Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
29.5.11 22:11
Veru-nka píše:
Kačí, tabulková mamča rozhodně nejsem a nebudu :-D …Už jen tím naším papáním…jsme nad tabulkou :-D Akorát se hodně bojím co se děje atd…no… Ale to je asi normální :nevim:

Beed, holky jsou vážně úžaaasný :-D Jo, tak to máte samý super znamení…to se nudit nikdy nebudete :-D

Boudí, ahaaa…tak to ju. Hlavně, že jev pořádku a má se čile k světu :-D

My jsme zase pod tabulkou, ale co - já si z toho moc hlavu nedělám. Hlavně že holky přibírají, i když míň než by měly, a že jsou spokojené - a to jsou. A to se ozvat fakt umí, když mají hlad :))

Nenudíme se už teď… taťka je Rak, tak nás trochu chladí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
29.5.11 22:11

verunka naše doktorká pořád říká matky hlavně nesrovanávat,každý miminko je jiný a jedinečný,jedno dřív mluví,další chodí další má zuby brzo,přetáčí se atd..každé miminko má svůj čas.. :pankac: Míša moje první dcerka byla teda hodně zrychlená,ta mi užve 4 týdench zvedala hrozně moc hlavičku, v 5 měsících sama seděla ,v 7 měsících stála,v 8 chodila,ale pořádně mluvit začala až ve 3 lech,pusa jí teda pomalu odporodu,ale slovo jí nešlo rozumět a jak ted krásně mluví.Su zvědavá na Adámeka,kluci jsou prý lenivější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
29.5.11 22:14

Pájí, šíleně jsme trpěli i na vyrážku…chudinka byl celý olezlý…je mi do breku když si na to vzpomenu. Ale na štěstí je zase krááásně čisťunkej…sem tam, nějaký flíček ale je to o 100% lepšííí! :-) Koukala jsem na Adámka, je kráááásný :-) A copak Míša, je spokojená s bráškou? :-D

Kačí, to jsi hodná maminka :-D Tak ať máš večeři rychle hotovou :-) Je vážně super, že se to tady takhle sešlo :-) Krásně se nám vyhajej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
29.5.11 22:18

Beed, my jsme ryby, berana a střelec a někdy je to vážně hustý :-D :-D Vždyt jo…prý miminka si řeknou jaký mají hlad :-) Přesně tak..hlavně, že jsou naši mrňousci spokojení :srdce: :dance:

Pájí, já nechci vyoadat, že nějak mrňousky srovnávám…to určo ne. Jen jsem od mala velký plašan, tak vše koumám :-) Ale myslím si, že Daňulka bude kluk jak má být :-) To jeho žvatlání je úžasný, hlavičku už taky udrží…tak, že super :-)
Jéé, tak to byla Míša vážně šikulinka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
29.5.11 22:18

verunka my jeli s kopřivkou už z porodnice-pekně mu to rozlel rajec bylinka voda co sem vypila,pak měl ty šupinky,ale všechny děti to měli ve vláskách,Adámek ve vlasech jen nepatrně,ale na čele a na NOSE!!!doktorka říka,že to ještě neviděla,ale za pár dní to bylo taky pryč..Míša trpěla od porodnice na vyrázky,exém asi do roka,naštěstí pak už v pohodě..JOJO Míša je velká pomocnice,ale přece jen se dekuje,když dlouho křičí aby ho nevyfásla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
29.5.11 22:21
Veru-nka píše:
Beed, my jsme ryby, berana a střelec a někdy je to vážně hustý :-D :-D Vždyt jo…prý miminka si řeknou jaký mají hlad :-) Přesně tak..hlavně, že jsou naši mrňousci spokojení :srdce: :dance:Pájí, já nechci vyoadat, že nějak mrňousky srovnávám…to určo ne. Jen jsem od mala velký plašan, tak vše koumám :-) Ale myslím si, že Daňulka bude kluk jak má být :-) To jeho žvatlání je úžasný, hlavičku už taky udrží…tak, že super :-)
Jéé, tak to byla Míša vážně šikulinka :-D

No jasný, voda-oheň-oheň, stejně jako my :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
29.5.11 22:21

Beedkrásný holčičky máš,ty krásný kukadla :kytka: :palec: :srdce: máš můj obdiv to zvládat dvakrát :palec: když dcerku bych klidně měla 2×,ale mít 2× Adámka,tak asi visím :mrgreen: ..ikdyž vím co to je,brácha má tročata :palec: :mrgreen: ,hned na poprvé a přirozeně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
29.5.11 22:22

My právě byli čis%tunký…až se i setřičky divili a za ten měšíc se celý osypal…a je to tak týden co je to lepší…tak je to skvělý! Já jsem atopák, tak jsem se bála aby to neměl po mě… :zed: Šupinky, češeme,češeme a už skoro nejsou :-) Jooo, tak tomu věřím :-D když mrňousci řvou, tak někdy to je na vypadnutí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
29.5.11 22:23
pajinka111 píše:
Beedkrásný holčičky máš,ty krásný kukadla :kytka: :palec: :srdce: máš můj obdiv to zvládat dvakrát :palec: když dcerku bych klidně měla 2×,ale mít 2× Adámka,tak asi visím :mrgreen: ..ikdyž vím co to je,brácha má tročata :palec: :mrgreen: ,hned na poprvé a přirozeně :palec:

Děkuji… :) i za pokloný, páč očka mají úplně jako já :mrgreen: :mrgreen: obdiv… ono to ani jinak nejde, zvládnout to prostě musím :) když už se nám berušky tak hezky vydařily, tak se o ně musíme postarat :srdce: :srdce: a ony jsou úplně zlatý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
29.5.11 22:24

Beed, akorát my rodiče jsme oheň a synáček voda… Ten se na náš vyřádí :-D Papají Ti spolu? Nebo jedna usne a druhá se probudí? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
29.5.11 22:26
Veru-nka píše:
Beed, akorát my rodiče jsme oheň a synáček voda… Ten se na náš vyřádí :-D Papají Ti spolu? Nebo jedna usne a druhá se probudí? :-)

Bohužel mi holky nechtějí papkat najednou, takže se napapá jedna, uložím ji, probudím druhou atd. Štěstí, že se málokdy vzbudí obě naráz, to je fakt spíš musím na jídlo budit :) v noci mi tahem spí i 8 hodin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
29.5.11 22:27

verunka doktorka říkala,že nějaká ta měnší vyrážka nevadí,že se mimnko čistí,jedno je osypané víc jedno mín,někteří skoro vůbec,m se jen dávat pozar na prášky na praní a na kořeněný jídla,teda u kojení a taky kosmetika na miminka se nemají mýchat značky.U dcerky mi rozejel pěknou vyrážku jonson a i dr.říkala,že tuhle značku naše česká mimnka moc dobře nesnášejí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
29.5.11 22:27

Přidávám taky fotečku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
29.5.11 22:29
Veru-nka píše:
Přidávám taky fotečku :-)

Jééé, ale ten je krásnej :) to by byl ženich :mrgreen: :mrgreen: a taky má takový tmavý očka, jako moje princezny… :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
29.5.11 22:30

verunka jejda ten je taky hezounkej :palec: :hug: :andel: ,to je tak krásný koukat na ty miminka :andel: :srdce:
holky páááá,jdu kojit,Adámek si už žádá porci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital