Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zabickaxyz
23.5.12 20:36

Ahoj holky :-)

Tak po dlouhém ubrečeném snažení se nám to povedlo, a snad to vydrží být ok až do konce. Původně jsem šla k doktorovi s chřipkou, ale ten mě poslal k ženskýmu, který to z krve zjistil. Mám obří radost, doma už jednoho cipíska máme, ale ten už je velký a už si se mnou nechce ani hrát… :? termín mi vychází na 4.1.2013, hodně se těším, ale tak trochu i bojím. V pondělí jdu na ultrazvuk tak se hrozně těším. Jinak Vám všem přeju krásné a bezstarostné těhotenství :potlesk: . P.S. máte nějaké zkušenosti s užíváním mamavitu? nebo máte názor že to je teď zbytečné :think:

• Citovat
  • Upravit
3409
24.5.12 14:54

ahoj:-) taky se přidávám dle ms jsem dnes přesně 6+0 a povedlo se napoprvé ikdyž teda ne ve dnech kdy sem si najivně myslela že mam ovu ale asi o týden později:-) doma mam už dvouleťáka. termín vypočítany na 17.1. ale uvidíme ještě dle utz.na kontrolu jdu 11.6.

co se tyce mamavitu brala sem při prvním těhotenství a až pak mi dr řekl že to bylo zbytečné a zbytečně drahé :roll: …pokud máš vyváženou stravu a jíš dostatek zeleniny a ovoce tak stačí prý obyč. kyselina listová ;) ale pokud ti sedí tak neublíží ;) ono jde hlavně o tu kyselinu listovou(kvůli srdíčku a rozštěpu páteře- jinak ji obsahují hlavně zelena zelenina)a čím dřív začneš brát tím líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zabickaxyz
24.5.12 15:58

Gratuluji k budoucímu mimískovi :) , listovku už beru, ale přišlo mi to málo…Kluka doma už máme a je to pěkný číslo (občas), tak bychom teď chtěli holčičku, ale jinak samozřejmě že je podstata aby byl mimísek zdráv a já s ním… Čtu jednu knížku a tam se píše že v podstatě je vyhráno až od 3. měsíce těhotenství teď existuje tolik věcí, které mohou tu dobrou zprávu proměnit v opak, tak se teď celkem strachuju, ale snad se nám to vyhne obloukem… :think: Hrozně se těším až si mimi poprvé pochovám, nemůžu se dočkat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3447
24.5.12 16:26

Holky, tak poslušně hlásím, jsem po kontrole. Cestou domů jsem si koupila meloun, nektarinky, jahody a lilek :pankac:

Zatím bylo jen UZ, další kontrola 7.6., to se mnou půjde i L. :dance: , na potvrzení srdeční akce, teďka vidět nebyla. Ale na UZ krásný černý flek, v tom bílá tečka a nás Plůdek :-) :srdce: :srdce: :dance: Pan doktor se tvářil spokojeně, všechno je, jak má být, jsem podle MS v 5+6tt. Fotku teda nemám, nějak jsem si v tom opojení UZ zapomněla říct a vzpomněla si, až když jsem byla z UZ pryč… :-) Udělal mi ještě cytologii. No a další všechny náběry atd. až za těch 14 dnů :dance:

Hooolky, já jsem taaak šťastná! Ještě aby tam srdíčko za 14 dnů bilo jako zvon ;-) Ale to bude, pozitivní myšlení. Vitamíny nakoupené ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
25.5.12 12:28
@zabickaxyz píše:
Gratuluji k budoucímu mimískovi :) , listovku už beru, ale přišlo mi to málo…Kluka doma už máme a je to pěkný číslo (občas), tak bychom teď chtěli holčičku, ale jinak samozřejmě že je podstata aby byl mimísek zdráv a já s ním… Čtu jednu knížku a tam se píše že v podstatě je vyhráno až od 3. měsíce těhotenství teď existuje tolik věcí, které mohou tu dobrou zprávu proměnit v opak, tak se teď celkem strachuju, ale snad se nám to vyhne obloukem… :think: Hrozně se těším až si mimi poprvé pochovám, nemůžu se dočkat :mrgreen:

ten náš je taky číslo :-) ale jen doma když sme mezi cizima tak je to miláček :-)manžel prohlásil že chce dalšího raubíře:-D aby byli na rozbíjení oken sousedů dva :zed: :lol: a mi je to celkem jedno chtěli bychom pak i třetí takže nejaká ta holka snad vyjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
25.5.12 12:29

@APuccelli neboj srdíčko určitě bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
25.5.12 12:59

tak já teda pojídám calibrum babyplan.brala jsem to i u prvního a je to kluk jako buk, pořád zdravý a těhu bylo taky bez komplikací, tak jsem si ho koupila i teď, ale taky už jsem slyšela, že je to zbytečné, tak nevím, ale asi pro jistotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
25.5.12 13:06

ja myslím že je to fuk…pokud tam je ta listovka tak vitamíny a další věci nikdy neuškodí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
25.5.12 17:56

Tak to chceme stejný počet dětí, taky by se mi líbily tři robátka, ale nevím… Podle mě vitamínů není nikdy dost… V pondělí jdu poprvé k doktorovi na ultrazvuk tak si hned řeknu o obrázek, jsem zvědavá jak bude vypadat :)… A co jídelníček měníte ho nějak zásadně? mám teď například chuť na guláš, ale nějak si nejsem vůbec jistá jestli ho vařit mám či ne…? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.5.12 20:04

Ahojky holky tak se hlásim mezi ledňáčky 2013 :-) Je mi 24 let,s manžílkem už máme doma jednu 21.měsíční rošťandu Izabelku :-) O druhé mimi sme se snažili cca 4.měsíce,jsem 7+6 tt :-) na další KO jdu 15.6 a už se dozvím TP a dotanu těhulkovou kartičku :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.5.12 20:05

jinak vám všem moc gratuluju,a držím nám všem palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
25.5.12 20:18

jidelniček nějak neřešim ani neměnim(jen si dávám bacha na tučné a kynuté kvůli pálení žáhy) ale gulášek sem schopná si dát i k snidani :lol: ale taková sem odjakživa žádné chutě nebo tak sem neměla ani u prvního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
26.5.12 20:29

Gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
27.5.12 14:03

Teď jsem zrovna jeden guláš spapala k obědu a byl moooc dobrý:-). mně bylo u první do pátého měsíce pořád špatně.to bylo hrozný.pak jsem měla pořád chuť na broskve v plechovce a na zmrzliny a nesnesla jsem šunku a právě ten guláš :).Ale teď, musím to zaklepat, mi nebylo ani jednou zle a chutě taky zatím nijaké.tak nevím, třeba je to tím, že tentokrát to nebude kluk a holčička????Co myslíte???Máte s tím někdo nějakou zkušenost???

Jinak taky by jsme chtěli tři mimi, ale pokud to druhé bude takový lumpík jako to první, tak nevím, jestli na to budu mít ještě sílu? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
27.5.12 14:13

:lol: ja když jsem při prvním otevřela ledničku tak sem šla :poblion: (musela sem z pameti vědět kde co je a otvírat zády k ní :lol: ) a nemohla sem nakupovat čerstvé pečivo stačilo se přiblížit na několik metrů a letěla sem z obchoďáku ven:mrgreen:…koncem 4měsíce mě to přešlo.....v 8zase začlo :zed: ale to si zas miláček dělal místo že ho tlačil žaludek :cert:

zatím mi taky nebývá zle ale pár dní už mám žaludek na vodě tak čekám kdy to zas přijde :zed:

a teorie o holčičkách a klucích znám a ne málo…jen sem zvědavá jak to na mě bude platit…manžel mi řekl že sem teď tež zkrásněla a sluší mi to víc tak jako při prvním takže podle něj to bude kluk…tož sem zvědavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí