Poradna duly
Jana Čurdová
Veru ona asi bude po mamince..néé s tím řvaním, ale s tím, že je lenivá a s ničím si hlavu neláme ![]()
Už chci aby měla ty kyčle taky oki!!!
Jinak jak to tak pozoruju, tak to řvaní je u většiny na večerním pořádku, ale jak říkám, nás už to pomalu přechází, tak doufám,. že na plno se to už nevrátí!!!
Veru té odsáváčky na vysavač se neboj, vyčetla jsem, že mají jištění, takže i kdybys zapla vysavač na max tak to miminku neublíží!!
Hodně holek má představu, že to dokáže vysát snad i mozek z hlavičky ![]()
Pájo to je ale krásnej vlasáááč ![]()
Příspěvek upraven 30.05.11 v 08:51
Andílku, tak, že až ve 4.letech,ju? Tak snad to bude mít úplně v pořádku..andílek
To je šílený když jsou takový starosti už od malička
Koukám, že ta doktorka je nějaká hustá, vid? Co čajík, dáváš mu ho? A pije Ti ho, ťutínek? ![]()
Boudí, s tím mléčným barem si mě pobavila
My máme taky ten Baby Vac, prý je vážně kvalitní.
Veru-nka píše:
Andílku, tak, že až ve 4.letech,ju? Tak snad to bude mít úplně v pořádku..andílekTo je šílený když jsou takový starosti už od malička
Koukám, že ta doktorka je nějaká hustá, vid? Co čajík, dáváš mu ho? A pije Ti ho, ťutínek?
Boudí, s tím mléčným barem si mě pobavila
My máme taky ten Baby Vac, prý je vážně kvalitní.
Když se vzbudí v mezidobí tak se přesunu jen na druhý bok, dám jí prso a spím dál, někdy už to dělám tak automaticky, že přemýšlím, kdy v noci jsem vůbec kojila
![]()
Andílek Pája píše:
Boudice, to řvaní jsme taky měli. Ale teď ho to nějak přešlo, tak snad už se to nevrátí.My máme kyčle v pořádku, ale zase máme uzdičku pod jazykem. Minulý týden jsme byli na ORL, ale Dr. mu to nechce stříhnout, že je moc houževnatá, že by mu krvácela a mohla se zanítit. Takže máme počkat, až trochu vyroste (ideálně do 4let - Dr. byla vtipná!!) a půjdeme tam znovu. Budou mu to dělat pod narkozou.
Jééé to je trápením, nám cca 3 týdny zpět čistili slzný kanálek
..hrozný, já na to nemohla koukat, byla u ní moje mamka…
A naušničky to bylo taky peklo… ![]()
Boudí, tak to je faaajn, že je taková po mamince
Určitě lenivá nezůstane…Já to měla prý naopak, byla jsem strašně šikovná a ted jsem líná
Tak Zuzanka bude určo maximální šiulka
No, mozeček jsem si nemyslela, že by to mohlo vysát
ale měla jsem strach jestli ho to nemůže bolet nebo tak..
Pájinko, tak koukám, že se v noci nenudíš
Jinak Adámek je naprosto kouzelný
![]()
Holky, odříhávají Vám mrňousci hned? Já někdy musim třeba čekat i hoďku ![]()
Boudí, tak to je super…Hlavně, že se Zuzanka krásně napapá
…Je to ale vážně zajímavý, jak Ti naši mrňousci jsou vynalézavý ![]()
Někdy odříhne hned a někdy vůbec ![]()
Máte tady někdo blinkací miminko??My jsme tak trošku prasátka po každém jídle si musíme trošku ublinknout, takže když nechci převlíkat tak jí na odříhnutí musím dát bryndák ![]()
Přibírá ale parádně tak si s tim nelámu hlavu, doktorka nám poradila nutriton, ale než ho rozdělám tak se stejně ublinkne takže bez efektu, holt už jsem si zvykla ![]()
Veru-nka píše:
Holky, odříhávají Vám mrňousci hned? Já někdy musim třeba čekat i hoďku
Jak kdy… když se hodně naperou, tak je nestačím dát ani na rameno
ale když se jim nechce, tak si neodříhnou ani za hodinu, tak to je nechávám. Nosím max. 10 minut…
Boudice23 píše:
Někdy odříhne hned a někdy vůbecMáte tady někdo blinkací miminko??My jsme tak trošku prasátka po každém jídle si musíme trošku ublinknout, takže když nechci převlíkat tak jí na odříhnutí musím dát bryndák
Přibírá ale parádně tak si s tim nelámu hlavu, doktorka nám poradila nutriton, ale než ho rozdělám tak se stejně ublinkne takže bez efektu, holt už jsem si zvykla
Moje holčičky jsou obě refluxový… na Nutritonu. Dávám ho už před papáním, aby to mělo efekt ![]()
Boudí, tak to si mě uklidnila… Já někdy právě dávám malýho spát bez říhnutí pač už tvrdě spinká a prostě si neodříhne…Včera se zrovna šíleně poblinkal ale už dobrý…asi mu to nějak nesedlo
Jinak my jsme na Nutrilonu a maximální spokojenost…Je to šílený jedlík
Ještě mu nejsou 3.měsíce a už má 6.8 kg ![]()
Tak my ublinkáváme, ale jen někdy a malinko.Spíš bych to nazvala, že si odplivne, reflux nemáme.
My jdeme na chvíli ven, mrknu na vás zas po obědě, tak toho moc nepopište. ![]()
Veru
Wooow tak to je pořádnej habán
![]()
Zuzce byly 3 měsíce a typuju to, že bude mít teď na prodhlídce kolem 6 kg..víc asi ne!To vám ve čtvrtek písnu ![]()
boudnice Adámek je vlasáč,dcerka měla na hlavě 3 chlupy a i tyjí vypadaly
,ale už má vlasy dlouhý skoro po pás
.Adámek je hodně blinkací miminko-má reflux,blinkal hrozně už v porodnici,jde to i nosem,blinká plnou pusinkou a hodně,ale je to taky už lepší,dávala sem sem tam mléko proti blinkání,ale nemělo to moc žádný efekt,tak dál kojím.jinak pořád mu teče kana a všechno včetně sebe neustále převlíkám,to sem říkala že mám věcí dost a nestačím to Adámkovi prát..ale je to rozhodně už tak 10dní lepší,ze začátku to byla katastrofa,bála sem se že se zadusí,ale už aspon neblinká když spinká ![]()
odsávačku mám na vysavač,ale ještě sem ji nepoužila
Boudí, tak to je vážně jedlíček proti Zuzance
Ale prý i více přibírají když je na UM…No krmíme každé 2.hodky 250ml. ![]()
No, jdu si umýt hlavu a razíme na procházku ![]()
Mějte se jen a jen krásně ![]()
Zatím paaa ![]()