Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
29.5.11 22:31

Beed, tak to před Tebou vážně smekám!!! To se určitě skoro vůbec nevysppíš, vid?…Holt si Tě chtě¨jí naplno užít :-D

Pájinko, my byli s tou vyrážkou každý týden u doktorky na kontrole…a pomohla nám až mastička Lékárenské sádlo a sudocrem. Johnsona jsme dostali v porodnici a radši jsem ho v tom ani nekoupala…taky jsem slyšela, že to miminka špatně snáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
29.5.11 22:32
pajinka111 píše:
verunka doktorka říkala,že nějaká ta měnší vyrážka nevadí,že se mimnko čistí,jedno je osypané víc jedno mín,někteří skoro vůbec,m se jen dávat pozar na prášky na praní a na kořeněný jídla,teda u kojení a taky kosmetika na miminka se nemají mýchat značky.U dcerky mi rozejel pěknou vyrážku jonson a i dr.říkala,že tuhle značku naše česká mimnka moc dobře nesnášejí

Johnsona používám jen ubrousky na zadeček, jinak kosmetiku z lékárny Sebamed :) a vyhovuje. A to z mé rodiny jsou samí atopici a z taťkové rodiny lupénka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
29.5.11 22:34

Beed, děkujuuu :-D Tak faaajn…tak jednu dcerušku si zamlouváme :-D …už když máme od Tebe svolení :mrgreen: No, s očičkama jsem zvědavá…oba máme hnědý a Daňulka je má víc a víc modré…tak uvidíme :-) :nevim:

Pájinko, děkuju Ti :-) Souhlasím…máme všechny nááádhenrý mrňousky :-) No, já jdu už zalehnout…nějak to na mě padlo :-)
Mějte se krásně, dobrou noc a zítra se těšíím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
29.5.11 22:34
Veru-nka píše:
Beed, tak to před Tebou vážně smekám!!! To se určitě skoro vůbec nevysppíš, vid?…Holt si Tě chtě¨jí naplno užít :-DPájinko, my byli s tou vyrážkou každý týden u doktorky na kontrole…a pomohla nám až mastička Lékárenské sádlo a sudocrem. Johnsona jsme dostali v porodnici a radši jsem ho v tom ani nekoupala…taky jsem slyšela, že to miminka špatně snáší.

To ani ne… :) jak jsem psala, holky spí tahem i 8 hodin, v noci. Takže se vyspím až dost.. akorát holt přes den kojím hodinu místo půlhodinky… je to ale zabíračka. Každé dvě hodiny přes den kojit - to znamená, že z každých dvou hodin dne strávím hodinu přebalováním, kojením, chováním atd. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
29.5.11 22:35

Beed, tu kosmetiku Sebamed taky používám a je vážně super…nemůžu si stěžovat :-)
Pozdravuj holky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
29.5.11 22:36
Veru-nka píše:
Beed, děkujuuu :-D Tak faaajn…tak jednu dcerušku si zamlouváme :-D …už když máme od Tebe svolení :mrgreen: No, s očičkama jsem zvědavá…oba máme hnědý a Daňulka je má víc a víc modré…tak uvidíme :-) :nevim:Pájinko, děkuju Ti :-) Souhlasím…máme všechny nááádhenrý mrňousky :-) No, já jdu už zalehnout…nějak to na mě padlo :-)
Mějte se krásně, dobrou noc a zítra se těšíím :-)
:mrgreen: :mrgreen: a chcete spíš modelku nebo třeštidlo? :)) holky jsou každá jiná :mrgreen: :mrgreen:
Modré? Mně se právě na té fotce zdají úplně do černa :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
29.5.11 22:37

Ještě Ti musím odepsat :lol: Tak to je moc dobře, že se vyhajáš :-) Já naspím taky těch 8hod.maximálně ale stejně jsem hotová :-) Říkám, vážně před Tebou smekám :-) To vážně polovinu dne trávíš přebalováním a kojením, vid? Užíváš si holky na plno :huban: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
29.5.11 22:40
:mrgreen: :mrgreen: a chcete spíš modelku nebo třeštidlo? :)) holky jsou každá jiná :mrgreen: :mrgreen:
Modré? Mně se právě na té fotce zdají úplně do černa :wink:

Jééé, modelka i třeštidlo :-D …obě nááás lákají :-D Tak které se bude Dáňa líbit víííc :-D Takhle vypadá, že je má hodně tmavý ale na světle je má do modra…tak fakt nevím :-) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
29.5.11 22:54
Veru-nka píše:
Modré? Mně se právě na té fotce zdají úplně do černa :wink: Jééé, modelka i třeštidlo :-D …obě nááás lákají :-D Tak které se bude Dáňa líbit víííc :-D Takhle vypadá, že je má hodně tmavý ale na světle je má do modra…tak fakt nevím :-) :nevim:

Kája je třeštidlo, Vája modelka :) ale zbožňuju je obě.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
29.5.11 22:58

Ty jooo já žehlila pár kousků a teď vás tu dobu dočítám ;)
Koukám na vaše fotečky..nááádhera!!
Já používám tělový olej od johnsona a nám vyhovuje..Měla jsem mléko od seba med a Zůza se začla loupat, tak sem říkala, že s ním počkám a zkusím ho později :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
29.5.11 23:05
Boudice23 píše:
Ty jooo já žehlila pár kousků a teď vás tu dobu dočítám ;)
Koukám na vaše fotečky..nááádhera!!
Já používám tělový olej od johnsona a nám vyhovuje..Měla jsem mléko od seba med a Zůza se začla loupat, tak sem říkala, že s ním počkám a zkusím ho později :think:

Já vlastně z kosmetiky používám jen pěnu do koupele a olej po koupeli, tyhle dvě věci od sebamedu… :) vlásků moc nemáme, takže šampon ne-e. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
30.5.11 07:19

Dobré ránko

Já taky furt u prvního všechno podle tabulek, i jako potom jsem srovnávala Davida s dětma ostatních kamarádek. NEMÁ TO CENU!!!! :twisted: Kámošek kluci už dávno bez plínek, já z toho depku, pořád jsem zkoušela ať se jde vyčůrat, nic. Za boha ho to netrkalo. Pak najednou ze dne dna den, ve 2 a půl roku mu to začalo blikat, a fakt během jednoho dne všechno. Kakání, čůráni na noc nechtěl plínku. Jako dávala jsem mu jí asi týden ještě ale vždycky byla suchá. Fakt nemá cenu srovnávat, nebo jet podle tabulek. Každé dítě je jiné, a jsou to naše zlatíčka a hlavně že jsou zdravoučký :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
30.5.11 07:20

Já používám dětské mýdlo, na pusinku modrou indulonu a olejíček na tělíčko Aviril, nebo tak nějak. Toť vše. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
30.5.11 07:33

Ahojky maminky, přeji Vám krásné ráno :-)
Musim se Vám pochlubit, ted se Daňulka otočil ze zádiček na bříško a zase zpátky :dance: :-D Tak jsme z toho hotová :mrgreen:
Mějte se jena jen krááásně a užívejte slunííííčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
30.5.11 07:36

Veru teda to je šikulíneeek!! :srdce: tak to máš hned ten nejkrásnější start to dne vid? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí