Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, já bych se taky ráda přidala, jestli mě vezmete
včera jsem zakládala uzavřenou skupinu potvrzení těhotenství,ale jsme tam jen tři…
Ne, kdyz si zapnes svuj profil, tak bys ji mela mit prave strane ![]()
ahoj tak já jsem tady úplný nováček, ale musím se taky s někým podělit, test 9.5. 2// a na UT už je vidět tečka. Další kontrola teď v pátek 18. tak doufám, že to všechno nezakřiknu a bude to vše ok. Strašně se těším
Ahoj holky!
Můžu se přidat? 13.5. - na narozeniny mého budoucího manžela - jsme zjistili, že po roce trápení čekáme miminko
Z krve to mám potvrzeno, podle MS bych měla být dneska ve 4+4tt, 24.5. jdu na první kontrolu k dr. ![]()
Máme ohromnou radost, 25.8. 2012 budeme mít svatbu a už tam budeme s mláďátkem v bříšku ![]()
ahoj holky!
táda bych se k vám přidala, protože jsem dnes objevila pozitivní test
sice šok ale je to krása ![]()
k mudře jdu 28. tak jsem zvědavá…
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala,koukala jsem na Vaši nástěnku a jste samý termín. Já menstruovala naposledy 7.4. a gravitest byl poz. 3.5. U doktora jsem byla 18.5., byl vidět váček a tep srdíčka. Doktor neřekl v kolikátém tt jsem, předpokládám, že v 6tt. A na další kontrolu jdu až 27.6., tak nevím jestli je to normální. Je mi pře 35 let a je to naše první, je mi fajn, až na bolest prsou a večerní únavu..
Ahojky, taky bych se mezi vás taky ráda přidla:-).Podle poslední menstruace jsme 5+2tt a termín porodu jsem spočítala na 21.ledna, ale jsou to jenom mé výpočty, protože doktorka mě objednala až na 8.6., což je za strašně dlouho a mám pocit, že se snad nedočkám. Už máme doma chlapečka (21 měsíců)a u něj jsem byla u doktorky hned za pár dní po zavolání a teď musím tak dlouho čekat.Navíc mi příjde, že první kontrola v devátém týdnu je hrozně pozdě.nebo ne?
@Vveveruska já mám taky pocit, že se nedočkám
já byla na první kontrole v 5té týdnu a teď jdu až v 7.6., což bude 10tt - takže je to asi normální ![]()
ahoj holky,

mohu se přidat k vám?
Dle poslední MS bude termín kolem 14.1., na gyndu jsem objednaná za 14 dní(nijak tam nespěchám), tak se vše dozvím přesně