Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
743
16.1.12 11:02

Mě přijde, že prsa mám pořád stejný..horší to bude až kojit přestanu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
2.5.12 12:57

Ahoj tak copak je u vas noveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
2.5.12 14:56

Ahoj Lidmulko!
my se zrovna stěhujeme, takže je všechno takový hektický 8) Ale konečně budeme mít větší byt a úplně v centru Brna, jak jsem vždycky chtěla, takže mám vážně radost :) Dětičky nám nějak rychle rostou, co?
Malá už chodí kolem nábytku a občas se i pouští, takže musím být pořád na pozoru, je to dost únavný :mrgreen: Chodíme pořád plavat, už nám to celkem jde :mrgreen: tady je malá pod vodou:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
2.5.12 14:57

A copak je nového u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
2.5.12 19:00

to znam mala taky porad chodi kolem nabidku kolem gauce a hrozne rada se kouka kdyz pere pracka :-). to ted bude primo v centru? mi bydlime asi dvacet minut od centra pesky. plavani se nam zatim nejak nepodarilo ale v lete budem chodit uz. leti to hrozne rychle vsechno uz bude mit deset mesicu loni sem netrpelive cekala az ji budu chovat a uz bude mit rok :-). akorat nam nejak nerostou zuby mame akorat ctyri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
2.5.12 19:05

My máme akorát dva zuby, takže můžeš být v klidu :kytka: Ale teprve nedávno jsem ji přestala kojit, tak třeba začnou růst rychleji. Budeme bydlet na Údolní, hned na začátku.
Pračka má u nás taky velkej úspěch :mrgreen: A taky myčka, tak když je zaplá, tak do ní malá pořád bije :mrgreen: Troubu zas pořád olizuje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
2.5.12 19:15

udolni mi nic nerika :-/, mi bydlime na bayerove ale fakt nevim kde je udolni ze bysme sli konecne nekdy na prochazku :-). tak mala nastesti troubu neresi teda pokud je zapnuta a sviti tak to jo ale jinak ne ani mycka ju nelaka proste pracka vede a na ni vidim jak roste bo dnes mi uz skoro dosahla na kolecko s programama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
2.5.12 19:23

Tys rodila na Obilňáku, ne? bydlíme kousínek odtam ;) na procházku bysme někdy konečně mohli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
2.5.12 19:41

tak to je fakt kousek tak se muzem domluvit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí