Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14871
30.5.11 10:03

Já poklízím a půjdeme taky ven.

Holky chodíte do DM, mám tu kupónky od kamarádky , ale končí 30.6, tak kdyby nějaká z vás chtěla tak je daruji ;).
Já mám tu DM knížečku, ale moc tam nenakupuju :roll:

Pájo to má takovéhle číro už z porodnice???

Holky teď trochu odbočím od miminek, ale taky vám tak padaji vlasy??Mně teď začly…děs :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
30.5.11 10:23

boudi jojo,tohle číro zme už přiezli z porodky :pankac: :palec: :wink: ,dokotři když mě rodili,měla sem jich tam hodně,tak hned na mě,už vidíme vlásky a ten jich má :wink: ,počítala sem že bude mít hlavičku jako moje první-čili kolínko :wink:
mě vlasy ted pdají taky trošku víc,ale zatím né nijak moc,ale při dcerce mě asi po 3 měsících vypadala pleška 8-o :lol: ale pak to dorostlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.11 10:30

Teda Veru, vy jste jedlíci!! :mrgreen: My jíme přes den 4× 120ml, přes noc 2× 150ml. Ve 2 měsících měl 4,5kg. Ale my měli na začátku problémy s přibíráním, protože přes tu uzdičku něchtěl pořádně sát z prsa. Teď už jsme na UM.

Mně začali trochu padat vlasy teď. Ale moje kadeřnice říkala, ať se těším po 3 měsíci, to je teprve mazec… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.11 10:31

Jinak u nás už je vedro jako k.áva teď. To jsem zvědavá, co bude odpoledne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
30.5.11 12:22

:pocitac: Tak malá mi spinká od 10ti venku, teď už jen čekám na její probuzení..stihla jsem poklidit (to nejnutnější), dala vařit vepřové na houbách, pověsila prádlo a došla otočit seno 8-)
Je tam hroznej hicák, to je na valéndo u vody :pankac: ale pro ty naše drobečky to moc není!!!

Andílku, já už tak 3 týden vyčešu půl kartáče vlasů, v pátek sem byla u kadeřnice, trošku se zkulturnit, tak mi říkala, že už mi tam rostou nový vlásky, tak to budu mít asi jako helmu než se to srovná :zed:
No ale zdá se mi že se mi snad začly dělat kouty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
30.5.11 20:59

Ahoj holky, edočtu vás až zítra.My dneska s holkama od nás z Ostravy co se známe přes e- mimino měly sraz a ušla jsem 14 km.To jsme si to pěkně zakočárkovaly… :dance: :dance: :dance:Musím se jít okoupat a nachystat večeři.Před chvilkou jsme přišly domů…tak dobrou noc a nepište tolik… :cert: :cert: :cert: :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P pa a dobrou noc jo to už jsem vlastně psala… 8-o 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
30.5.11 21:13
kacafazolka píše:
Ahoj holky, edočtu vás až zítra.My dneska s holkama od nás z Ostravy co se známe přes e- mimino měly sraz a ušla jsem 14 km.To jsme si to pěkně zakočárkovaly… :dance: :dance: :dance:Musím se jít okoupat a nachystat večeři.Před chvilkou jsme přišly domů…tak dobrou noc a nepište tolik… :cert: :cert: :cert: :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P pa a dobrou noc jo to už jsem vlastně psala… 8-o 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dobrou s kobrou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.11 22:14

Kacafazolko, to jste se tedy pěkně prošli. 8-o Jdu také do pelechu, to vedro mě nějak zmohlo. Pěkný večer všem a dobrou noc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
31.5.11 06:17

Ahojky maminky, přeji Vám krásné úterý :-) ,
včera jsem už neměla sílu ani písnout…To vedro bylo neuvěřitelný…Dňulka byl jen v košilce a stejně mi přišlo, že mu bylo vedro. Bolela mě hlava jak prase, k tomu jsem se pozvracela…super :zed: Holky, dneska už to mám 20.dní…je to normální? :nevim: Už by jste šli s mrňousky k vodě nebo ne?

Andílku, jsme šílený jedlíci :mrgreen: Přítel říká, že to má Daňulka po mě :-D A už Adámek papá takhle hezky? Já bych řekla, že tedy papá normálně ale jen, že Dáňa ten by byl hladový :-D A copak ten čajíček, pije Ti ho Adámek?

Kacafazolko, tak to jste si určitě užili…ještě v tomto vedru :-) To jsi vážně dobrá, ujet 14km :-)

:-) Boudí, jinak vlasy mi zatím padají tak normálně…zatím musim „zaťukat“, že to jde :-) Vy bydlíte někde v baráčku? Víš, jak si psala, že si šla poklidit i seno…To jsi šikulka, že zvládáš i baráček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
31.5.11 07:50

Krásné ránko :kytka:
Veru bydlíme v baráčku, ale zatím s tchánovcema, hledáme něco vlastního tady v okolí na Neveklovsku (okr. Benešov), chtěli bychom starší baráček a pak si ho trošku upravit..ale není to lehký tady něco schrastit :zed:
Jestli si zvracela, tak to máš asi úpal ne?? :poblion:
Já dávám ven malou jen dopoledne a snažím se pak až pozdě odpo, je jinak mrzutá z toho tepla, ale taky to nejde vždycky dodržet…
Hele Veru jak to, že už to máš 20dní??Ty bereš nějakou antikoncepci?
Já beru Azalii, taky sem neměla menstruovat a dostala jsem to hned asi 10 den braní prášků, ale od té doby naštěstí klídek, ale cítím se po ní tak nějak divně…
Jenomže na výběr toho moc není :pocitac:
Z jaké láhve dáváte holky čajík?Malá je sice plně kojená, ale v těchle teplech bych chtěla zkusit i čaj ať není pořád u prsa…převařenou vodu mi nechce, tak nevím jestli je to lahví nebo tím že je to jen voda…a jaký dáváte čaj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
31.5.11 08:11

taky bydlíme v domku,no v domku,je to starej velkej statek,práce jak na kostele :think:,novější domeček by fakt bodl,ale kde na něj vzít a nekrást :dance: ,taky máme doma jezdeckou kobylu,je to naše torpédo-mám ji 10let,už má 18 a je to divočák,asi si myslí že je pořád mladice,denně se pase v ohradě a je spokojená,ještě chci pořídt koníka dceři,ta jezdí už dobře,ale nějak nejsou penízky..takže sena sušíme taky pořád..
mm moc nechová,jen sem tam když mu ho vhnutím,sice pomáhá v kuchyní,při koupání,ale nepřebaluje ani nechodí s kočárem,ale dělá aspon kolem koníka,začal když sem byla asi v 5 měsíci,docela se kobylky bál,tak se mu moc nechtělo,ale už se skamarádily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
31.5.11 08:34

Boudí, a v pohodě s tchánovcema vycházíte? :-) To věřím, že to není lehký sehnat něco nového ale věřím, že se časem něco najde :-) My bydlíme tedy normálně v bytě…ale vždy jsem snila o baráčku…Tak snad se nám jednou poštěstí :-D Zvracela jsem jen jednou…tak úpal asi ne..holt se mi asi udělalo jen špatně. Dáňa byl minulý vedra šíleně mrzutý…holt to bdue tím teplem, že? Já dávám Dáňovi čajíček z flaštičky Tommee Tippee ale já jsem loser :-D a čajík nám většinou z té dírky proti vzduchu teče…Jinak používáme Avent a jsem max.spokojená. Čajík malýmu dávám fenyklový od Sunárku a od Hami pro celkovou pohodu. Zkoušela jsem i heřmánkový ale ten mi plival…byl úplně bez chuti :nevim:

Pájinko, máte nááádhernou kobylku :-) To musí být skvělý projet se na koni když je Ti třeba smutno atd…Zááávidím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
31.5.11 09:17

Pájo hezká kobylka :palec:
My sušíme seno pro králíky, máme jich docela dost!!
To můj chlap si s malou hraje, občas mu šoupnu kočárek, ale taky nepřebaluje, to dělala snad jen jednou..pravidelně se mnou koupe, teda když to stíhá :roll:
S těma penězma to není sranda, stejně si budeme muset vzít hypotéku, takže sháníme něco v našem finančním rozpětí..barák třeba za 5 míčů to fakt nedáme..

Veru já si život v bytě nějak neumím představit…Oba dva jsme s chlapem myslivci, takže přírodu musíme mít na dosah!!Ještě k tomu manžel cvičí psy, české fousky..a to by v bytě jaksi nešlo..
jednou jsem bydlela v Kralupech v bytě a už nikdy více, pro mě to není :nevim

Příspěvek upraven 31.05.11 v 09:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.11 09:22

Dobrá ránko! :mavam:

Pájo, hezká kobylka. :palec:

Veru, čajík dávám heřmánkový, nejdřív se na to tvářil divně, ale teď už ho pije. :pankac:

Holky, já vám celkem ty baráčky závidím. My bydlíme v paneláku. Sice teď tedy taky stavíme domeček, ale teď s prckem není už tolik peněz, tak uvidíme, jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
31.5.11 09:25

Jinak s těma tchánovcema je to bydlení na hraně…střídavě oblačno…já se tu jak doma necítím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí