Porod v červenci 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Adaška
19.5.11 11:37

Lucka

ten je moc hezkej… a za tu cenu je supr :palec:

• Citovat
  • Upravit
1230
19.5.11 11:37

Lucka
Mrkla jsem na něj - nevypadá špatně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
19.5.11 11:57

ahoj ten kočárek je pěknej a přidám zkušenosti kamarádky je dost malej a ty přední kolečka se pořád otáčej kam nemaj.. je fakt že se tam dá takovej klínek a jedou rovně ale můžu říct že na něj dost nadávala, že se s ním nadřela.. ale samo taky záleží kde bydlíte já třeba na vesnici takže potřebuju spíš tereňáček :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
19.5.11 15:01

Evick1
Děkujeme za rady…i když myslím, že v téhle době najdeme něco na všem. Popravdě řečeno…když jsem koukala na netu na kočárky já, líbila se mi jich taková spousta a na každý jsem našla od někoho negativní komentář. Navíc jsem byla děsně překvapená kolik značek kočárků v dnešní době je. Když moje mamka scháněla kočárek pro bráchu byly asi 3 značky a stejně na všechno na jedno brdo.A nějaká dvojkombinace..nebo troj …css. Neříkám, že neexistuje kvalitní kočárek, ale pokud na něj člověk nemá 30 000,– hold se musí s nějakýma těma mouchama poprat :) Ten, co máme my doma (ten z dřívějších příspěvků - ten vybledlý), stál původně 16 000,– , jen cestu od auta domů jsem pronadávala jak hrom - divila jsem se, jak ho mohla původní majitelka vůbec vozit..ale když jiný nebude, budu muset hold nadávat dál :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
19.5.11 15:15

přesně já taky absolutně netušila kolik je značek, typů a vůbec tvarů kočárků :-) to je jasný že na každým se něco najde my máme zase teréňáček a sestřenka co měla taky takový ho několikrát píchla taky mi ho vymlouvala.. ale co jak jsi řekla když člověk nemám milion musí brát co je a vybírat z toho co je dostupné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
19.5.11 15:32

Evick1
jsem ráda, že jsi to nevzala ode mě nějako ve zlým - skoro stejnýma slovama jsem už jednou jedné holčině psala - jako reakce na její negativní hodnocení kočárku - a bylo mi tvrdě oponováno :) ..i když pak jsem se dozvěděla, že ona sama má kočárek za 38 000,– - a to jen dvojkombinaci, autosedačku za 8 500,– o další výbavičce nemluvě…to se to pak kritizuje..mít na to a mít s tím zkušenost proč ne, ale né každej si to právě může dovolit - já bych našemu malému taky chtěla dopřát všechno na co by si ukázal,…ale kde vzít a nekrást ? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
19.5.11 16:24

za co negativně? já jsem upozornila vy jste přijali tak cooo? :D mít omezeně peněz je na prd.. vím že miminku je jedno jestli má věcičky nové značkové, nové bez značky nebo po jiném dítěti… my to máme půl napůl pár věciček nových jinak po jiných dětičkách, kočárek se nám povedlo sehnat celkem za pakatel ještě v záruce a moooc pěknej.. akorát si pak člověk ve srovnání třeba jak jsi psala o tý slečně připadá blbě.. vypadá to jakoby chtěl šetřit na svém dítěti.. ale přesně kde vzít a nekrást

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
19.5.11 17:31

Evick1
vždyť jo..hlavní je, aby jsme ty naše dětičky měli vůbec do čeho obléct, v něčem povozit, v něčem vykoupat a konec konců - i kdybych ho vozila v zahradním kolečku - může to být všem u prdele. Sorry za ten výraz, ale je to tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adaška
19.5.11 19:39

:mrgreen: přesně tak, každýmu to může být šumák :-)

A ono se taky nevyplácí hned od malička oblékat děti do značkovýho… možná tomu nebudete věřit, ale náš čtyřletý Šimon už pozná značku Nike, Adidas a tak… A když má na sobě něco značkovýho, hned to každýmu ukazuje… a vychloubá se. Nevím odkud to má, nejspíš ze školky… :roll: A co nám z nich pak vyroste, že… Je neuvěřitelný, co všechno vnímá… Já když byla malá, tak si pamatuju, že mě snad do 5. třídy oblíkala mamča… a on už si přes rok vybírá. No děsný.

• Citovat
  • Upravit
209
19.5.11 21:33

Adaška

tak to máš doma šikulu :).. teda podle pravidel jakési příručky na děti se nesmí šikulovat :mrgreen: mě taky mamina dlouho připravovala, ale jestli jsem něco nesnášela bylo odpo se převlíknout do tepláků :twisted: ale se mnou to jinak nešlo byla jsem víc kluk než holčička a všechno bych prodřela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
20.5.11 11:05

Ahoj holky, my jsme si koupili kočárek přes mimibazar, za 2500,– a je krásnej, a má minimum škrábnutí, a je to kombinace se sporťákem. Bydlíme taky na vesnici, blízko u lesa, tak jsem potřebovala něco co přejede přes kořeny a tak. No a brát do lesa kočárek za 10 tis a víc mi přijde jako blbost. Co má nevýhodu tak váhu, ale zase fakt projede všude. A neplánuju ho tahat někde do busu nebo tak, takže mi to nevadí. Je to kočárek defender baby smile, ale ani jsem ho nenašla nový že by ho prodávali. No a teď jen sháním jestli nemá k němu návod k použití, neumím sklápět nožičky na ten sporťák, ale to je času dost než prcek do toho vyroste :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
20.5.11 11:24
katkask píše:
Ahoj holky, my jsme si koupili kočárek přes mimibazar, za 2500,– a je krásnej, a má minimum škrábnutí, a je to kombinace se sporťákem. Bydlíme taky na vesnici, blízko u lesa, tak jsem potřebovala něco co přejede přes kořeny a tak. No a brát do lesa kočárek za 10 tis a víc mi přijde jako blbost. Co má nevýhodu tak váhu, ale zase fakt projede všude. A neplánuju ho tahat někde do busu nebo tak, takže mi to nevadí. Je to kočárek defender baby smile, ale ani jsem ho nenašla nový že by ho prodávali. No a teď jen sháním jestli nemá k němu návod k použití, neumím sklápět nožičky na ten sporťák, ale to je času dost než prcek do toho vyroste :-)

ten mám já, mrknu se ti jestli jsme k němu dostali taky návod a když tak ti ho naskenuju jeslti ho najdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
20.5.11 12:22
Evick1 píše:
katkask píše:
Ahoj holky, my jsme si koupili kočárek přes mimibazar, za 2500,– a je krásnej, a má minimum škrábnutí, a je to kombinace se sporťákem. Bydlíme taky na vesnici, blízko u lesa, tak jsem potřebovala něco co přejede přes kořeny a tak. No a brát do lesa kočárek za 10 tis a víc mi přijde jako blbost. Co má nevýhodu tak váhu, ale zase fakt projede všude. A neplánuju ho tahat někde do busu nebo tak, takže mi to nevadí. Je to kočárek defender baby smile, ale ani jsem ho nenašla nový že by ho prodávali. No a teď jen sháním jestli nemá k němu návod k použití, neumím sklápět nožičky na ten sporťák, ale to je času dost než prcek do toho vyroste :-)
ten mám já, mrknu se ti jestli jsme k němu dostali taky návod a když tak ti ho naskenuju jeslti ho najdu :)

teď jsem teda zaváhala je to on? od pohledu se mi zdálo že jo ale koukám na ten návod a asi je to tedy jinej mrkni na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
20.5.11 16:15
teď jsem teda zaváhala je to on? od pohledu se mi zdálo že jo ale koukám na ten návod a asi je to tedy jinej mrkni na to

Je mu hodně podobdej, nebo to je možná to samý, jen je to cross. Klidně bych se zkusila kouknout do toho tvýho návodu, tak jestli mi ho naskenuješ, byla bych hrozně ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
20.5.11 16:55

naskenuju slibuju ale stěhujem takže mám zatím půlku věci odpojenou nebo zaházenou ale pak mi do SZ napiš maila a při nejbližší vhodný příležitosti to pošlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí