Těhulky porod listopad 2011

5813
3.5.11 23:22

Těhulky porod listopad 2011

Chtěla bych sdílet pocity,rady a vše kolem také s těhulkama které čeká porod v listopadu 2011 jako mě :-)
Tak snad se nějaká objeví :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43
4.5.11 00:51

Ahojky maminko :-) tak se k tobe pridavam…je to me prvni tehotenstvi a porod me ceka taky v listopadu… uz se mooooc tesim na miminko, zrovna jsem byla na 1. screeningu a jdu si v patek 6.5. pro vysledky, tak doufam ze bude vse ok, protoze se citim moc dobre a nemam zadne potize…snad to taky tak zustane…a jakpak se mas ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
4.5.11 06:05

HoLky jsme v uzavrene skupine listopad 2011. Je nas tam hodne. Tak prijdte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
4.5.11 13:18

Melissa Ahojky,tak jestli chceš,pojď také o té skupiny,já tam taky půjdu,chtěla jsem z této taky udělat uzavřenou ale nějak mi to nešlo a nemohla jsem na to přijít. Jinak já jdu zítra na další poradnu,kde mi nebudou dělat asi nic,tak to vyznělo z jejich řeči,takže nevím co tam budu dělat..řeším teď to,že mi dělali jen jeden utz v 7tt a od té doby nic,jsem teď 13+1tt a řekli mi že další budou dělat až ve 20tt ,že do té doby je to zbytečné,takže zítra si na něj dupnu,protože mi všechny holky psaly že to není normální,i když od pojišťovny je placeno jenom 3× utz za celé těhotenství..a můj dr.nemá utz,takže chodím k protějšímu doktorovi na to..tak jsem z toho celá nějaká smutná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
1.6.11 11:48

Ahoj holky,jsem tu nova a termin mam na 8.11 zatim psany..je to me prvni tehotenstvi(dvojcatka) :-) Jinak moc nerozumim tem uzavrenym skupinam :-( To se musi nejak zazadat?Diky Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
1.6.11 12:57

Luco - gratuluji :srdce:

Jj, najdi si v uzavrenych skupinach listopad 2011 a jadviga te schvali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
1.6.11 13:47

Ahoj Lůco,tak to máš stejný termín jako já :-) Já jsem po této skupině vytvořila ještě uzavřenou,je to takové bezpečnější,nevíme kdo se na netu může vyskytovat,že..
Jmenuje se Maminky Těhulky 2-3 2011 (zhruba doba kdy došlo k otěhotnění) Tak se přidej :-) Zažádáš a já Ti to potvrdím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
1.6.11 14:16

Chico ty jedes ve 2 najednou? Myslim stejnych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
1.6.11 14:26

Jo,já mám i tu co jsme vytvořila i Listopad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
1.6.11 14:27

Diiky :palec: tak jsem zazadala,doufam ze spravne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie