Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, 10.prosince se mi narodil chlapeček. Ráda by jsem si pokecala s maminkama,kterým se miminko také narodilo pod Vánoční stromeček
Takže pokud by si chtěl někdo psát o radostech a starostech s pěti měsíčním mimčem,tak budu moc ráda ![]()
ahoj Marunka nám přinesli čerti 5.12.2010
a upozorňuju nejsem tabulková maminka ![]()
ahoj,to jsem ráda,že někdo napsal…
jéé,tak to máš krásný datum…
sem taky doufala,že prcek vyleze na Mikuláše…no asi i měl,ptž je to pěknej ďáblík…ani já nejsem tabulková maminka… ![]()
všechny vás vítám holky
…obříka?? tak schválně kolik měli vaše děti v 5-ti měsících??
Ahoj, mně vytáhli Pavlu z klokaní kapsy (císařský řez
) 8.12.2010. Je to spíš andílek než ďáblík. Vegetí si pod hrazdičkou a do přetáčení na bříško se jí vůbec nechce. Je to prostě pohodářka
.
Tak naše měla v 5.měsících 7660g
Je taková boubelka trošku,začínáme s příkrmy a ty bašní krásně,taky už někdo přikrmujete?Malá byla kojená jen necelé dva měsíce.
Eva a Vašek píše:
Ahoj, mně vytáhli Pavlu z klokaní kapsy (císařský řez) 8.12.2010. Je to spíš andílek než ďáblík. Vegetí si pod hrazdičkou a do přetáčení na bříško se jí vůbec nechce. Je to prostě pohodářka
.
Ahoj…tak to máš asi pohodičku viď??
no moje kamarádka,která má holčičku 30.11. se taky začala přetáčet teprve teď…asi holt začnou až když se jim chce ![]()
Naše se přetáčí už dobu,ale neví jak zpátky,tak věčně řev že to nejde ![]()
tak ten můj šmudla měl 7320 g a 68 cm…taky přikrmuju a musim říct,že jsem nečekala,že mu to bude až takhle chutnat…on mi za poslední měsíc nabral jen asi 400g
tak doufám,že těma příkrmama se to zlepší
liduštak na to,že máš holčičku,je teda pěkňoučká ![]()
Pája měla v 5. měsících 6310 g a 63 cm. A pohodu moc nemám ten starší mi to vynahrazuje, to není ďáblík, ale ďábel
. Jinak zatím ještě plně kojím.
Já jsem si moc přála, aby se malá vylíhla v prosinci (já jsem 11.12.), ale musela bych přenášet, což se nepovedlo. Narodila se v termínu, ale od prosince o fous. 29.11.:-)
No jo je to macek
Ale hrůza když na ní někdo čučí v kočárku,to furt slyším,no ta je pořádná
Ale doktorka říkala že se začnou více hýbat a nepůjde to už tak nahoru
A nám to neva že je boubelatá ![]()
mě se taky zažal přetáčet na konci 3.měsíce…jenže se mu to strašně líbí,takže nechce dělat nic jinýho,no a když mu dojdou síly,tak se vzteká,že nemůže být na bříšku
už 14 dní máme dokonce i zoubky…
takže super..zbavili sme se prdíků a přišli zoubky…