Poradna duly
Jana Čurdová
AHoj holky máte někdo termín v červenci?? Jak se cítíte atd? Nenašla jsem tady žádnou takovou skupinu tak jsem myslela že by bylo fajn kdyby se nás tady sešlo vííííce:-)
já taky 22.7. a jak se cítím? nooo kdyby mi nenarostlo bříško tak bych o těhu nevěděla, alespoň do nedávna.. teď už je celkem velký a vzhledem k tomu že se starám o babičku, byt, barák, slepičky, psa a králičí rodinku tak už bývám dost utahaná a neba mě furt někoho prosit aby mi pomohl odvést třeba kolečko s hlínou nebo pomoct zasázet skleník
no už se na miminko těším je naše první
Tak já mám termín 25. 7. a doteď jsem taky dělala všechno normálně, ještě nedávno jsem dělala i dřevo a všechno OK kromě tlaku a bolestí zad. Až dneska mi doktorka řekla, že mám zkrácenej čípek a mam klid na lůžku, tak je to šílenej nezvyk, nesmět se pohybovat…
Ahojky, já mám termín 20. 7. taky naše první, čekáme chlapečka, a co vy?
Já měla klid na lůžku ve 4. měsíci, a musela jsem jíst hrozný množství magnesia, ale pak se to srovnalo a teď je to v pohodě… musím zaklepat
A na nemocenské jsem už teda zůstala, dělám jinak 12tky, tak i doktorka mě tam nechtěla pustit
Nezlobila jsem se.
Ahoj holky, já mám termín 26.7., jsem těhotná poprvé a čekáme chlapečka. Konečně mi už vyskočilo bříško (docela dlouho jsem se na něj načekala:), tak si toho užívám. I když teď už ty domácí práce nejdou tak lehce - předklánění a tak není nic moc, tak mi pomáhá manžel. Má za to plusové body:)
Ja jsem byla kolem 25. týdnu několik dnů v nemocnici kvůli tlaku a asi od 20. týdne taky magnezko, takže žádná změna. Jen k jedný věci to magnezko bylo pro mě dobrý. Lépe po něm spim.
Tak to já se už neohnu vůbec. A břicho jsem měla vidět už od třetího měsíce.Nikdy jsem nebyla zvlášť hubená a už mám navíc 15 kilo ![]()
Já jsem právě hubená byla, teď mám nahoře 10kg a děsně mě bolí plosky nohou. Na konci dne se cítím jak po 60km procházce
Ale hlavně, že je jinak vše v pořádku ![]()
Holky, nevíte jaký je rozdíl, pokud půjdu na MD 6 nebo 8 týdnů před porodem? Protože vždy se ta mateřská vyplácí 28 týdnů. Takže by mě zajímalo, co je výhodnější, protože zatím v tom rozdíl nevidím. Snad jen v tom, pokud maminka pořád pracuje a má dobrý příjem, tak je určitě lepší jít na MD až těch 6. týdnů, ale pokud je na nemocenské, tak je asi lepší jít těch 8 týdnů. Nebo co myslíte?
Tak to ti neporadím, já jsem na ÚP, takže budu mít rovnou rodičák. Ale jsou tady na to různý diskuze,stačí jen pohledat. Jen to asi dýl potrvá, páč jich je tu na téma ,,mateřská,, hodně. Nebo založ na tohle téma novou diskuzi.
Ahojda..já se k vám přihlásím
TP máme 20.7. a čekáme Kubíka
Magnézko snídáme, obědváme , večeříme, ale zatím to jde - mohlo by být i hůře ![]()