Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj všichni ráda bych se přidala.
Je mi 21 let, jsem po inseminaci, prodělala jsem jedno zamlklé těhu v 11tt. O miminko jsme se snažili dva roky. Jsem z Prahy. A termín mám 5.1.2013.
Ahojky, tak vítej mezi námi
, teda na to jak jsi mladá toho máš dost za sebou
.tak přejem hodně štěstí
tak jsem to s těma nevolnostma zakřikla.už jsou zase tady.aaaach jo , já neci neci neci ![]()
Mě je taky dneska blbě a včera taky
a dva dny předtím úplná pohoda,takže já nikdy nevím,jak mi zrovna ten den bude.No snad to nebude trvat dlouho ![]()
Vítám Pavlínku,gratuluju ![]()
ahoj holky, můžu se přidat? mám toho už za sebou hafec, ale teď už snad bude vše jak má být. Zítra mě čeká ultrazvuk - tak se těším a na druhou stranu jsem nervozní.
vítej mezi námi a přejem hodně štěstí zítra i po následující týdny
chtěla jsem se děvčátka zeptat, nemáte náhodou někdo zkušenosti s trombofilii, ne že bych Vám je přála, to fakt ne, ale já ji mám a vůbec nemám tušení, co mě teď v těhotenství čeká, protože u prvního miminka o ní ještě doktoři nevěděli a všechno proběhlo dobře (což se prý často nestává
), ale teď snad budu chodit na nějaké injekce nebo co???
já vím, že známé ji zjistili - trombofil.mutaci a řekli ji, že si bude muset píchat heparin do konce těhotenství. ![]()
@pavlinka77 ahojky, vítej a gratuluji
odkud jsi z Prahy? Já taky a termín mám na začátku ledna, ale jdu na kontrolu tento čtvrtek, tak snad se dozvím víc ![]()
Vveveruska :
Já mám bohužel dvě mutace, mám leidena heterozygot a MTHFR homozygot.
O první miminko jsem přišla, ale nejspíš né kvůli leidenské mutaci, ale kdo ví že,
Jsem sledovaná na hematologii, chodím tam každých 6 týdnů a velké odběry - cca 8 zkumavek.
udělají testy a podle nich řeknou, jestli je nutný heparin nebo ne a pokud je , tak jaká dávka ![]()
Kdyby si se chtěla na něco zeptat, tak se prej. Já jsem studovala chemii a farmacii a něco malinko o tom vím ![]()
Jinak já jsem si po revizi píchala do bříška ten heparin a teda nic příjemného to určitě není, ale pro miminko všechno ![]()
Já se tědka bojím každé kontroly, mám je každých 14 dní, už jsem absolvovala 4 a mám krásné 4 fotečky
ale před každým utz se hrozně bojím, že tam zase uvidím to mrtné miminko, je to fakt hroznej stres, na dlaší KO jdu tento pátek a už tědka se bojím.
Příspěvek upraven 04.06.12 v 11:30
@PetulaPl píše:
@pavlinka77 ahojky, vítej a gratulujiodkud jsi z Prahy? Já taky a termín mám na začátku ledna, ale jdu na kontrolu tento čtvrtek, tak snad se dozvím víc
Jj jsem z Prahy, já mám kontroly každých 14 dní, tak budu držet palečky, já mám další tento pátek. ![]()
ahoj nově příchozí
o trombofilii prakticky nic nevím ale kámoška ji má a tež si píchala celé těhotenství heparin.
a s nevolnostma sem to taky zakřikla…jen se kouknu na jídlo
na to sem se fááákt strašně těšila ![]()
@pavlinka77 jj, to jsem četla, že z Prahy, ale z jaké části? Já jdu na kontrolu ve čtvrtek a snad po 6ti týdnech, takže už se nemůžu dočkat!!
@cizova zkus ten zázvor, mně to strašně pomohlo a po jednom dni mi bylo hej a už jsem dál jedla a pila ![]()
mi zazvor pomaha akorat v buse…jinak mě z něj akorát natahuje
…z prvního těhotenství už vím že mi pomáhá cola po troškách a hodně studená…i teď to zabírá…ale víš jak závan jídla a je to ![]()
@cizova jj to věřím a znám. Držím palce, ať se to co nejdříve zlepší!
Ahojky,tak dnes jsem byla na prvnim ultrazvuku a prcek ma 1cm a bije mu srdíčko jak zvon,jinak mi řekla doktoka že je to zdravé krásné těhotenství.JInak mám jít ještě na vyšetření downova sindromu-pišu to asi špatně tak se omlouvám…pry je to taky ultrazvuk tak mi není jasný jak to z toho poznaj…holky řekněte kdo na tom už byl…co a jak
![]()