Poradna duly
Jana Čurdová
Veru-nka píše:
Kačí, tabulková mamča rozhodně nejsem a nebudu…Už jen tím naším papáním…jsme nad tabulkou
Akorát se hodně bojím co se děje atd…no… Ale to je asi normální
![]()
Beed, holky jsou vážně úžaaasný
Boudí, ahaaa…tak to ju. Hlavně, že jev pořádku a má se čile k světuJo, tak to máte samý super znamení…to se nudit nikdy nebudete
My jsme zase pod tabulkou, ale co - já si z toho moc hlavu nedělám. Hlavně že holky přibírají, i když míň než by měly, a že jsou spokojené - a to jsou. A to se ozvat fakt umí, když mají hlad ![]()
Nenudíme se už teď… taťka je Rak, tak nás trochu chladí ![]()
verunka naše doktorká pořád říká matky hlavně nesrovanávat,každý miminko je jiný a jedinečný,jedno dřív mluví,další chodí další má zuby brzo,přetáčí se atd..každé miminko má svůj čas..
Míša moje první dcerka byla teda hodně zrychlená,ta mi užve 4 týdench zvedala hrozně moc hlavičku, v 5 měsících sama seděla ,v 7 měsících stála,v 8 chodila,ale pořádně mluvit začala až ve 3 lech,pusa jí teda pomalu odporodu,ale slovo jí nešlo rozumět a jak ted krásně mluví.Su zvědavá na Adámeka,kluci jsou prý lenivější ![]()
Pájí, šíleně jsme trpěli i na vyrážku…chudinka byl celý olezlý…je mi do breku když si na to vzpomenu. Ale na štěstí je zase krááásně čisťunkej…sem tam, nějaký flíček ale je to o 100% lepšííí!
Koukala jsem na Adámka, je kráááásný
A copak Míša, je spokojená s bráškou? ![]()
Kačí, to jsi hodná maminka
Tak ať máš večeři rychle hotovou
Je vážně super, že se to tady takhle sešlo
Krásně se nám vyhajej ![]()
Beed, my jsme ryby, berana a střelec a někdy je to vážně hustý
Vždyt jo…prý miminka si řeknou jaký mají hlad
Přesně tak..hlavně, že jsou naši mrňousci spokojení
![]()
Pájí, já nechci vyoadat, že nějak mrňousky srovnávám…to určo ne. Jen jsem od mala velký plašan, tak vše koumám
Ale myslím si, že Daňulka bude kluk jak má být
To jeho žvatlání je úžasný, hlavičku už taky udrží…tak, že super ![]()
Jéé, tak to byla Míša vážně šikulinka ![]()
verunka my jeli s kopřivkou už z porodnice-pekně mu to rozlel rajec bylinka voda co sem vypila,pak měl ty šupinky,ale všechny děti to měli ve vláskách,Adámek ve vlasech jen nepatrně,ale na čele a na NOSE!!!doktorka říka,že to ještě neviděla,ale za pár dní to bylo taky pryč..Míša trpěla od porodnice na vyrázky,exém asi do roka,naštěstí pak už v pohodě..JOJO Míša je velká pomocnice,ale přece jen se dekuje,když dlouho křičí aby ho nevyfásla ![]()
Veru-nka píše:
Beed, my jsme ryby, berana a střelec a někdy je to vážně hustý![]()
Vždyt jo…prý miminka si řeknou jaký mají hlad
Přesně tak..hlavně, že jsou naši mrňousci spokojení
![]()
Pájí, já nechci vyoadat, že nějak mrňousky srovnávám…to určo ne. Jen jsem od mala velký plašan, tak vše koumám
Ale myslím si, že Daňulka bude kluk jak má být
To jeho žvatlání je úžasný, hlavičku už taky udrží…tak, že super
Jéé, tak to byla Míša vážně šikulinka
No jasný, voda-oheň-oheň, stejně jako my ![]()
Beedkrásný holčičky máš,ty krásný kukadla
máš můj obdiv to zvládat dvakrát
když dcerku bych klidně měla 2×,ale mít 2× Adámka,tak asi visím
..ikdyž vím co to je,brácha má tročata
,hned na poprvé a přirozeně ![]()
My právě byli čis%tunký…až se i setřičky divili a za ten měšíc se celý osypal…a je to tak týden co je to lepší…tak je to skvělý! Já jsem atopák, tak jsem se bála aby to neměl po mě…
Šupinky, češeme,češeme a už skoro nejsou
Jooo, tak tomu věřím
když mrňousci řvou, tak někdy to je na vypadnutí ![]()
pajinka111 píše:
Beedkrásný holčičky máš,ty krásný kukadla![]()
![]()
máš můj obdiv to zvládat dvakrát
když dcerku bych klidně měla 2×,ale mít 2× Adámka,tak asi visím
..ikdyž vím co to je,brácha má tročata
![]()
,hned na poprvé a přirozeně
Děkuji…
i za pokloný, páč očka mají úplně jako já
obdiv… ono to ani jinak nejde, zvládnout to prostě musím
když už se nám berušky tak hezky vydařily, tak se o ně musíme postarat
a ony jsou úplně zlatý..
Beed, akorát my rodiče jsme oheň a synáček voda… Ten se na náš vyřádí
Papají Ti spolu? Nebo jedna usne a druhá se probudí? ![]()
Veru-nka píše:
Beed, akorát my rodiče jsme oheň a synáček voda… Ten se na náš vyřádíPapají Ti spolu? Nebo jedna usne a druhá se probudí?
Bohužel mi holky nechtějí papkat najednou, takže se napapá jedna, uložím ji, probudím druhou atd. Štěstí, že se málokdy vzbudí obě naráz, to je fakt spíš musím na jídlo budit
v noci mi tahem spí i 8 hodin ![]()
verunka doktorka říkala,že nějaká ta měnší vyrážka nevadí,že se mimnko čistí,jedno je osypané víc jedno mín,někteří skoro vůbec,m se jen dávat pozar na prášky na praní a na kořeněný jídla,teda u kojení a taky kosmetika na miminka se nemají mýchat značky.U dcerky mi rozejel pěknou vyrážku jonson a i dr.říkala,že tuhle značku naše česká mimnka moc dobře nesnášejí
Veru-nka píše:
Přidávám taky fotečku
Jééé, ale ten je krásnej
to by byl ženich
a taky má takový tmavý očka, jako moje princezny… ![]()
verunka jejda ten je taky hezounkej
,to je tak krásný koukat na ty miminka
![]()
holky páááá,jdu kojit,Adámek si už žádá porci ![]()