Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
13.5.11 19:14

mi budem asi kupovat jen takovou tu podlozku co se vzdycky polozi na postylku a zase se sunda. taky uz zacnu pomalu prat a chystat oblecky. uz se na to tesim snad dokonce i na to az zacnu chystat tasku do porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
13.5.11 19:24

Já jsem v tomto hrozná…taky už bych si nejraději sbalila do porodnice, poskládala postýlku, všechno vyprala.. :oops: :oops: ty poslední měsíce jsou nekonečný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
13.5.11 19:26

My koupili takovou tu komodu s přebalovacím pultem a pak pult sundáme a komodu použijeme asi do předsíně jako botník pro malýho :wink:
Chodíte holky do nějákých těch předporodních kurzů??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
13.5.11 19:31

Chystám se určitě na předporodní kurz…ale chci na něj jít do porodnice, kde budu rodit. Jenže můj gynekolog mi pořád říká, že na výběr je ještě času dost, že prý až tak do 37týdne :nevim: Nevím, připadá mě to nějak pozdě :?: Tak snad to před porodem stihneme.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
13.5.11 19:47

premyslela sem o predporodnim kurzu ale nevim. ja uz sice budu chodit na kontroly jen do porodnice ale jeste uvidim. pripada mi ze toho jeste musim moc zaridit. jit na matriku, najit pediatra jsou to malickosti ale nekdy mam pocit ze to nestihnu. zalezi jak to beru kdyz si reknu ze mam jeste dva mesice tak to vypada jako fura casu ale na druhou stranu je to uz jen osm tydnu a vzhledem k tomu jak to doted utikalo jsem z toho nervozni. a ke vsemu jsme zjistila ze nemam rodny list tak jeste budu muset jet do noveho jicina si vyridit duplikat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
13.5.11 20:05

Aby jsi toho neměla málo,tak ještě ztratíš rodný list :roll: :roll: Njn,když se daří,tak se daří,ale neboj to zvládneš :wink: :kytka:
Dneska jsem četla co všechno nabízí Miloši a právě tam mě to docela oslovilo,že bych to i zlusila nějákej ten kurz,no uvidíme :think: :wink: Jinak bych chtěla s malým pak chodit na plavání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
13.5.11 20:15

no budu muset to nejak zvladnou bez rodneho listu to nejde :nevim: . ted se mi vlni cele brisko jak tam mala radi :-) to je asi reakce na tvou zminku o plavani. to bych chtela rozhodne taky chodit pro deti je to dobre a i se pak lepe uci plavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
13.5.11 20:21

Jéé to mě pobavilo,tak ju za mě pohlad princeznu tvoji :wink: Super,tak doufám,že zůstaneme v kontaktu a pak se na to plavání domluvíme :wink:
Mě malej kopal jak jsme prohráli hokej,asi se rozčiloval :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
13.5.11 20:30

pohladila sme a dekuje za pozdrav no ale vrti se porad asi uz se tesi :-D ja doufam ze zustanem snad. aj na ty vylety kocarkem. Kohoutovice jsou kousek. ted se divam ze mi nejak nesedi metrik podle nej sem ve 30 tydnu. tak uvidim jestli nakonec dojde spravne k datu porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
13.5.11 20:33

Tak Lidmulko jak to teda je??? :mrgreen: Kdy máš ten termín??Budeš rodit se mnou nebo s Dorkou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
13.5.11 20:37

no ja ted nevim schvalne sem si to kontrolovala a zadale sme to dobre tak nevim jak to divne pocita ale ja mam rodit zaroven s dorkou tak nevim. asi ten metrik pocita s tim ze budu prenaset :think: . podle metriku mam na tebe asi pockat a budem mit stejne stary parecek.. nezasnoubime je zrovna? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
13.5.11 20:46

Až podle toho jestli Andrejka na nás počká :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
13.5.11 20:56

dobre nechame to teda na ni :lol: . uvidim jak se ji u me bude libit. zatim to vypada ze se ji libi delat si ze me boxovaci pytel :-D ale me to vubec nevadi aspon vim ze tma je a je v poradku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
13.5.11 21:14

U mámy je vždycky nejlíp :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
13.5.11 21:18

to doufam ze se ji u me libi a vydrzi tam jeste minimalne celych osm tydnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí