Porod v červenci 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
387
21.5.11 19:22

Jinak jsem byla včera na tom posledním ultrazvuku, a dr mi řekla že už máme hlavičku dole, tak jsem šťastná :dance: , bála jsem se že se neotočí, ale je to hodnej kluk :-) A co u vás? Dneska jsem celý den něco dělala, pak jsem se ještě donutila do vysávání a teď mě bolí v podbřišku, jak kdybych to měla dostat. Ach jo, doufám že to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
21.5.11 21:30

My máme prcka taky naštěstí hlavičkou dolů, tak jsem taky moc ráda. Jinak jsem dnes nakoupila pár posledních oblečků, zbytek nechám na příbuzných a kamarádkách, které se budou chtít realizovat:) Před chvilkou jsem konečně vyžehlila povlečení do dětské postýlky.
Kataksk - tak odpočívej a bude v pořádku, uvidíš. Ale pro příště nech radši už luxování drahé polovičce. Já to tak udělala, protože to předklánění mi už nedělá moc dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.5.11 10:28

Když to je těžký to nechat na druhé polovičce, ten je celý den v dílně, je to kovář, no a když nemá kšeft, tak dělá solární panely ať máme víc teplý vody, no a tím třeba strávil celý den, tak mu přece ještě nemůžu cpát vysávání, ne? Mě je to teda i blbý abych se já válela a on makal do vyčerpání :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
24.5.11 11:45

Tak jsem byla včera na kontrole, a je všechno v pořádku, jen se mám víc šetřit a pořád jíst hořčík. No a nechala mě další dva týdny marodit, takže na mateřskou půjdu těch 6 týdnů před porodem, tak jsem ráda ale ani jsem to od ní nečekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
24.5.11 13:29

Tak hlavně, že je vše v pořádku. To si člověk vždycky oddechne :-)
Já pořád váhám, zda jít na PPM 8 nebo 6 týdnů před porodem. Pořád mi nikdo není schopen vysvětlit co je výhodnější. Ale začínám mít takový pocit, že těch 6 týdnů je výhodnější, protože o těch 14 dní déle je člověk buď na neschopence nebo chodí do práce…PPM je pak 28 týdnů v jakémkoli případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
24.5.11 17:14

Je to vlastně jedno, to je jen o tom, že budeš mít o 14 dní lepší příjem. Já se zase snažím zjistit jestli máme nárok na to porodné, ale všude čtu že se to vypočítává z posledního čtvrtletí příjmu, tak do toho se počítá už i ta mateřská a nemocenská, že? No a co když je manžel živnostník, tak jak on má doložit čtvrtletní příjem, když se daň. přiznání dělá ročně? Nechápu to, a nikde jsem to nenašla, nevíte někdo něco víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Natysek 27.7
15.5.13 14:40

Ahojky Holky :)

Taky mam termin v cervenci 27.7 cekame chlapecka prvni tehotenstvi… Holky byl nekdo na velkym ultrazvuku kolem toho 30 tydne ja se chystam 30 chtela bych vedet jestli my reknou jak bude eventuelne velky, vypocitavaj druhy termin?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex