Miminka narozená v prosinci 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
356
20.5.11 13:07

No nazdar, když tak čtu jak se ty vaše miminka hýbou, tak si říkám, že nás zase čeká Vojtovka, ach jo :-( . Ještě zkusím Páje domluvit :-D , páč do cvičení se mi nechce :think: . Jenže naše dr. jede podle tabulek a moudrých knih, tak nás to asi nemine :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
20.5.11 13:11

Evi třeba nebudete muset cvičit,každý mimčo je jiný :-D Jé tak to asi taky zkusim koupit ty šťávičky,hrůza že nic nechce :-( Já už malou musela vyndat z hluboký korby a dát ji sporťák,jak nevidí ven tak řve.Holky jak je strojíte teď do kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
20.5.11 13:12

tak holky,já myslela,jakýho mám cvalíka a asi nemám :mrgreen: Eva a Vašek no můj doktor jel taky podle knih a tabulek,takže když jsem se ho asi před měsícem ptala na zuby,tak na mě koukal jak na blázna a začal se smát,že to zuby určo nejsou…a když jsem se ho zeptala na příkrmy,tak mi podal nějakej leták a ať nezáčínám dřív jak na konci 6 měsíce…takže jako já už na ně moc nedám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
20.5.11 13:14

no u nás bylo včera 28 a bezvětří takže dostala body s krátkym a kraťasové dupačky a byla chudinka spocená rudá ,prostě tyhkle vedra pro mimi jsou hrozný,nedokážu si představit léto :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
20.5.11 13:14

Holky a opakují po vás už něco vaše ratolesti? Já na malou když udělám indiána, tak ho také udělá. Opakuje po mě ma ma ma ma, nebo ne ne ne ne. Když začnu mlaskat, tak také mlaská, je to moje šikulka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
20.5.11 13:15
Liduš88 píše:
Evi třeba nebudete muset cvičit,každý mimčo je jiný :-D Jé tak to asi taky zkusim koupit ty šťávičky,hrůza že nic nechce :-( Já už malou musela vyndat z hluboký korby a dát ji sporťák,jak nevidí ven tak řve.Holky jak je strojíte teď do kočárku?

no my pořídili nosítko..to jsem si naběhla..už mi nechce bát v kočárku ani když celkem dobře vidí :zed: asi tak po půl hoďce se vztká jak o závod :nevim: no včera sme měli tepláčky ponožky a kr.rukáv…+ tedaq klobouček :mrgreen: co vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
20.5.11 13:18

xaminko tak to máš teda šikovnou holčičku…někdy se snaží opakovat..ale nic moc…spíš si pořád rejdí po těch zubech a vyplazuje na každýho jazyk..takže to vypadá dost divně,když ho nesu v nosítku a on má na každýho vypláznutej jazýček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
20.5.11 13:18

my už také museli dát sporťák. Lili nám začala dělat scény v korbě :-? .
Oblíkám do bodýčka a punčošek a třeba lehounké šatičky a čepku. Neboj jen punčochy a body nebo tričko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
20.5.11 13:19
adrianaaa píše:
no u nás bylo včera 28 a bezvětří takže dostala body s krátkym a kraťasové dupačky a byla chudinka spocená rudá ,prostě tyhkle vedra pro mimi jsou hrozný,nedokážu si představit léto :roll:

tak to jsem ho asi moc oblíkla… :think: no tak třeba mi tak řval kvůli tomu…jenže mě nepřišel spocenej…hm..v tomhle počasí mám strach aby se mi nepřehřál ale aby ho zase někde neofouklo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
mobilishky píše:
xaminko tak to máš teda šikovnou holčičku…někdy se snaží opakovat..ale nic moc…spíš si pořád rejdí po těch zubech a vyplazuje na každýho jazyk..takže to vypadá dost divně,když ho nesu v nosítku a on má na každýho vypláznutej jazýček :mrgreen:

Tak to máme to samé, všude pořád vypláznutý jazyk :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673

No my měli body s krátkým rukávem a slabý kalhoty,a klobouček.Ona malá ani moc nechce jíst když je tak hnusný vedro.Tak to věřím stím nosítkem :-D Oni si hodně rychle na všechno zvyknou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
20.5.11 13:22

hele holky…jak to máte z kilama po těhu??
:oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
20.5.11 13:26

no já mám taky pořád strach,že ofoukne ,ale včera nám tu skoro nefoukalo v tašce jsem měla připravenej klobouček,kdyby chtěla ven z kočárku jinak má dlouhé vlasy a měla by je mokrý a to by bylo potom horší,mě dokrorka řekla ať nemám strach ji třeba i sundat ponožky a nechat jen v body s kr.ruk,že slaboučký malý větřík nevadí a je spíš horší,když fouká na spocené nabalené mimčo,kontroluju teplotku za krkem a na nose a to má vždy nejteplejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
20.5.11 13:27

Před těhu jsem měla 52kg na 158cm, nabrala jsem 17 kg a ted mám zpět 52 kg :-) . Za což jsem velmi ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
20.5.11 13:29

holky založila jsem skupinu: Miminka prosinec 2010 , tak kdo chcete, tak se přidejte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí