Poradna duly
Jana Čurdová
Beed píše:Šema píše:No jo… ale zatím se učí jen ho držet, a líbí se jim, když pohnou ručkou, že to zahrká
Beed to je sladký vid když se zajímaji o hračky, vždycky bych jí sežrala když začne povídat chrastítku třebaje super že zvládáte parádně!
však jsou ještě prťata, včera akorát měly dva měsíce.
A začínájí s tím ‚aa-gggggggg‘. Je to božský je pozorovat a poslouchat
Když jsem poprvé slyšela Zuzíka zažvatlat, tak jsem zůstala v úžasu…je to nááádhera ty prcky poslouchat!! ![]()
My tedy zatím držíme jen tkaničku, ale žvatlání nám jde. Asi bude po tatínkovi.
![]()
Beed píše:Šema píše:No jo… ale zatím se učí jen ho držet, a líbí se jim, když pohnou ručkou, že to zahrká
Beed to je sladký vid když se zajímaji o hračky, vždycky bych jí sežrala když začne povídat chrastítku třebaje super že zvládáte parádně!
ha ha a mě už Kača málem nepustí ani ke slovu…
bože že by byla po mě?Jak já to s ní vydržím…
![]()
kecafazolko frnáček nahoru měj,máš krásnou princeznu a všechny ostatní maminky taky
![]()
už sme zkoušeli sab,babycalm,probiotický kapky atd..vždycky jako by něco zabíralo a za 3 dny opět stejné,ale je to už lepší i bez kapek,myslím tím že je starší,měl ted 2 měsíce.V porodnici mu už dávali rekt.rourku když byl v inkubátoru a říkali že se asi užijem,že hrozně trpí na větry a to sem ho ani nesměla kojit,když ho kojím,tak sem zas myslela že je to tím co jím,ale hlídám se jak můžu,no prostě bohujem,ale ono to přejde věřím tomu
jeho otec prý takhle vyváděl do roku,tak se toho dost děsím,ale doufám že to bude dřív než za rok
![]()
To je super, že se to tady takhle krásně rozjíždí
![]()
Pájinko, to jsi si toho zažila
Tak hlavně, že je všechno v pořádku!!! Tak snad Adámka přestanou prdíci trápit…je to šlený svinstvo
Já musim zaťukat, že tak 14.dní už máme prdíky v pořádku…Taky jsme s nimi šíleně bojovali…a máme na to kapičky Espumisan…jediný kapičky co nám zabrali
My jdeme ted 8.června na neurologigi kvůli hlavičce, tak snad to bude ok… Nám už přijde, že se mu hlavička srovnala ale stejně tam musíme ![]()
Boudice, zdravíme Tě
…A jakpak vypadá Zuzanka a jaké měla míry? ![]()
Beed, tak to před Tebou smekám…jsi šikulka
A vážně to jsou nádherné princezny, to znamení určo na ně bude sedět, vid ![]()
Holky, Daňulka tedy kouká ale nějak ještě na hryčky nereaguje…je to v pohodě? Já jsem šílená plašilka
![]()
Andílek Pája píše:
My tedy zatím držíme jen tkaničku, ale žvatlání nám jde. Asi bude po tatínkovi.![]()
Já jsem to včera zkoušela poprvé, protože při kojení třeba mi chytají prsty, podprsenku, nebo tak… a moc se jim to líbilo, dneska jsem je u toho fotila:
Veru neplaš.....každé miminko to má jinak a hlavně nebuď taková ta tabulková mamina a nestresuj jo?
![]()
Verunko Váha 3320g a délku nevím, tím, že šla KP tak jí neměřili, raději se takhle porozená miminka nenatahují, měla chuděrka zkrocenou nožku, takže to docela chápu, ale už to máme rozcvičené!!
Jinak prdíky jsme měly snad jen párkrát, ale dávám raději preventivně Baby Calm ![]()
Veru-nka píše:
To je super, že se to tady takhle krásně rozjíždí![]()
![]()
Pájinko, to jsi si toho zažila
Tak hlavně, že je všechno v pořádku!!! Tak snad Adámka přestanou prdíci trápit…je to šlený svinstvo
Já musim zaťukat, že tak 14.dní už máme prdíky v pořádku…Taky jsme s nimi šíleně bojovali…a máme na to kapičky Espumisan…jediný kapičky co nám zabrali
My jdeme ted 8.června na neurologigi kvůli hlavičce, tak snad to bude ok… Nám už přijde, že se mu hlavička srovnala ale stejně tam musíme
Boudice, zdravíme Tě
…A jakpak vypadá Zuzanka a jaké měla míry?
Beed, tak to před Tebou smekám…jsi šikulka
Holky, Daňulka tedy kouká ale nějak ještě na hryčky nereaguje…je to v pohodě? Já jsem šílená plašilkaA vážně to jsou nádherné princezny, to znamení určo na ně bude sedět, vid
![]()
Jo jo… podle toho, jak znám Berany, to sedět bude
a já jsem Lev, tak to bude srandy kopec ![]()
Ty jo…než jsem to stačila dopsat, tak tolik příspěvků
…Jinak se přidávám, že to žvatlání je dokonalý…Malýmu budou pomalu 3.měsíce a já jsem z něj stále hotová jak první den
Jsou to vážně úžasňáci
![]()
Kacafazolko, to věřím, že to musí bolet stále…to určitě bude stále v Tobě
Ale jsi opravdu silná a statečná osůbka…úžasná maminka
Kačenka Vám to chtěla vrátit…aby jste se tolik netrápili ![]()
verunka tak koukám že ste si to taky užívali,my sme byli na utz mozku a na neurolodii už 3×,ale všechno naštěstí OK,ale toho strachu co sem si užila než ho rozdýchali,bylo to hrozný,ale u je dobře
![]()
kecafazolka bříško taky nahříváme,ono všechno asi pomůže,ale jen na chvilku,ve dne to nějak přežiju,ale ty noci..
Adámek mi to vrací i za dcerku,o té sem ani nevěděla že ju mám
nejvíc pomáhá asi ta rourka nebo teploměr..
holky tu se to tak rozjíždí a já musím pro dnešek končit…
Manžel příjde za chvilku z práce a já nemám jídlo pro něj…
no protože tu drbu…
tak zase zítra a moc toho nesepisujte ať to tu zítra nedočítám od rána do večera…
chi chi to byl vtip,klidně pište........ale málo…
![]()
a jsem moc ráda, že jsme se tu tak hezky sešly…
krásnou dobrou noc a děkujííííííííííí
![]()
Kačí, tabulková mamča rozhodně nejsem a nebudu
…Už jen tím naším papáním…jsme nad tabulkou
Akorát se hodně bojím co se děje atd…no… Ale to je asi normální ![]()
Beed, holky jsou vážně úžaaasný
Jo, tak to máte samý super znamení…to se nudit nikdy nebudete ![]()
Boudí, ahaaa…tak to ju. Hlavně, že jev pořádku a má se čile k světu ![]()