Termín začátkem července 2011

575
26.5.11 13:40

Termín začátkem července

Ahoj těhulky :lol: .
Jste tu některá co máte termín porodu začátkem července?
Já mám TP 11.7. Ráda bych si s někým psala, ale nechce se mi do rozjetých diskusí.
Jinak jsem podruhé těhu a doma mám holčičku, která má 28měsíců. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
603
26.5.11 14:43

Ahoj, já mám termín 8.července a doma už mám 22 měsíčního kluka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
26.5.11 15:48

Jé tak to je krásny.
Jsme na tom skoro stejně :mrgreen: .Já umírám v tom vedru :cert: .Malá chce být neustále venku :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
26.5.11 16:41

Ahojky,

já mám termín na 8.7. a jsem prvorodička :-D čekáme holčičku a už se hrozně moc těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
26.5.11 18:25

Ahoj. Tak to je bezva.
Já mám jeden termín taky 8.7 pak 11.7 a podle MS 14.7. tak si stačí jen vybrat :nevim: :mrgreen: .
Zlatá střední cesta tak všem říkám 11.7 :-) .
My budeme mít kluka a manžel by moc chtěl Matyáška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
26.5.11 18:30

Poprvé jsem rodila 37+4 tak jsem zvědavá kdy to bude teď. Manža pořád tvrdí, že porodím koncem června :lol:
Popravdě by mi to ani nevadilo, uvidíme :nevim: .
Už chystáte věcičky pro mimoušky? Já jsem včera vyprala a vyžehlila oblečení a dnes jsem vyprala plínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
27.5.11 09:34

Jo jo tak já to mám podobně ještě mi dali termín na 27.6 tak uvidíme ale říkali že to vypadá na 8.7 ale já myslím že když se mimi bude chtít ven tak je mu jedno kdy :-)
Věcičky chci se na to vrhnout příští víkend a všechno to vyndat podívat se na to a hlavně vyprat - dostali jsme taky nějaké neutrální oblečení od mého bráchy ty ale mají chlapečka ale co na doma je dobrý všechno :-)
No mi jsme vybrali jméno Magdalénka to je po mojí prababičce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
frog
27.5.11 11:42

ahojte těhulky, já mám termín 19.7. a včera jsem byla na ultrazvuku a prďolka - chlapeček je hodně velký. Má ve 32 týdnu 2,5 kg. Vypadá na pořádného cvalíka. Jak jste na to vy?

• Citovat
  • Upravit
2422
27.5.11 12:22

Ahojte holky, já mám termín 22.7, včera jsem byla na ultrazvuku a p. doktor nam potvrdil holčičku :lol: -čekáme první a už se moc těšíme-odhad váhy máme 1700 g.Jsem moc ráda, že dnes není takový pařák-už začínám funět jak lokomotiva :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
27.5.11 12:24
kllara1 píše:
Jo jo tak já to mám podobně ještě mi dali termín na 27.6 tak uvidíme ale říkali že to vypadá na 8.7 ale já myslím že když se mimi bude chtít ven tak je mu jedno kdy :-)
Věcičky chci se na to vrhnout příští víkend a všechno to vyndat podívat se na to a hlavně vyprat - dostali jsme taky nějaké neutrální oblečení od mého bráchy ty ale mají chlapečka ale co na doma je dobrý všechno :-)
No mi jsme vybrali jméno Magdalénka to je po mojí prababičce :-D

Magdalenka je krásné jméno :palec: . My už máme doma Kristýnku. To vybral taky manžel, já jsem chtěla Viktorku, ale nakonec jsem si řekla, že druhý mimčo bude Viktorka a on je to kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
27.5.11 12:27
frog píše:
ahojte těhulky, já mám termín 19.7. a včera jsem byla na ultrazvuku a prďolka - chlapeček je hodně velký. Má ve 32 týdnu 2,5 kg. Vypadá na pořádného cvalíka. Jak jste na to vy?

Ahoj.
To je teda chlap :potlesk: . Náš malej měl v 31+6 1820g. Ale je to jen odhad tak klidně může mít o něco míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
27.5.11 12:31
frog píše:
ahojte těhulky, já mám termín 19.7. a včera jsem byla na ultrazvuku a prďolka - chlapeček je hodně velký. Má ve 32 týdnu 2,5 kg. Vypadá na pořádného cvalíka. Jak jste na to vy?

Ahoj.
To je teda chlap :potlesk: . Náš malej měl v 31+6 1820g. Ale je to jen odhad tak klidně může mít o něco míň.

baaruunkaa píše:
Ahojte holky, já mám termín 22.7, včera jsem byla na ultrazvuku a p. doktor nam potvrdil holčičku :lol: -čekáme první a už se moc těšíme-odhad váhy máme 1700 g.Jsem moc ráda, že dnes není takový pařák-už začínám funět jak lokomotiva :-?

Ahojky.
Další holčička. Pěkně se rozrůstáme :potlesk: .
Jinak mě taky nějak nevadí, že je dnes zataženo. Mám teplo ráda, ale teď je to náročné.
Dcera chce být neustále venku a jsem z toho už dost unavená :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
27.5.11 12:42

Musí to být hodně namáhavé starat se ještě o jedno dítě a koulet před sebou pupík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
27.5.11 12:48

Někdy je to fakt nahlavu :roll: .
Ale malá je celkem hodná. Občas mě teda taky vytočí, ale bez toho to asi nejde.
A když přijde a hladí pupík a říká „bráško už vylez“ tak to bych jí :hug: .
Děti jsou krásný. A už se moc těším na mimouška :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.5.11 13:01

Ahojte, já mám termín 18.7. ale malé už se chce jít pomalu ven, tak musím ležet. Taky bych chtěla vědět, kolik malá asi važí, ale doktorka mi to ještě pořád neřekla. My budeme mít Emu, manžel si toto jméno vybral a já už ho nepřemluvím :-) Ale taky se mi líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí