Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7091
22.6.12 17:59

Baby85 - taky se přidávám a souhlasím. Beztak miminka ani nestihnou oblečení pořádně obnosit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
22.6.12 18:45

@zabickaxyz
Já zatím nic nekupuju, hodně věcí budu mít po kamarádkách, jinak teda moje kamarádka kupuje zásadně oblečení z dovozu z Anglie a našla sekáč, kde se to prodává na kila, a já tam byla sní a ona nakoupila 4kg oblečení ( bylo to nějakých 60ks) za 200kč a byly to nádherný oblečky, žádné fleky, žádné žmolky, žádné dírky, nic sepraného. Vážně moc hezký :-) Tak uvažuju, že tam možná taky půjdu něco koupit, ale jak se znám tak neodolám a určitě si nějaké nové oblečení koupím, ale max. pár kusů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
22.6.12 19:34

Ahojky já už mám taky něco nakoupeno, ale většinou když vidím něco hezkého a za super peníz tak to koupim a hlavně když chytnu slevy v německu tak je to super :mavam: po kočárku pokukuju pár favoritů mám a ostatní nějak ještě neřeším pořád je času dost :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
22.6.12 20:01

@pavlinka77 Tak to se máš, nechceš mě tam vzít s sebou ;) :?:

@MonikaL o kočárku mám zatím jen představu, ale zatím to co jsem si vysnila nikde nevidím ( chtěla bych hluboký kočár, který bude uvnitř hodně prostorný pro mimi, chci aby měl 4 kola nafukovací, protože mám vlastní zkušenost s 3 kolkou :-(, a líbilo by se mi kdyby měl přídavný stupínek, abych mohla vozit synka…atd.., jinak na barvě mi nijak nezáleží…) jsem asi trochu náročná…:lol: ale jak píšeš času ještě dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
22.6.12 20:17

@zabickaxyz tak to mi jako náročné nepřijde neboj já jsem horší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
22.6.12 20:27

@zabickaxyz
klidně tě tam vezmu, až zjistím kde to přesně je :D byla jsem tam jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
22.6.12 20:49

@pavlinka77 taky bych se pridala do navstevy sekace:-) Jako ja si myslim, ze treba moje mama se neudrzi a nakoupi nejake pekne oblecky. Ok. Tak to bude mit dite k doktorce, navstevy, kostel, atd.. Ale na normalni denni noseni na doma, prochazku? Staci z druhe i treti ruky :-)

Add kocar. Tak to bude orisek. Taky bych 4, velkou korbu, takze neco jako Peg Perego, Inglesina, ale zase se mi nelibi jako sportak…A hlavne, abych ho slozila do auta a nezabral pul bytu :-) Docela se mi libila maxi cosa mura 4, ale bojim se, ze ho v zime ve snehu oddelam..a co teprve na venkov? Jsem se nejak rozepsala, pardon :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
24.6.12 13:02

Ahojte po delší době:-)…na ty horka sme se odstěhovali s malým na týden k bábi(paráda venku 34 stupňů a v baráku 20 :-)…jinak co se týká vybavení pro mimi my druhorodičky to máme lehčí:-) a vzhledem k tomu že mám doma oblečení které se dědí generace(tzn mám něco i po mojí mamce jako miminu:-))ani u prvního sem neměla problém:-)za ty roky je toho tolik že nekteré věci neměl kluk ani dvakrát…jediné co sme kupovali tenkrát byl kočár a postýlka a to byl dobrý kup-sice pomalu noname značka za malý peníz…ale vydržel mnohem více než který koliv drahý kočár(ty co bydlí na vesnici a s kočárem jdou i do terénu, nebo u nich dělali kanalizaci atd znají) takže na druhé ditko nic mimo kosmetiku kupovat nemusím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
24.6.12 19:18

Ahoj holky. Tak si predstavte, ze jsem teprve 10+3tt a uz zadrzuji strašně vodu. v patek jsem mela 56kg a dnes v neděli 57,5kg. řikam si že neni možny abych za dva dny přibrala 1,5kg. jsem z toho zoufala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
25.6.12 07:32

@maki33 třeba si byla jen najezená :D a nevyprázdněná, já se vážím každý den a spíš mi to klesá, dnes jsem 12+6 a mám 54kg před těhu jsem měla 55kg :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
25.6.12 12:34

nová těhule

Zdravím všechny zde přítomné těhulky :)!

podařilo se mi konečně přelouskat všechny příspěvky do diskuze a ráda bych se mezi vás „vetřela“ ;)… pokud nemáte nic proti

je mi 34 let, jsem z Prahy, těhule poprvé, ale jaksi přesně nevím, jestli patřím úplně mezi vás… u MUDr. předpokládaný termín porodu 31.1.2013, PM 26.4., první utz 14.6. a dle velikosti MUDr. odhaduje spíše 6.tt než 7. tt, tudíž k dnešnímu dni asi teprve 7 + 4 tt, tak mi to furt dle mých propočtů vychází spíše na únor… nebo se pletu… má tu někdo v hlavě těhu-kalkulačku? :think:

každopádně do teď jsem byla celkem v poho, sice nevolnosti a zácpy, občas trochu změny nálad, ale jinak vše O. k. :palec:… ovšem, když si tady tak pročítám poslední vaše příspěvky, tak mě trochu mrazí… výběr porodnice, nákupy hadříků a kosmetiky… pomóóóóc, já to nestihnu :zed: :mrgreen:

všem prima den, pevný žaludek i nervy a hlavně výbornou náladu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
25.6.12 13:23

@hranulka jeeeee, ahojky, tak další mezi námi :)) vítám tě a přeji, ať máš výborné zprávy z kontroly a ať vše klape!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
25.6.12 15:26

@hranulka vítej:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
25.6.12 17:51

@hranulka ahoj! to víš, že sem patříš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
25.6.12 19:33

Tak už se nás tu docela dost sešlo a spíš pražandy teda, já jsem z Mostu, ještě 29 let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí