Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, je tu někdo s podobným nebo stejným termínem? Z brna? jsem tu nová a všechny diskuze jsou už rozběhnuté
.
Příspěvek upraven 05.05.11 v 20:57
Ahoj Lidmulka, já mám termín 27.7. Je to sice trošku později než ty, ale stejný měsíc
Jak se cítíš? Je to tvé první dítě? Pracuješ nebo studuješ?
To nevadí
. pracuju teda pracovala sem ted jsme na neschopence. tak už se doma nudím. a čekám první. A ty?
Já taky čekám první a už jsem taky na neschopence. A jak to zatím zvládáš, všechno v pohodě? Měla jsi nějaké problémy, nebo to bylo všechno v poho? Já na začátku nic moc, bývalo mi hodně špatně a byla jsem hodně unavená. Teď už je to v pohodě, jen mám občas nějaké závratě. Ještě že jsem na té neschopence.
no na začátku byli trochu komplikace ale ted už je to snad v poho. před dvěma měsíci jsme špinila tak mi hned dala doktorka neschopenku stejně už mě v práci nechtěli
. ted se mi jen občas motá hlava ale to je z nízkého tlaku. a víš co to bude?
Ahoj holky,přidávám se k vám,jestli nevadí??
Já mám termín 20.7.
Lidmulko jsi kousek přede mnou,tak se tě chci zeptat,už máš vybranou porodnici??Já furt přemýšlím nad Milosrdnýma a nebo Bohunice ![]()
no já jsme celou dobu chtěla k milosrdným ale mám těhu cukrovku
tak mě moje doktorka poslala na obilnak prý kdyby něco no
aha aha,ale jinak by vyhráli Milosrdní?No já ještě uvidím,ale podle toho co jsem četla a bylo mi řečeno v různých diskuzích,tak asi i u mě vyhrají Miloši ![]()
A co čekáte,kluka nebo holčičku??
jj u mě by to teda vyhráli. no ale zas do obilnáku dojdu aj pešky tak to je ok
a čekáme holčičku tak snad nebudem u porodu překvapeni a nebudem mít kluka co bude mít skoro všechno růžové
A co čekáš ty?
U nás by to měla být taky holčička, tak taky doufám, že to nebude překvápko u porodu
My zatím na výsledky těhu cukrovky čekáme,tak doufám,že to bude OK. A kdy nastupujete na mateřskou? A co vy budete mít Kvaky?
ja jdu ted 13 na materskou. ja sem si taky myslela ze je vsechno ok ale nebylo jen pani doktorka moje jaksi ty vysledky zasklila a to ze mame cukrovku mi rekla az po mesici. no a ja se zapomnela zeptat no. ale nemam zadne vysoke hodnoty takze inzulin nastesti nehrozi. snad nevadi ze pisu bez diakritiky.
to sem rada ze to neva bo mi tak trva 2× dele neco napsat bo to napisu bez pak to prectu a vsechno to opravuju. ![]()