Dvojčátka porod 11-12/2011

109
4.5.11 09:31

Dvojčátka porod 11-12/2011

Ahoj holky,
vím, že už tu asi dvě diskuze s dvojčátkama jsou, ale v jedné už odrodily :-) a v druhé už jsou přece jen v pokročilejším stádiu těhotenství… Proto bych byla ráda kdybyste se přidaly vy, který jste se tuto novinku dověděly nedávno a termín porodu vám vychází na konec roku 2011 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
52
4.5.11 09:34

Ahoj, já bych se tedy ráda přidala. Termín mám vypočítaný na 12.12. a dnes jsem 8+2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
4.5.11 09:40

ahoj,taky se přidávám.Dneškem jsem v 6tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
4.5.11 09:45

ahoj reno, vítám tě,
už toho máš taky za sebou dost jak koukám do podpisu,
já mám předpokládaný termín 15.12.
jak to snášíš? já posledích asi 10 dnů trpím celodeními nevolnostmi a únavou, jídlo se stalo pro mě problémem, takže nic moc :-?
jsi doma nebo chodíš do práce? mně minulý čtvrtek napsali v caru výstupní zprávu a posílají mě zpět ke své obvodní dr., že prý na dalším postupu se mám domlouvat už s ní a to včetně neschopenky, prý asi brzo dostanu rizikový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
4.5.11 09:51

Holky gratuluji vám k dvoj těhotenství… :palec: :palec:

Já už mám devíti měsíční holčičky a dost často vzpomínám na klídek v těhotenství… Sice jsem byla na chcípnutí, ale nikdo po mně nic nechtěl a mohla jsem se beztrestně povalovat… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
4.5.11 09:54

Myško, já jsem už od ET doma, čerpám si studijní volno, čekají mě státnice. Mě v CARU už také propustili, minulý týden jsem byla už u svého gynekologa, další kontrola mě čeká 17.5. Na 31.5. mám objednaný prvotrimestrální screening na genetice. Jinak k tomu, jak mi je: občas ještě bolesti břicha, ale bývalo to horší, někdy pocit nevolnosti, ale ještě jsem naštěstí nezvracela. Hlavně, když mám hlad, třeba ráno po probuzení, ale dá se to vydržet.
A že mě bolí prsa, na to už jsem si nějak zvykla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
4.5.11 10:03

Taky si dovolím pogratulovat :srdce:
Přeju spokojená bříška, maminky a ať vše probíhá tak jak má :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
4.5.11 10:05

Moc děkujeme dvojčátkovým maminkám za gratulace, jste zlaté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
4.5.11 10:12

Budete mít krásný vánoční dárky… jeden pro sebe a druhý pro taťku… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Macek 31
4.5.11 10:16

Ahojda já jsem z té dikuze v pokročilejším stádiu 28 týden.Ale moc vám gratuluji k dvojité radosti.A ať to těhulkování probíhá co nejlépe to jde.Hezky si tady pokecejte ono to někdy pomůže a ledacos nového se dozvíte.Opatrujte svoje bříška. :-)

• Citovat
  • Upravit
13010
4.5.11 10:40

Ještě dodám. Já jsem rodila 22.12. a na Štědrý den jsem šla na šestinedělí za dětma. Takže kráásnej vánoční dáreček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
4.5.11 10:44

Holky, moc Vám gratuluji k duo těhotenství. Budete mít nádherné vánoční dárečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
4.5.11 10:55

to vám přeju :dance:
není nic lepšího než dvojčata :)

mimochodem dodávám, že mám po klucích hromady oblečení, tak jestli budete chtít některá výrazně ušetřit, tak ze solidarity dvojčatové mámy bych nechala za velmi symbolické ceny. Trička za 10kč, pyžamka za 10 až 15kč atd. nebo nějaký balík za paušál. Stačí napsat SZ a říct o co budete mít zájem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
4.5.11 10:58

jo a k těm nevolnostem, ono je to s dvojčaty horší, fakt, já přibrala za celé těh 8kg, protože mi bylo strašně moc zle a nic nepomáhalo

edit, sorry chtela jsem dat fotku kluku a preklikla jsem se, no nic jdu krmit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
4.5.11 11:02
peggy.sl píše:
Holky gratuluji vám k dvoj těhotenství… :palec: :palec:Já už mám devíti měsíční holčičky a dost často vzpomínám na klídek v těhotenství… Sice jsem byla na chcípnutí, ale nikdo po mně nic nechtěl a mohla jsem se beztrestně povalovat… :mrgreen: :mrgreen:

Peggy a pomáhali ti v porodnici s dětma? Já si totiž neumím představit,že kdyby se obě rozeřvali,ke komu bych šla první apod…přemýšlím nad nadstandartem,tam přece jen budu mít klid a nikdo se mi nebude smát,jak tam kolem nich lítám jak splašená koza :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí