Leden 2012

309
9.5.11 12:33

Leden 2012

Zdravím všechny nastávající maminky.Je tu nějaká těhulka,které TP vychází na leden 2012?Mohli bychom si popovídat o slastech a strastech. :-D :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1336
9.5.11 12:57

Podle prvního sona to vypadá na Nový rok! :-D Bude fajn, když se nás tu sejde víc :) Někdo z Prahy?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
9.5.11 13:22

Tak to gratuluji,jestli to vyjde,to u Vás bude zajímavý Silvestr :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
9.5.11 16:10

já bych podle ultrazvuku musela 11 dní přenášet, abych sem k vám patřila, ale prosincové jsem nenašla, tak se k vám na chvíli přifařím, než se nahromadíte a vyšťouchnete mě jako nežádoucí :lol: :lol: :lol:

podle utz z minulého pondělka jsem dneska 7tt+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
9.5.11 16:14

Zdravím,určitě tě nevyšťouchneme a co se týče UZV,tak si myslím,že to nikdy není úplně na 100 %,ten termín.Mimčo si stejně udělá,co bude chtít. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
9.5.11 17:00

Ahoj, tak já u dr ještě nebyla - nedovolala jsem se, ale snad se to tenhle týden povede :lol: Jinak poslední MS byla 2.4. a další už nedorazila. V pátek bylo hcg 941 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
9.5.11 17:04

Gratuluju.Já poslední MS 23.3.Zatím na UZV je gest.váček,24.5 jdu na další,to prý už by mělo být vidět srdíčko.Tvoje první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
9.5.11 17:07

Mimochodem,to HCG,to sis došla na nějaký odběr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
9.5.11 17:07
maky26 píše:
Ahoj, tak já u dr ještě nebyla - nedovolala jsem se, ale snad se to tenhle týden povede :lol: Jinak poslední MS byla 2.4. a další už nedorazila. V pátek bylo hcg 941 :lol:

ono to stejně moc brzo nemá smysl spěchat k doktorovi - na utz není nic vidět a člověk je pak zklamanej. ale hcg máš moc pěkný - to by ti doktor určitě taky pochválil :dance: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
9.5.11 17:09
Zuzka 79 píše:
Mimochodem,to HCG,to sis došla na nějaký odběr?

mě na krev poslala doktorka - na krevní obraz a tak.. - měla jsem předtím nějaké hodnoty rozhozené, tak jsem šla na kontrolní odběr. a já měla tušení, resp. to ráno jsem to už věděla z domácího testu, tak jsem si v laboratoři nechala udělat (a zaplatila) i těhotenský test z krve - v den očekávané ms jsem měla 1156

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
9.5.11 17:12

Ahoj holky,taky bych se k vam rada pridala sice mam dostat menstruaci az 13.5.,ale uz druhy den pozitivni testy a silici :dance: Tak jsem hrozne stastna :-D K doktorce pujdu toho 13 z duvodu mich predeslich 4 potratu a pak hned na hematologii pro inekce claxan mam mutaci leiden :cry: A co vy kdy se chystate na prvni kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
9.5.11 17:12

No,taky jsem šla k doktorce moc brzy a teď musím čekat takovou dobu,ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
9.5.11 17:14

Janinka

Vida,jak se nám to tu pěkně rozrůstá.Gratuluji k těhu a přeji ať je tentokrát vše o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
9.5.11 17:16

já ještě doplním info o sobě:
jsem po dvou potratech - oba v 8tt, naposledy letos v únoru. a neposlechli jsme paní doktorku, že si máme dát aspoň 3 měsíce odklad - já ještě držkatě prohlásila, že mě to trvá dlouho otěhotnět, takže se nemusí bát, že mi mě tam viděla dřív jak v létě :oops: :lol: :lol: :lol: ne že bychom se snažili, jen jsme si nějak zapomněli dávat pozor :dance: :lol:
no a teď jsem tedy 7tt+5 podle utz, 8tt+0 podle ms, na utz minulý týden mělo mimi 0,83cm a srdíčko :srdce: a na kontrolu jdu příští pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
9.5.11 17:19
Janinka F píše:
Ahoj holky,taky bych se k vam rada pridala sice mam dostat menstruaci az 13.5.,ale uz druhy den pozitivni testy a silici :dance: Tak jsem hrozne stastna :-D K doktorce pujdu toho 13 z duvodu mich predeslich 4 potratu a pak hned na hematologii pro inekce claxan mam mutaci leiden :cry: A co vy kdy se chystate na prvni kontrolu?

ahojky
taky držím palce, aby to tentokrát vyšlo :hug:
příčina těch potratů byla ta leidenská mutace?
mě hnali taky na hematologii po tom druhém potratu, ale nic mi nezjistili, takže já pořád nevím příčinu a jen doufám, že se to nebude opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí