Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14871
30.5.11 08:48

Veru ona asi bude po mamince..néé s tím řvaním, ale s tím, že je lenivá a s ničím si hlavu neláme :lol:

Už chci aby měla ty kyčle taky oki!!!

Jinak jak to tak pozoruju, tak to řvaní je u většiny na večerním pořádku, ale jak říkám, nás už to pomalu přechází, tak doufám,. že na plno se to už nevrátí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
30.5.11 08:50

Veru té odsáváčky na vysavač se neboj, vyčetla jsem, že mají jištění, takže i kdybys zapla vysavač na max tak to miminku neublíží!!
Hodně holek má představu, že to dokáže vysát snad i mozek z hlavičky :lol:

Pájo to je ale krásnej vlasáááč :oops:

Příspěvek upraven 30.05.11 v 08:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
30.5.11 08:51

Andílku, tak, že až ve 4.letech,ju? Tak snad to bude mít úplně v pořádku..andílek :huban: To je šílený když jsou takový starosti už od malička :-( Koukám, že ta doktorka je nějaká hustá, vid? Co čajík, dáváš mu ho? A pije Ti ho, ťutínek? :-)

Boudí, s tím mléčným barem si mě pobavila :-) My máme taky ten Baby Vac, prý je vážně kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
30.5.11 08:53
Veru-nka píše:
Andílku, tak, že až ve 4.letech,ju? Tak snad to bude mít úplně v pořádku..andílek :huban: To je šílený když jsou takový starosti už od malička :-( Koukám, že ta doktorka je nějaká hustá, vid? Co čajík, dáváš mu ho? A pije Ti ho, ťutínek? :-)Boudí, s tím mléčným barem si mě pobavila :-) My máme taky ten Baby Vac, prý je vážně kvalitní.

Když se vzbudí v mezidobí tak se přesunu jen na druhý bok, dám jí prso a spím dál, někdy už to dělám tak automaticky, že přemýšlím, kdy v noci jsem vůbec kojila :nevim: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
30.5.11 08:56
Andílek Pája píše:
Boudice, to řvaní jsme taky měli. Ale teď ho to nějak přešlo, tak snad už se to nevrátí.My máme kyčle v pořádku, ale zase máme uzdičku pod jazykem. Minulý týden jsme byli na ORL, ale Dr. mu to nechce stříhnout, že je moc houževnatá, že by mu krvácela a mohla se zanítit. Takže máme počkat, až trochu vyroste (ideálně do 4let - Dr. byla vtipná!!) a půjdeme tam znovu. Budou mu to dělat pod narkozou. :-(

Jééé to je trápením, nám cca 3 týdny zpět čistili slzný kanálek :cry: ..hrozný, já na to nemohla koukat, byla u ní moje mamka…
A naušničky to bylo taky peklo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
30.5.11 08:57

Boudí, tak to je faaajn, že je taková po mamince :-) Určitě lenivá nezůstane…Já to měla prý naopak, byla jsem strašně šikovná a ted jsem líná :-D Tak Zuzanka bude určo maximální šiulka :-) No, mozeček jsem si nemyslela, že by to mohlo vysát :-D ale měla jsem strach jestli ho to nemůže bolet nebo tak..

Pájinko, tak koukám, že se v noci nenudíš :-) Jinak Adámek je naprosto kouzelný :-) :srdce:

Holky, odříhávají Vám mrňousci hned? Já někdy musim třeba čekat i hoďku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
30.5.11 08:59

Boudí, tak to je super…Hlavně, že se Zuzanka krásně napapá :-D …Je to ale vážně zajímavý, jak Ti naši mrňousci jsou vynalézavý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
30.5.11 09:01

Někdy odříhne hned a někdy vůbec 8-o

Máte tady někdo blinkací miminko??My jsme tak trošku prasátka po každém jídle si musíme trošku ublinknout, takže když nechci převlíkat tak jí na odříhnutí musím dát bryndák :-)
Přibírá ale parádně tak si s tim nelámu hlavu, doktorka nám poradila nutriton, ale než ho rozdělám tak se stejně ublinkne takže bez efektu, holt už jsem si zvykla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
30.5.11 09:02
Veru-nka píše:
Holky, odříhávají Vám mrňousci hned? Já někdy musim třeba čekat i hoďku :nevim:

Jak kdy… když se hodně naperou, tak je nestačím dát ani na rameno :) ale když se jim nechce, tak si neodříhnou ani za hodinu, tak to je nechávám. Nosím max. 10 minut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
30.5.11 09:03
Boudice23 píše:
Někdy odříhne hned a někdy vůbec 8-oMáte tady někdo blinkací miminko??My jsme tak trošku prasátka po každém jídle si musíme trošku ublinknout, takže když nechci převlíkat tak jí na odříhnutí musím dát bryndák :-)
Přibírá ale parádně tak si s tim nelámu hlavu, doktorka nám poradila nutriton, ale než ho rozdělám tak se stejně ublinkne takže bez efektu, holt už jsem si zvykla :think:

Moje holčičky jsou obě refluxový… na Nutritonu. Dávám ho už před papáním, aby to mělo efekt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
30.5.11 09:04

Boudí, tak to si mě uklidnila… Já někdy právě dávám malýho spát bez říhnutí pač už tvrdě spinká a prostě si neodříhne…Včera se zrovna šíleně poblinkal ale už dobrý…asi mu to nějak nesedlo :nevim: Jinak my jsme na Nutrilonu a maximální spokojenost…Je to šílený jedlík :-) Ještě mu nejsou 3.měsíce a už má 6.8 kg :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.11 09:07

Tak my ublinkáváme, ale jen někdy a malinko.Spíš bych to nazvala, že si odplivne, reflux nemáme.

My jdeme na chvíli ven, mrknu na vás zas po obědě, tak toho moc nepopište. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
30.5.11 09:09

Veru
Wooow tak to je pořádnej habán :mrgreen: :palec:
Zuzce byly 3 měsíce a typuju to, že bude mít teď na prodhlídce kolem 6 kg..víc asi ne!To vám ve čtvrtek písnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
30.5.11 09:10

boudnice Adámek je vlasáč,dcerka měla na hlavě 3 chlupy a i tyjí vypadaly :lol: ,ale už má vlasy dlouhý skoro po pás :lol: .Adámek je hodně blinkací miminko-má reflux,blinkal hrozně už v porodnici,jde to i nosem,blinká plnou pusinkou a hodně,ale je to taky už lepší,dávala sem sem tam mléko proti blinkání,ale nemělo to moc žádný efekt,tak dál kojím.jinak pořád mu teče kana a všechno včetně sebe neustále převlíkám,to sem říkala že mám věcí dost a nestačím to Adámkovi prát..ale je to rozhodně už tak 10dní lepší,ze začátku to byla katastrofa,bála sem se že se zadusí,ale už aspon neblinká když spinká :palec:
odsávačku mám na vysavač,ale ještě sem ji nepoužila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
30.5.11 09:17

Boudí, tak to je vážně jedlíček proti Zuzance :-D Ale prý i více přibírají když je na UM…No krmíme každé 2.hodky 250ml. :-D

No, jdu si umýt hlavu a razíme na procházku :-)
Mějte se jen a jen krásně :-)
Zatím paaa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí