Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
24.5.11 08:16

Fazolko krásný děti, krásná fotečka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
24.5.11 10:03
Veru-nka píše:Pájinko, ty si rodila v Mostě a jak si tam byla douho? Jestli se můžu zeptat? Já jen, že od 6.března jsem tam byla taky a kecala jsem vždycky se slečnou co rodila císařákem a 1:-) Bylo by zajímavý ksyby měla narozky jednou az 4.roky :mrgreen: ..s.tále mladá :-D
Dneska už mám na PC útrum :roll:
Mějte se krááásně a opatrujte sebe i mrňousky :-)

jj rodila jsem v Mostě, byla jsem tam od 1. 3. až do 8. 3. :pocitac: už to bylo na palici, měla jsem nějakej hematom v děloze, tak jsem tam byla asi o dva dny dýl, ale teda s nikým jsem nekecala, tak to jsi asi kecala s někým jiným. Já byla na nadstandartu, takže jsem měla svůj klídeček. A jak jsi vůbec spokojená s porodem v Mostě? Hodně lidí tuhle porodku odsuzuje, ale na druhou stranu..............když se něco děje, tak vždycky miminko převezou právě sem, protože ta porodnice je nejlíp vybavená. A na debily doktory můžeš narazit kdekoli ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
25.5.11 07:16

Dobré ránko březnátkůům!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
25.5.11 08:24

Ahojky březňátka :-) ,
tak jakpak se máte s mrňouskama? :-)

Pájinko, tak to jsi tedy určo nebyla ty:-) Já tam byla od 6.3 do 10.3. Měla jsem tam tedy být taky déle pač se mi Daňulka nechtěl přisávat už v porodnici ale potom jsme se nějak domluvili a ve čtvrtek jsme jeli domu :-D Jéé, tak jsem měla mít nadstandart po Tobě :-D Protože mi v úterý řekli, že už je volný ale řekla jsem, že už ho nechci:-) Tak hlavně, že jsi to měla v pohodě! Já byla na pokoji se slečnou co tam byla už 22.dní :zed: Jinak já byla maximálně spokojená! Až na tu pí..co mě přijímala, ta byla totálně na dělo ale na štěstí od 18hod. se měnila šichta, tak od té doby to bylo super. A na sestřičky z šestinedělí si nemůžu stěžovat, byli úžasný :-D Taky si měla takový pocit? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
25.5.11 08:31

Veru my pořád bojujeme s tou rýmou ale je to o hodně lepší. Už odsávám mín a mín, ale už se jí ta odsávačka přestává líbit. Dřív jí to nevadilo a teď už slyší vysavač a kroutí se, štěstíčko moje.

Jinak kdo vymyslela osávačku na vysavač, tomu bych dala zlato jako fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
25.5.11 09:58
Šema píše:
Veru my pořád bojujeme s tou rýmou ale je to o hodně lepší. Už odsávám mín a mín, ale už se jí ta odsávačka přestává líbit. Dřív jí to nevadilo a teď už slyší vysavač a kroutí se, štěstíčko moje.Jinak kdo vymyslela osávačku na vysavač, tomu bych dala zlato jako fakt.

Tak to je mooc dobře :-) Hlavně, že je to už lepší! Já tedy mám odsávačku tu klasickou i na vysavač ale bojím se jí používat :-) :nevim: Tak, že si nemůžeš stěžovat,ju? A copak Ty, je Ti lépe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
25.5.11 10:02
Veru-nka píše:
Ahojky březňátka :-) ,
tak jakpak se máte s mrňouskama? :-)Pájinko, tak to jsi tedy určo nebyla ty:-) Já tam byla od 6.3 do 10.3. Měla jsem tam tedy být taky déle pač se mi Daňulka nechtěl přisávat už v porodnici ale potom jsme se nějak domluvili a ve čtvrtek jsme jeli domu :-D Jéé, tak jsem měla mít nadstandart po Tobě :-D Protože mi v úterý řekli, že už je volný ale řekla jsem, že už ho nechci:-) Tak hlavně, že jsi to měla v pohodě! Já byla na pokoji se slečnou co tam byla už 22.dní :zed: Jinak já byla maximálně spokojená! Až na tu pí..co mě přijímala, ta byla totálně na dělo ale na štěstí od 18hod. se měnila šichta, tak od té doby to bylo super. A na sestřičky z šestinedělí si nemůžu stěžovat, byli úžasný :-D Taky si měla takový pocit? :-D

jakou pí… myslíš? Sestru nebo doktorku? Pro mě tam teda největší pí… byla doktorka Sinkulová, taková ta stará, chodila na vizitu. Pořád měla blbý kecy, nelíbilo se jí, že mám malého u sebe na posteli, ten první den mi tak zmáčkla břicho, že jsem zasyčela bolestí a ona mi řekla, ať nehraju divadlo.......no prostě pí… :nevim: :lol: jinak sestřičky v pohodě, na ty si nestěžuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
25.5.11 10:33

Byla to sestra, taková blondýna s brýlemi. Tak tu doktorku neznám a jsem tedy z to ráda :mrgreen: To byla tedy vááážně pořádná pí.. :zed: Ta tě i rodila? Mě rodil doktor(slovák) a byl skvělej i při vizitě…Ale sestřičky se nemohli nějak dohodnout…jedna mi řekla, že se mám mýt teplou a druhá studenou…tak jsem to dělala vlažnou :-D Já měla taky Daňulku na posteli a naopak starší sestřička mi říkala, že to je dobře. Tak si potom vyber, vid :nevim: A s tím divadlem…to nemám slov :pocitac: Hlavně, že se má¨te dobře a malej papá jak o život :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
25.5.11 10:57
Veru-nka píše:
Byla to sestra, taková blondýna s brýlemi. Tak tu doktorku neznám a jsem tedy z to ráda :mrgreen: To byla tedy vááážně pořádná pí.. :zed: Ta tě i rodila? Mě rodil doktor(slovák) a byl skvělej i při vizitě…Ale sestřičky se nemohli nějak dohodnout…jedna mi řekla, že se mám mýt teplou a druhá studenou…tak jsem to dělala vlažnou :-D Já měla taky Daňulku na posteli a naopak starší sestřička mi říkala, že to je dobře. Tak si potom vyber, vid :nevim: A s tím divadlem…to nemám slov :pocitac: Hlavně, že se má¨te dobře a malej papá jak o život :-D

to se docela divím, že nevíš o koho jde, protože mě pouštěli 8. března domů a to měla zrovna vizitu ona. Co se týče malého, tak mi taky sestřičky z dětskýho říkali, že ho mám mít u sebe. Hlavně šlo o tu první noc, co byl se mnou, protože kvůli SC jsem byla 3 dny bez něj a pak když mi ho konečně dali na noc, tak pořád plakal a pořád chtěl být u prsu a tak. A sestřička mi sama říkala, že je to pro něj asi stresující, že byl 3 dny sám a teď najednou je u mě a že ho mám nechat spinkat u mě na posteli :nevim: jinak rodil mě takovej mladej doktor, měl takovej divnej přízvuk, možná je to ten samej, co myslíš ty :palec: ale u mého porodu byl prý dokonce i primář, já to teda nevím, byla jsem v celkové narkóze, ale prý tam byl no :lol: než mě uspali, tak kolem mě běhalo tolik lidí, že jsem se až divila, na co tam všichni jsou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
25.5.11 12:54

Veru já jsem se taky hrozně moc bála odsávat tou na vysavač. Ale je to fakt udělaný tak, že to nemůže ublížit a fakt dkyž to vyzkoušíš tak už jinou nepoužiješ. jenom to přiložiš k dírce aono to krásně vysaje. Mám ještě tu hadičkovou, a to je konec, jako né jen že sem jednou zajela moc daleko klukovi :pocitac: ale byla jsem nastydlá taky a nevysála vůbec nic protože jsem nemohla pořádně dejchat, natož tahat :think: a ta na vysavač krásně vytáhne i ru rýmu vzadu, to mám vyzkoušený protože malá teď nemá rýmu jako takovou ale tu zadní a jak začne chrochtat tak odsaju a ok, výborná věc, vůbec se neboj. mě už je taky líp, tak snad už bude klid!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
25.5.11 12:55

jo a dneska jsem to dostala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.11 19:27

Ahojky!

Šemi, to celkem brzy. Já ještě nechci!! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.5.11 22:27

Ahoj holky, já už čekám další menzes… :roll: :roll: :roll:
Ta odsávačka na vysavač je neuvěřitelný vynález… :pankac: :pankac: :pankac: já byla odpůrcem, ale Kačka už v porodnici chytla chřipku a byla tak zahleněná a dusila se mi ,že jsem ji koupila a už bych neměnila ani za Boha......
Jinak jsme s manželem chytli včera střevní chřipku a už jsme OK, ale dnes pro změnu sedí na záchodě syn.....bobek můj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
26.5.11 14:11

Ahojky maminky :-) ,

Pájinko, na vizitě jsem vždy měla toho svého doktora co mě rodil…Byl to určitě tedy ten samý co rodil i tebe:-) Hnědovlasej, mladej doktor…a je to prý Slovák. Ty jo, tak si potom vyber…Doktorka Ti řekne mrňouska na posteli enmít a setřičky, že jo..To je fakt neskutečný. A měla si ho u sebe nebo ne? :-) Primář u mě byl taky…tedy jen se podíval asi jak to doktorovi jde a zase odešel…Ale je fakt, že u mě na 3.zatlačení byl venku…na štěstí :-D Hlavně, že Vám to dobře dopadlo a jste zdravý a spokojeníííí :pankac:

Šemo, určo tedy tu odsávačku vyzkouším :-) Když mi to tady tak krásně píšete, jak je skvělá..jdu do ní :-D Jinak já už mám menstruaci 16.dnem…už jsem byla i na gyndě a prý mám čekat :nevim:

Kacafazolko, tak hlavně aby synáčkovi bylo už OK :-) Střevní chřipka to je svinstvo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
27.5.11 10:05

ahoj holky, tady to nějak vázne… :roll: :roll: :roll:
Dnes jsem byla se synem u lékařky a má na to své serinkování atb a dietu.Má strašné křeče,žýe se nemůže ani narovnat.Je toho prý teď velmi mnoho…
Jinak víkend má být hnusný tak ho asi prosedím u počítače a budu koukat na filmy..... :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí