Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
947
3.6.12 10:53

Ahoj všichni ráda bych se přidala.
Je mi 21 let, jsem po inseminaci, prodělala jsem jedno zamlklé těhu v 11tt. O miminko jsme se snažili dva roky. Jsem z Prahy. A termín mám 5.1.2013.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
3.6.12 11:25

Ahojky, tak vítej mezi námi :) , teda na to jak jsi mladá toho máš dost za sebou :|.tak přejem hodně štěstí

tak jsem to s těma nevolnostma zakřikla.už jsou zase tady.aaaach jo , já neci neci neci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
3.6.12 11:58

Mě je taky dneska blbě a včera taky :roll: :( a dva dny předtím úplná pohoda,takže já nikdy nevím,jak mi zrovna ten den bude.No snad to nebude trvat dlouho :roll:
Vítám Pavlínku,gratuluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
3.6.12 17:53

ahoj holky, můžu se přidat? mám toho už za sebou hafec, ale teď už snad bude vše jak má být. Zítra mě čeká ultrazvuk - tak se těším a na druhou stranu jsem nervozní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
3.6.12 20:37

vítej mezi námi a přejem hodně štěstí zítra i po následující týdny

chtěla jsem se děvčátka zeptat, nemáte náhodou někdo zkušenosti s trombofilii, ne že bych Vám je přála, to fakt ne, ale já ji mám a vůbec nemám tušení, co mě teď v těhotenství čeká, protože u prvního miminka o ní ještě doktoři nevěděli a všechno proběhlo dobře (což se prý často nestává :|), ale teď snad budu chodit na nějaké injekce nebo co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
4.6.12 07:28

já vím, že známé ji zjistili - trombofil.mutaci a řekli ji, že si bude muset píchat heparin do konce těhotenství. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
4.6.12 08:58

@pavlinka77 ahojky, vítej a gratuluji :) odkud jsi z Prahy? Já taky a termín mám na začátku ledna, ale jdu na kontrolu tento čtvrtek, tak snad se dozvím víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
4.6.12 11:28

Vveveruska :

Já mám bohužel dvě mutace, mám leidena heterozygot a MTHFR homozygot.
O první miminko jsem přišla, ale nejspíš né kvůli leidenské mutaci, ale kdo ví že,
Jsem sledovaná na hematologii, chodím tam každých 6 týdnů a velké odběry - cca 8 zkumavek.
udělají testy a podle nich řeknou, jestli je nutný heparin nebo ne a pokud je , tak jaká dávka :-)
Kdyby si se chtěla na něco zeptat, tak se prej. Já jsem studovala chemii a farmacii a něco malinko o tom vím :-)

Jinak já jsem si po revizi píchala do bříška ten heparin a teda nic příjemného to určitě není, ale pro miminko všechno :-)

Já se tědka bojím každé kontroly, mám je každých 14 dní, už jsem absolvovala 4 a mám krásné 4 fotečky :-) ale před každým utz se hrozně bojím, že tam zase uvidím to mrtné miminko, je to fakt hroznej stres, na dlaší KO jdu tento pátek a už tědka se bojím.

Příspěvek upraven 04.06.12 v 11:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
4.6.12 11:30
@PetulaPl píše:
@pavlinka77 ahojky, vítej a gratuluji :) odkud jsi z Prahy? Já taky a termín mám na začátku ledna, ale jdu na kontrolu tento čtvrtek, tak snad se dozvím víc :)

Jj jsem z Prahy, já mám kontroly každých 14 dní, tak budu držet palečky, já mám další tento pátek. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
4.6.12 12:25

ahoj nově příchozí :mavam: o trombofilii prakticky nic nevím ale kámoška ji má a tež si píchala celé těhotenství heparin.
a s nevolnostma sem to taky zakřikla…jen se kouknu na jídlo :poblion: :roll: na to sem se fááákt strašně těšila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
4.6.12 13:00

@pavlinka77 jj, to jsem četla, že z Prahy, ale z jaké části? Já jdu na kontrolu ve čtvrtek a snad po 6ti týdnech, takže už se nemůžu dočkat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
4.6.12 13:01

@cizova zkus ten zázvor, mně to strašně pomohlo a po jednom dni mi bylo hej a už jsem dál jedla a pila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
4.6.12 13:11

mi zazvor pomaha akorat v buse…jinak mě z něj akorát natahuje :zed: …z prvního těhotenství už vím že mi pomáhá cola po troškách a hodně studená…i teď to zabírá…ale víš jak závan jídla a je to :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
4.6.12 13:18

@cizova jj to věřím a znám. Držím palce, ať se to co nejdříve zlepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
4.6.12 14:35

Ahojky,tak dnes jsem byla na prvnim ultrazvuku a prcek ma 1cm a bije mu srdíčko jak zvon,jinak mi řekla doktoka že je to zdravé krásné těhotenství.JInak mám jít ještě na vyšetření downova sindromu-pišu to asi špatně tak se omlouvám…pry je to taky ultrazvuk tak mi není jasný jak to z toho poznaj…holky řekněte kdo na tom už byl…co a jak :| :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí