Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
tak jakpak se mají naši březňátka? ![]()
Ahoj, máme taky březňátko
a roste jako z vody, ale moc nepřibírá i když je kvůli toho už 6 týdnu na nutrilonu.....
jinak je hodňoučká a je s ní sranda......je to náš miláček…
![]()
Ahoj Kamílek je také březňátko,ale 2010.A roste jako z vody a je moc šikovný.
kacafazolka píše:
Ahoj, máme taky březňátko![]()
![]()
a roste jako z vody, ale moc nepřibírá i když je kvůli toho už 6 týdnu na nutrilonu.....
![]()
![]()
![]()
![]()
My jsme na nutrilonu už od 5.dne narození. A v pohodě, ten nutrák? Používáš extra? My ted řešíme, že má přelženou halvičku
Jinak se ale máme čile k světu ![]()
sexyfraga píše:
Ahoj Kamílek je také březňátko,ale 2010.A roste jako z vody a je moc šikovný.
A vypadá moc krásně ![]()
Ahoooj
My máme taky březnátko, narodila se 31.3 ve 22:04
Je to kočička moje. Jmenuje se Kristýnka ![]()
Šema píše:
AhooojMy máme taky březnátko, narodila se 31.3 ve 22:04Je to kočička moje. Jmenuje se Kristýnka
Ahojky, nám se Daneček narodil 6.3. ve 22:25
Nejšťastnější den mého života
Málem byla dubnová,vid? ![]()
Ahojky, 6.3. je super datum, to jsem se narodila já, ale asi před 150 lety.
Jinak my máme Adámka od 20.3. 20:08 a jsme od pondělí taky už jen na nutrilonu.
Kolik váží vaše děti? My máme 4,5kg a Dr. se to zdá pořád málo. Porodní byla 3020g.
5600gr..mela pred 14 dny..tak kolem 6 kilkecek uz mit bude.ale ona byla cvalik uz jak se narodila
Veru-nka píše:kacafazolka píše:My jsme na nutrilonu už od 5.dne narození. A v pohodě, ten nutrák? Používáš extra? My ted řešíme, že má přelženou halvičku
Ahoj, máme taky březňátko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jinak se ale máme čile k světu
noi my máme nutrilon AR protože Kačka všechno zvracela.Ale postupně ji to míchám s normálním nutrilonem a zatím nezvrací
Kačka měla 3600 g když se narodila a teď má 4800g a přikládám foto
My jsme taky na Nutrilonu. Prala jsem se s tím 2 a půl týdne a pak jsem dostala neštovice
horečky jak prase a dlouho a mlíko šlo do háje. Když už jsem přišla na to jak kojit, tak mlíko šlo do háje. Po neštovicích atb na zánět močáku a teď jsem nastydlá jak prase a koukám že rýmu už chytá i malá
snad je u vás líp! fakt se těším až se z toho dostaneme a bude dobře! dejte fotečky bobísku ![]()
Ahojky, taky mám březňátko. Můj chlapeček se narodil 1. března, ale původně měl být únorovej. Přenášela jsem
Právě teď je na procházce s tetou. Jinak je to moje zlatíčko, stále kojíme, ale musím ho dokromovat, je to strašnej žroutík
když nás pouštěli z porodky, měl 3330 g, o měsíc později měl o kilo víc a teď jsem zvědavá, jak dopadneme na 3-měsíční kontrole, kam jdeme 7. června. Ale je to pěknej baculka, počítám, že těch 5 mít bude ![]()
Šemo tak se hlavně dejte brzy do kupy ať jste fit a můžete si v klidu užívat sluníčka......Já byla nešťastná,že nemůžu kojit…ale zase na druhou stranu.Pokud je Kačka spokojená,zdravá a usměvavá na nutrilonu.....no řekněte co více si přát?????
![]()