Poradna duly
Jana Čurdová
Kvaky, Nevím jestli trpěl víc malej nebo my, ale byl to očistec
. Tři dny se budil v noci každou chvilku, s ukrutným řevem, nic nepomáhalo. Už se těšíme na další ![]()
To je mi líto,že jste takhle trpěli
Já začínám mít s těch zubů hrůzu,ted mi kamarádka říkala,že její malá si každý zub prodělala s horečkama a průjmama ![]()
teda klarinetko uz lezete, tise zavidim
i kdyz mi kazdy rika ze pak budu rada vzpominat na to kdyz jen lazela tam kam sem ji polozila tak uz se tesim na to az se zacne plazit. na zuby se teda netesim vubec spatne snasi bolest ockovani byla nocni mura a ted place jen kdyz vidi nasi detskou doktorku ma pamatovaka. takze to asi bude taky poradne prorvane ty zuby. no treba me prekvapi a ponese to dobre. a co jinak s mimcama delate? mi uz mame jakztakz nastaveny rezim tak snad se udrzi. jinak mala je hodne samostatnas hraje si sama jen ji staci kdyz vidi ze je nekdo s ni v mistnosti obcas mi pripada ze ji obtezuju tim ze si s ni hraju
![]()
Lidmu, tak to bych si taky přála, aby náš malej si uměl hrát sám, vydrží to tak max 10 minut a zase se musí změnit objekt zájmu. Někdy ovšem ho nemůžu ani položit, chce se chovat. Někdy ho trochu „oblbnu“ že ho položím, všude kolem něj dám spoustu hraček, aby si mohl vybírat a já sedím nad ním a šprtám…tím jsem vlastně odpověděla, co teď dělám
. V pátek jdu na závěrečný, jestli to nedám, tak to bude zajímavý ![]()
jj ja sem rada ze je takova ale nekdy je to doma nuda uz ze uz nevim co se sebou tak terorizuju pritele
. no od unora jdu zpatky do prace tak budu vzpominat na tohle obdobi
. Jinak ti v patek budu drzet palce at to vyjde ![]()
Já bych taky chtěla jít od března do práce, ale tak na jeden den v týdnu. Jak to máš ty? Já mám ale obavy, že budu ještě kojit…malej je závislák. Nástup zpět do práce jsme řešili v práci ještě když jsem byla těhotná. Budu muset asi na dohodu a dělat něco jiného než doposud. Kvůli druhé mateřské ![]()
ja budu delat to stejne ale dostanu novou smlouvu to sice nejak nechapu proc ale asi mi to vysvetli az ji pudu podepsat. a jak budu chodit jeste nevim dala sme jim rozmezi od osmi do sesti a hlidat bude babi nebo pritel a mam to na 80 hodin mesicne. jsme pokladni vis tka se snadno domlouvaji smeny.
Tak si jen pohlídej, abys pak nebyla na tom bitá, kdyby jsi rovnou z rodičovské přešla na novou mateřskou. Myslím, že ta nová smlouva musí být ukončena, jinak se ti výše mateřské počítá z toho nového úvazku. Chce si to ještě někde ověřit, mně to takhle řekli na sociálce.
Jinak mně dneska psaly holky z práce, že už se mi rýsuje nová prácička a budu moct dělat z domu
. A jednou týdně zajet na otočku do práce. Jsem moc ráda, každá koruna dobrá ![]()
prave kazda koruna se hodi. mi zatim druhe neplanujem kdovi jestli vubec nekdy ale pak bych asi tu smlouvu nejak poresila. jinak u nas je to tak nezvykle kdyz jde zenska tak brzo do prace ze uz sem si vyslechla take komentare ze si to mam radsi uzit doma… uzivala bych si kdyby mi prispivali. uspory zpapala vybavicka a ted je to na houby. ale nevadi jednim uchem tam druhym ven ![]()
jj, u nás to taky každej komentuje, ale já zas potřebuju něco dělat. Připadám si taková nevyužitá ![]()
jo no to je druha vec ze uz se doma fakt dost nudim a jsme pak protivna na pritele. v brne nemam zadne kamaradky skoro a kdyz tak pracuji tak nemaji cas a rodinu mam hodinu daleko a jeste vlakem a z prestupama takze s kocarkem zadna sranda. jak ja uz se tesim do prace kazdy den minimalne 400 lidi plus stari znami
![]()
Tak jak si dopadla Klarinetko? Urcite dobre
. A co vy Kvaky jak dopadla pulrocni prohlidka? meli jste jit tenhle tyden ze?
Jojo měli
Jirka váží 6,52kg a měří 64cm ![]()
Dnes jsem se byla domlouvat na plavání s dětma a v úterý začínáme,těšíííííím se mooooooc
![]()