání.. No, já své druhé těhu vůbec nevnímám a mazat se začnu v třetím trimestru - u prvního jsem se mazala celou dobu (mám aromaolej od Nobilis Tilia proti strijím), akorát v posledním měsíci jsem na to už trochu prděla - a zrovna v tom posledním měsíci mi narostlo břicho dvojnásobně oproti zbytku těhu a samo, dole šíleně popraskalo :cert: :cert: :cert:
Takže teď začnu až na podzim, ovšem o to důkladněji.

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
29.6.12 17:54

Už některá z vás víte, co budete mít?

• Citovat
  • Upravit
11513
29.6.12 19:01

Já mazala poctivě celé těhu a bylo to k ničemu…-((

já nevěděla zase o tom prvním těhu, tím jsem proplula ani jsem nevěděla jak a pracovala až do konce… ale o tomhle vím moc dobře… :-)) Hlavně aby se vyvedlo :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
30.6.12 09:01

Hranulka: a pomáhají ti ty lízatka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
30.6.12 09:14

Kaccenaa:já mám úplně ten stejný problém jako ty. u prvního těhotenství jsem to nikdy nezažila, takže mě to trochu znervozňuje a řekla jsem si, že až půjdu na kontrolu, tak to doktorce určitě řeknu, ať mám klid. mě to teda při kýchnutí zabolí strašně, jako by mi někdo do podbříšku vrazil nůž. a občas se to stane když se rychle postavím, nebo když ksem třeba sesedala z kola. opravdu nepříjemné

jinak mám za sebou další totálně prozvracený den, včera jsem začala ráno a jela až do noci, no prostě děs!!!dneska mi taky není nic moc, ale už se aspoň postavím na nohy. manžel si vzal mrňouse s sebou do práce, tak mám teď chvilku volno a klid, ale už mi ty nevolnosti začínají lézt na mozek. hlavně psychicky už mi to moc nejde zvládat. navíc v baráku je jak po výbuchu, jenže já jsem ráda, že v lepších chvílích zapnu pračku nebo umyju nádobí nebo tak. jinak jsem totálně nepoužitelná. asi se tady v tom bordelu budem za chvilku brodit. vařit už jsem nevařila si týden. to prostě nejsem schopná, prostě to nejde :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí