Poradna duly
Jana Čurdová
Beed, tak to před Tebou vážně smekám!!! To se určitě skoro vůbec nevysppíš, vid?…Holt si Tě chtě¨jí naplno užít ![]()
Pájinko, my byli s tou vyrážkou každý týden u doktorky na kontrole…a pomohla nám až mastička Lékárenské sádlo a sudocrem. Johnsona jsme dostali v porodnici a radši jsem ho v tom ani nekoupala…taky jsem slyšela, že to miminka špatně snáší.
pajinka111 píše:
verunka doktorka říkala,že nějaká ta měnší vyrážka nevadí,že se mimnko čistí,jedno je osypané víc jedno mín,někteří skoro vůbec,m se jen dávat pozar na prášky na praní a na kořeněný jídla,teda u kojení a taky kosmetika na miminka se nemají mýchat značky.U dcerky mi rozejel pěknou vyrážku jonson a i dr.říkala,že tuhle značku naše česká mimnka moc dobře nesnášejí
Johnsona používám jen ubrousky na zadeček, jinak kosmetiku z lékárny Sebamed
a vyhovuje. A to z mé rodiny jsou samí atopici a z taťkové rodiny lupénka ![]()
Beed, děkujuuu
Tak faaajn…tak jednu dcerušku si zamlouváme
…už když máme od Tebe svolení
No, s očičkama jsem zvědavá…oba máme hnědý a Daňulka je má víc a víc modré…tak uvidíme
![]()
Pájinko, děkuju Ti
Souhlasím…máme všechny nááádhenrý mrňousky
No, já jdu už zalehnout…nějak to na mě padlo ![]()
Mějte se krásně, dobrou noc a zítra se těšíím ![]()
Veru-nka píše:
Beed, tak to před Tebou vážně smekám!!! To se určitě skoro vůbec nevysppíš, vid?…Holt si Tě chtě¨jí naplno užítPájinko, my byli s tou vyrážkou každý týden u doktorky na kontrole…a pomohla nám až mastička Lékárenské sádlo a sudocrem. Johnsona jsme dostali v porodnici a radši jsem ho v tom ani nekoupala…taky jsem slyšela, že to miminka špatně snáší.
To ani ne…
jak jsem psala, holky spí tahem i 8 hodin, v noci. Takže se vyspím až dost.. akorát holt přes den kojím hodinu místo půlhodinky… je to ale zabíračka. Každé dvě hodiny přes den kojit - to znamená, že z každých dvou hodin dne strávím hodinu přebalováním, kojením, chováním atd. ![]()
Beed, tu kosmetiku Sebamed taky používám a je vážně super…nemůžu si stěžovat ![]()
Pozdravuj holky ![]()
Veru-nka píše:
Beed, děkujuuuTak faaajn…tak jednu dcerušku si zamlouváme
…už když máme od Tebe svolení
No, s očičkama jsem zvědavá…oba máme hnědý a Daňulka je má víc a víc modré…tak uvidíme
![]()
Pájinko, děkuju Ti
Souhlasím…máme všechny nááádhenrý mrňousky
No, já jdu už zalehnout…nějak to na mě padlo
Mějte se krásně, dobrou noc a zítra se těšíím
Ještě Ti musím odepsat
Tak to je moc dobře, že se vyhajáš
Já naspím taky těch 8hod.maximálně ale stejně jsem hotová
Říkám, vážně před Tebou smekám
To vážně polovinu dne trávíš přebalováním a kojením, vid? Užíváš si holky na plno
![]()
Jééé, modelka i třeštidlo
…obě nááás lákají
Tak které se bude Dáňa líbit víííc
Takhle vypadá, že je má hodně tmavý ale na světle je má do modra…tak fakt nevím
![]()
Veru-nka píše:
Kája je třeštidlo, Vája modelka
ale zbožňuju je obě.. ![]()
Ty jooo já žehlila pár kousků a teď vás tu dobu dočítám ![]()
Koukám na vaše fotečky..nááádhera!!
Já používám tělový olej od johnsona a nám vyhovuje..Měla jsem mléko od seba med a Zůza se začla loupat, tak sem říkala, že s ním počkám a zkusím ho později ![]()
Boudice23 píše:
Ty jooo já žehlila pár kousků a teď vás tu dobu dočítám
Koukám na vaše fotečky..nááádhera!!
Já používám tělový olej od johnsona a nám vyhovuje..Měla jsem mléko od seba med a Zůza se začla loupat, tak sem říkala, že s ním počkám a zkusím ho později
Já vlastně z kosmetiky používám jen pěnu do koupele a olej po koupeli, tyhle dvě věci od sebamedu…
vlásků moc nemáme, takže šampon ne-e. ![]()
Dobré ránko
Já taky furt u prvního všechno podle tabulek, i jako potom jsem srovnávala Davida s dětma ostatních kamarádek. NEMÁ TO CENU!!!!
Kámošek kluci už dávno bez plínek, já z toho depku, pořád jsem zkoušela ať se jde vyčůrat, nic. Za boha ho to netrkalo. Pak najednou ze dne dna den, ve 2 a půl roku mu to začalo blikat, a fakt během jednoho dne všechno. Kakání, čůráni na noc nechtěl plínku. Jako dávala jsem mu jí asi týden ještě ale vždycky byla suchá. Fakt nemá cenu srovnávat, nebo jet podle tabulek. Každé dítě je jiné, a jsou to naše zlatíčka a hlavně že jsou zdravoučký
![]()
Já používám dětské mýdlo, na pusinku modrou indulonu a olejíček na tělíčko Aviril, nebo tak nějak. Toť vše. ![]()
Ahojky maminky, přeji Vám krásné ráno ![]()
Musim se Vám pochlubit, ted se Daňulka otočil ze zádiček na bříško a zase zpátky
Tak jsme z toho hotová ![]()
Mějte se jena jen krááásně a užívejte slunííííčka ![]()
Veru teda to je šikulíneeek!!
tak to máš hned ten nejkrásnější start to dne vid? ![]()