Poradna duly
Jana Čurdová
Já poklízím a půjdeme taky ven.
Holky chodíte do DM, mám tu kupónky od kamarádky , ale končí 30.6, tak kdyby nějaká z vás chtěla tak je daruji
.
Já mám tu DM knížečku, ale moc tam nenakupuju ![]()
Pájo to má takovéhle číro už z porodnice???
Holky teď trochu odbočím od miminek, ale taky vám tak padaji vlasy??Mně teď začly…děs ![]()
boudi jojo,tohle číro zme už přiezli z porodky
,dokotři když mě rodili,měla sem jich tam hodně,tak hned na mě,už vidíme vlásky a ten jich má
,počítala sem že bude mít hlavičku jako moje první-čili kolínko ![]()
mě vlasy ted pdají taky trošku víc,ale zatím né nijak moc,ale při dcerce mě asi po 3 měsících vypadala pleška
ale pak to dorostlo ![]()
Teda Veru, vy jste jedlíci!!
My jíme přes den 4× 120ml, přes noc 2× 150ml. Ve 2 měsících měl 4,5kg. Ale my měli na začátku problémy s přibíráním, protože přes tu uzdičku něchtěl pořádně sát z prsa. Teď už jsme na UM.
Mně začali trochu padat vlasy teď. Ale moje kadeřnice říkala, ať se těším po 3 měsíci, to je teprve mazec… ![]()
Jinak u nás už je vedro jako k.áva teď. To jsem zvědavá, co bude odpoledne…
Tak malá mi spinká od 10ti venku, teď už jen čekám na její probuzení..stihla jsem poklidit (to nejnutnější), dala vařit vepřové na houbách, pověsila prádlo a došla otočit seno ![]()
Je tam hroznej hicák, to je na valéndo u vody
ale pro ty naše drobečky to moc není!!!
Andílku, já už tak 3 týden vyčešu půl kartáče vlasů, v pátek sem byla u kadeřnice, trošku se zkulturnit, tak mi říkala, že už mi tam rostou nový vlásky, tak to budu mít asi jako helmu než se to srovná ![]()
No ale zdá se mi že se mi snad začly dělat kouty…
Ahoj holky, edočtu vás až zítra.My dneska s holkama od nás z Ostravy co se známe přes e- mimino měly sraz a ušla jsem 14 km.To jsme si to pěkně zakočárkovaly…
Musím se jít okoupat a nachystat večeři.Před chvilkou jsme přišly domů…tak dobrou noc a nepište tolik…
pa a dobrou noc jo to už jsem vlastně psala…
![]()
kacafazolka píše:
Ahoj holky, edočtu vás až zítra.My dneska s holkama od nás z Ostravy co se známe přes e- mimino měly sraz a ušla jsem 14 km.To jsme si to pěkně zakočárkovaly…![]()
![]()
Musím se jít okoupat a nachystat večeři.Před chvilkou jsme přišly domů…tak dobrou noc a nepište tolik…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa a dobrou noc jo to už jsem vlastně psala…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobrou s kobrou ![]()
Kacafazolko, to jste se tedy pěkně prošli.
Jdu také do pelechu, to vedro mě nějak zmohlo. Pěkný večer všem a dobrou noc! ![]()
Ahojky maminky, přeji Vám krásné úterý
,
včera jsem už neměla sílu ani písnout…To vedro bylo neuvěřitelný…Dňulka byl jen v košilce a stejně mi přišlo, že mu bylo vedro. Bolela mě hlava jak prase, k tomu jsem se pozvracela…super
Holky, dneska už to mám 20.dní…je to normální?
Už by jste šli s mrňousky k vodě nebo ne?
Andílku, jsme šílený jedlíci
Přítel říká, že to má Daňulka po mě
A už Adámek papá takhle hezky? Já bych řekla, že tedy papá normálně ale jen, že Dáňa ten by byl hladový
A copak ten čajíček, pije Ti ho Adámek?
Kacafazolko, tak to jste si určitě užili…ještě v tomto vedru
To jsi vážně dobrá, ujet 14km ![]()
Boudí, jinak vlasy mi zatím padají tak normálně…zatím musim „zaťukat“, že to jde
Vy bydlíte někde v baráčku? Víš, jak si psala, že si šla poklidit i seno…To jsi šikulka, že zvládáš i baráček ![]()
Krásné ránko ![]()
Veru bydlíme v baráčku, ale zatím s tchánovcema, hledáme něco vlastního tady v okolí na Neveklovsku (okr. Benešov), chtěli bychom starší baráček a pak si ho trošku upravit..ale není to lehký tady něco schrastit ![]()
Jestli si zvracela, tak to máš asi úpal ne?? ![]()
Já dávám ven malou jen dopoledne a snažím se pak až pozdě odpo, je jinak mrzutá z toho tepla, ale taky to nejde vždycky dodržet…
Hele Veru jak to, že už to máš 20dní??Ty bereš nějakou antikoncepci?
Já beru Azalii, taky sem neměla menstruovat a dostala jsem to hned asi 10 den braní prášků, ale od té doby naštěstí klídek, ale cítím se po ní tak nějak divně…
Jenomže na výběr toho moc není ![]()
Z jaké láhve dáváte holky čajík?Malá je sice plně kojená, ale v těchle teplech bych chtěla zkusit i čaj ať není pořád u prsa…převařenou vodu mi nechce, tak nevím jestli je to lahví nebo tím že je to jen voda…a jaký dáváte čaj?
taky bydlíme v domku,no v domku,je to starej velkej statek,práce jak na kostele
,novější domeček by fakt bodl,ale kde na něj vzít a nekrást
,taky máme doma jezdeckou kobylu,je to naše torpédo-mám ji 10let,už má 18 a je to divočák,asi si myslí že je pořád mladice,denně se pase v ohradě a je spokojená,ještě chci pořídt koníka dceři,ta jezdí už dobře,ale nějak nejsou penízky..takže sena sušíme taky pořád..
mm moc nechová,jen sem tam když mu ho vhnutím,sice pomáhá v kuchyní,při koupání,ale nepřebaluje ani nechodí s kočárem,ale dělá aspon kolem koníka,začal když sem byla asi v 5 měsíci,docela se kobylky bál,tak se mu moc nechtělo,ale už se skamarádily
Boudí, a v pohodě s tchánovcema vycházíte?
To věřím, že to není lehký sehnat něco nového ale věřím, že se časem něco najde
My bydlíme tedy normálně v bytě…ale vždy jsem snila o baráčku…Tak snad se nám jednou poštěstí
Zvracela jsem jen jednou…tak úpal asi ne..holt se mi asi udělalo jen špatně. Dáňa byl minulý vedra šíleně mrzutý…holt to bdue tím teplem, že? Já dávám Dáňovi čajíček z flaštičky Tommee Tippee ale já jsem loser
a čajík nám většinou z té dírky proti vzduchu teče…Jinak používáme Avent a jsem max.spokojená. Čajík malýmu dávám fenyklový od Sunárku a od Hami pro celkovou pohodu. Zkoušela jsem i heřmánkový ale ten mi plival…byl úplně bez chuti ![]()
Pájinko, máte nááádhernou kobylku
To musí být skvělý projet se na koni když je Ti třeba smutno atd…Zááávidím ![]()
Pájo hezká kobylka ![]()
My sušíme seno pro králíky, máme jich docela dost!!
To můj chlap si s malou hraje, občas mu šoupnu kočárek, ale taky nepřebaluje, to dělala snad jen jednou..pravidelně se mnou koupe, teda když to stíhá ![]()
S těma penězma to není sranda, stejně si budeme muset vzít hypotéku, takže sháníme něco v našem finančním rozpětí..barák třeba za 5 míčů to fakt nedáme..
Veru já si život v bytě nějak neumím představit…Oba dva jsme s chlapem myslivci, takže přírodu musíme mít na dosah!!Ještě k tomu manžel cvičí psy, české fousky..a to by v bytě jaksi nešlo..
jednou jsem bydlela v Kralupech v bytě a už nikdy více, pro mě to není :nevim
Příspěvek upraven 31.05.11 v 09:24
Dobrá ránko! ![]()
Pájo, hezká kobylka. ![]()
Veru, čajík dávám heřmánkový, nejdřív se na to tvářil divně, ale teď už ho pije. ![]()
Holky, já vám celkem ty baráčky závidím. My bydlíme v paneláku. Sice teď tedy taky stavíme domeček, ale teď s prckem není už tolik peněz, tak uvidíme, jak to dopadne.
Jinak s těma tchánovcema je to bydlení na hraně…střídavě oblačno…já se tu jak doma necítím… ![]()