Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
27.5.11 10:29

Ahojky maminky :-) ,
taky mě mrzí, že to tady vázne…Když máme všichni březňátka, určo si máme o čem pokecat :-D
Jakpak se máte když dneska máme už ošklivě? Já měla 2.dny mrzutého Daňulku a bylo to asi tím vedrem…dneska je jak andííílek :-D

Kacafazolko, tak to mě mrzí s Tvým synáčkem… To mu musí být hrozně, chudák :-( A jakpak se jmenuje starší syn? :-) Hlavně aby byl brzo v pohodě! Je to svinstvo :roll: Jinak Ti závidím, že budeš koukat na filmíky :-D To já mám z filmu vždy tak půl hodky s tim našim šmudlínkem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
27.5.11 10:48

jmenuje se Ríša.U nás je ještě obstojněa začíná foukat tak snad mi uschne prádlo než příjde ta hjůůůůůza. :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
27.5.11 10:58
Veru-nka píše:
Ahojky maminky :-) ,

Pájinko, na vizitě jsem vždy měla toho svého doktora co mě rodil…Byl to určitě tedy ten samý co rodil i tebe:-) Hnědovlasej, mladej doktor…a je to prý Slovák. Ty jo, tak si potom vyber…Doktorka Ti řekne mrňouska na posteli enmít a setřičky, že jo..To je fakt neskutečný. A měla si ho u sebe nebo ne? :-) Primář u mě byl taky…tedy jen se podíval asi jak to doktorovi jde a zase odešel…Ale je fakt, že u mě na 3.zatlačení byl venku…na štěstí :-D Hlavně, že Vám to dobře dopadlo a jste zdravý a spokojeníííí :pankac:

no jasně že měla :-P je to moje dítě a i kdybych ho měla mít na posteli 24 hodin denně, jí je do toho hovno :pankac: nevadil jí tam jen malej, ale i to, že jsem měla dle ní položenej mobil.................i když teda člověk kterej nepozná ovladač na TV od mobilu by podle mě už asi pracovat neměl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
27.5.11 11:08

Kacafazolko, to je hezký jméno :-) Já akorát peru a začíná se to vyjasňovat, tak jsem ráda :-D A copak Ríša, je mu lépe?

Pájinko, to si děláš srandu,ne? Co to je za k.ávu? :pocitac: Člověk si řken,e že jsi na nadstandartu, že budeš mít maximální pohodičku a taková k.áva to pokazí :poblion: Asi neví co je mobil…nebo nemá doma televizi :mrgreen: Jezdíš někdy do Mostu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
27.5.11 11:18

Děkuji za optání ..no dostal léky od bolesti tak je to lepší a uvařila jsme mu rýži a kuřecí maso tak se cpe až se mu boule dělají za ušima.Těch rohlíků už prý měl plné zuby…tak to věřím…
Holky já vám ani nepsala, že se nám Kačka už tři dny přetáčí na bříško… :dance: :dance: :dance: :dance: a směje se tomu.Ale na bříšku je nerada tak za chvilku řve jako tur… :-P :-P :-P
A jak jste na tom holky s vaší váhou po porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
27.5.11 11:34

Tak to je dobrý znamení, že Ríšovi chutná :-) To určo znamená, že mu je lépe :-) Jéé, tak to je šikulinka :-) To Daňulka nějak se k přetáčení vůůůbec nemá…tak uvidíme. Vážně je to šikulinka :-) a holt se jí to líbí :-D Já s váhou…už týden jsem radši nebyla na váze :-D Přes den nestačím jíst a žeru jak prokoplá večer…Ale mám stále dost břicho, přítel mě škádlí, že čekám druhý :zed: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
27.5.11 11:49

no já taky.....já hrozně mlsala čokolády a teď už se snažím 14 dní je nejíst, ale je to boj… :zed: :zed: :zed: mám sice jen 2 kg nahoře, ale do ničeho se nevlezu… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
27.5.11 13:31

Fazolko kamarádky chlapeček taky hodně kakal a z výtěru se mu zjistila něco z kuřecícho masa. jemu pomohlo černý uhlí.Malá je šikulka! Kristýna se přetoči z břiška na záda, ale to prej je normální, že se přetočí jakoby za váhou hlavičky.

Tak konečně zapršelo a vyčistil se vzduch. Jako já to mám silný jak prase a jak se mě udělalo zle ten den? holky já myslela že to je moje poslední chvilka. Já zezelenala, motolice jak bejk, a nemohla sem to zastavit??? :evil: :evil: :evil: jako humus ! já se fakt nenudím! kdy tohle zkončí! :zed:

Příspěvek upraven 27.05.11 v 13:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
27.5.11 13:32

Jinak do původní váhy mám 1kg, ale jako nejde dolu vůbec. A zrovna včéra jsem se dívala do zrcadla ty vado jaká sem bachyně. to je šílenost! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
27.5.11 13:36

tak to jsme na tom asi stejně já si připadám jako vorvaň...... :-P :-P :-P a ty první měsíčky byly šílené...... :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
27.5.11 13:40

Kačenko no vůbec mě nemluv, já fakt myslela že tu motolici nezastavim. :-( kdybych tady byla sama s dětma tak nevim teda :evil: bydlíme s našima ale musíme se někam odstěhovat, protože tady to dál nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
28.5.11 11:27

ahoj, no Šemo tak já to včera dostala a úplně si vzpoměla na porod.Stejná bolest břicha jako když začínaly kontrakce… 8-o 8-o 8-o ale dnes už je mi lépe.Začala jsem brát antikoncepci tak snad to bude už příště bezbolestné.
Bydlení z rodičema.......to je kapitola sama pro sebe.....bohužel nás to zřejmě čeká.....mám sice obecní byt, ale jsou to staré domy a je tu plíseň,které se nejde zbavit.Vyměna je nepravděpodobná,protože nechceme do paneláku.Manžel je z vesnice a město nenávidí.My bydlíme ve Svinově a to je vesnice ve městě, takže dobrý.Ale opravu podkroví u jeho rodičů musíme promyslet ať pak nelitujeme… :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
28.5.11 17:10

Ahojky maminky :-D ,
já jen na rychlovku..letíme ještě ven…Doufám, že se máte dobře a užíváte soboty :-D Copak mr%nousci? :-) Mějte se jen a jen kráááásně a oaptrujte sebe i mrňousky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
29.5.11 08:16

Dobré ránko kočičky a mimísci

Fazolko přesně! já když mě chytnou ms bolesti tak hned myslim na porod! :srdce: jéé, jak já bych to vrátila :srdce: Rodiče můžou být super jak chtěji, ale když člověk má rodinu, a ty moje se rádi cpou do výchovy, Petra máma zase do nás, takže… ono někdy mám docela zábavu :zed:

veru jak se máte?? :srdce: :srdce: :srdce:

Dneska to vypadá na pěknej den, včéra byla zima jak v prdelce 8-o Jako já nevim jak to dítě oblíkat, a kort teď když má rýmu 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
29.5.11 09:12

Ahojky maminky a úžasňáčci :huban: ,
přeji Vám krásnou neděli:-) Ömlouvám se za minulé chyby…až ted jsem si to přečetla :-D :oops: Holky, já už mám 18.dnem menstruaci :-( Už jsem z toho na palici…jsem zvědavá kdy to přestane.

Šemo:-), my se máme celkem dobře :-) Daňulku jsem nakrmila, ted usnul asi tak na 10min:-) a potom razíme za prababičkou pro koláč :-D A copak Vy, jakpak se máte? Jinak já taky řeším oblékání…bojím se aby malýmu nebyla zima a nebo zase aby se nepřehřál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí