Poradna duly
Jana Čurdová
Jasný,no…Já jsem zvyklá na byt od narození, tak nějak jsem s tím sžitá
…Ale vždy jsem snila o baráčku a jednou tam prostě chci!
Jéé, tak to máte o zábavu postaráno, vid? To je krásný
Máte hezky naplnný živůtek ![]()
Andílku, tak to je super, že ho pije
To je šikulka
To Vám zavidim, že už si baráček stavíte…já doufám, že jednou taky začneme ![]()
boudi mám kámošku ti jsou oba s manžou taky myslivci,sme se všichni smáli jak se řekně ženské když je myslivec/myslivna,myslivkyně atd-prostě myslivec
/cvičí zas gordon setry a dr.jezevčíky,mají ještě ovečky,tak ted cvičí borderku
pajinka111 píše:
boudi mám kámošku ti jsou oba s manžou taky myslivci,sme se všichni smáli jak se řekně ženské když je myslivec/myslivna,myslivkyně atd-prostě myslivec![]()
/cvičí zas gordon setry a dr.jezevčíky,mají ještě ovečky,tak ted cvičí borderku
No joo myslivkyně, myslivečka..myslivci jsou veselá kopa a né jen banda vožralců, jak nás prezentují média..vždycky, když se něco stane (je to o lidech), tak to televize rozmázne a všechny hodí do jednoho pytle ![]()
Já cvičím taky drsnosrstou jezevčici..nebo spíš ona cvičí se mnou??? ![]()
Gordoni jsou nádherní pejsci..babička měla chvnou stanici irčanů… ![]()
Myslivost je nádherná…i když teď jak nemám čas tak jsem na posedu nebyla ani nepamatuju..to můj chlap je tam večer co večer ![]()
Ahojky maminky,
tak jakpak jste trávili dnešní sluneční den? Já dneska zjistila, že lidi jsou vážně svině
Jela jsem autobusem do města, požádala jsem chlapa o pomoc a oni mi řekl, že mi pomáhat nebude…Tak mi pomáhal tak 13.letý kluk, když jsem vystupovala tak mi zase pomohl tak 15.letý kluk a když jsem jela zpátky, tak mi lidi stáli radši v cestě a ani jsem se tam nedostala a čekala na další…na štěstí jel nízkopodlažní…Faaakt super den. Ale Daňulka se jen usmíval, tak mi zvedal náladu ![]()
Děkuju za vykecání ![]()
Ahoj holky, to vedro je šílené co?Já léto miluju, ale Kačka má očividně jiný názor…
je protivná jako já někdy…
![]()
Veru s tím pomáháním to je hnus.Já chodím raději všude pěšo než se někoho doprošovat.I když někdy to nejde.
No já občas jezdím busem a ten řidič čumí jak blb , když mi musí pomáhat ![]()
Byla u vás bouřka??Nám se to nějak zatím vyhnulo!!
ne u nás ještě nic.Prý zítra, ale doufám, že až odpoledne.Manžel bude spát po noční tak musíme s Kačkou ven ať se vyspí.....
DObré ránko maminky
,
tady tak od 21hod.začalo pršet a bouřit…A do těch 2hod.to trvalo… Tak se nám spalo krááásně ![]()
Kacafazolko, já když to jde tak taky všude chodím pěšky nebo si počkám na ten nízkopodlažní…Ale vedro prožíváme podobně…Já ho miluju ale Daňulka je šíleně mrzutý, tak jsem to chtěla mít za sebou…Ale vážně mě dostalo, že už ani s kočárkem nepomůžou.
Dobré ránko! ![]()
U nás tedy naštěstí jezdí těch nízkopodlažních hodně, ale i tak téměř vždy musím někoho prosit, aby uhnul, protože na místech pro kočárky se stojí nejlíp. Nejvíc mš fascinuje, že třeba nastupuje 10lidí a já s kočárem, oni musí jít samozřejmě první, ví, že budu nastupovat a přesto si stoupnou na místo pro kočár a pak musí uhýbat.
A nejvíc mě dostávají lidi, když jdu po chodníku. Teď jsem zrovna šla po takovým úzkým, proti mě 2 tusťoši vedle sebe přes celý ten chodníček a myslí si, že já se jim s kočárem vyhnu asi trávou.
Lidi jsou v tomhle fakt strašně sobečtí! ![]()
Andílku, tak koukám, že to máš taky dobrý
To je vážně neskutečný…Nechápu proč nemůžou pomoct nebo uhnout když jde „jen o kočárek“ Přece Ti nebudou uhýbat, to jejich bříška by asi nezvládli
No, nebudeme se stresovat
A jakpak se máte maminky, co mrňosuci? ![]()
Dobré ránko,
tak mě asi v 1 hodinu vzbudila bouřka, nakonec to k nám taky dorazilo ![]()
U nás městská nejezdí, takže problémy jako vy nemám, ale o to horší je pak dostat se někam, když zrovna nemám auto ![]()
Zuzku jsem vyšoupla ven do kočárku, je sice zataženo, ale příjemně, tak uvidíme, jak dlouho tam vydrží ![]()
Taky maji ty vaši drobci pořád pěstičky v puse?Zuzka svojí pěstičku miluje…ani dudák není tak dobreeej ![]()
a hrozně slintá…tak by se nám mohl třeba začít klubat zoubek..já měla první ve 4 měsících ![]()
To je kráááásná fotečka
Daňulka tak 2.týdnem si taky začal cucat ručičku a držet oblečníčko co má na sobě
…je to fakt nádhera pozorovat ty jejich pokroky
Jéé, tak to si měla pvní zoubek brzo, vid? A hodně si plakala při zoubkách? Tak to věřím, že když nemáš k dispozici zrovna auto a není u Vás městská, tak máte hned o zábavu postaráno ![]()
Andílek Pája píše:
Dobré ránko!U nás tedy naštěstí jezdí těch nízkopodlažních hodně, ale i tak téměř vždy musím někoho prosit, aby uhnul, protože na místech pro kočárky se stojí nejlíp. Nejvíc mš fascinuje, že třeba nastupuje 10lidí a já s kočárem, oni musí jít samozřejmě první, ví, že budu nastupovat a přesto si stoupnou na místo pro kočár a pak musí uhýbat.
A nejvíc mě dostávají lidi, když jdu po chodníku. Teď jsem zrovna šla po takovým úzkým, proti mě 2 tusťoši vedle sebe přes celý ten chodníček a myslí si, že já se jim s kočárem vyhnu asi trávou.
![]()
Lidi jsou v tomhle fakt strašně sobečtí!
A co teprve my s tím naším korábem
a lidi koukají, jestli nejsem blázen, jet s tím po chodníku… ![]()
Beed, to je fakt…ještě s dvojčátkama…to musí být kort těžký…Asi po silnici máš s princezničkama jet ![]()