Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2746
17.7.11 16:54

ahoj holky, taky přidávám fotku našeho miláčka. Chci se zeptat, jak to máte s kojením? já v noci docela ok, kojíme tak 2-3 za noc, jinak malý spinká. Zato ráno ho mám na prsu téměř do odpoledne, přes den zase tak za 3-4 hod. a večer opět asi tři hodiny v tahu. Nechci jej zvykat na dudlík, ale kolikrát si už říkám, že to nevydržím a šupnu mu ho do pusiny. A kojíte jen z jednoho prsu, nebo z obou? Já musím z obou, z jednoho mu to nestačí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
17.7.11 16:55

ještě jedna s úsměvem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
18.7.11 12:10

Ahoj holky :mavam:
Tak prvně gratuluju všem, co už mají svoje drobečky doma :kytka: :kytka:
My máme dneska deset dní :dance: A jak stárneme, tak i víc zlobíme :lol: :lol:
Ještě minulý týden to bylo klidný miminko, co jedlo každý tři hodiny a nikdy neplakalo..a dneska už kojím po dvou hodinách přes den i v noci :roll: A občas už se Kristina umí i pořádně ozvat :lol: Navíc mám pocit, že ji od soboty občas pobolívá bříško..tak mám docela strach z nějaké koliky :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
18.7.11 14:14

Kvaky gratuluju k rychlemu porodu :kytka:

K tomu kojeni kojime s obou a trva to zhruba pul hodiny kdyz teda u toho obe neusneme coz se stava. a pres noc to staci dvakrat. taky uz sem premyslela o dudliku ale dneska se mi uz povedlo ze usnula po jidle sama v postylce i kdyz sem ji tam davala a jeste byla vzhuru tak jeste pockame treba to pujde bez nej, predtim usnula jedine u prsa.

Dorko taky sem si rikala jak mame hodne dite v porodnici skoro neplakala ale doma uz nam ukazala co umi. ale jinak je to andilek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
21.7.11 18:04

Ahojky maminky,
všem moc gratuluji k vašim uzlíčkům!!! :kytka: :potlesk:
Taky se naše rodinka rozrostla o Lukáška! 3640g a 49cm :srdce:
Porod byl dost rychlý,v 5ráno mírná bolest bříška, v půl 8 jsme jeli do porodnice, že asi rodíme a hned na mě dr že jsem otevřená na 7cm, že na prvorodičku super,v 9 hod. nás dali na sál a v 11:23 to bylo za námi. Těšila jsem se jak se budu sprchovat a na míči houpat a houby, nestačila jsem se ani převléknout, ale to zlatíčko za to stojí. Hlavně se mi líbilo, jak mávnutím proutku a bylo po bolesti. Když mě pak rodina viděla 4hod. po porodu tak říkali že jsem snad ani nerodila.
Zatím si na sebe zvykáme, ale myslím že válčíme docela dobře, jen to máme ještě z bříška drobet obráceně a v noci se nám moc nechce spinkat, ale snad se to zlepší.
Jinak je to super mimi tv, nemůžu z Lukáška spustit oči. :oops: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
22.7.11 10:46

Ahoj Kačko,gratuluji k Lukáškovi :kytka:
Taky jsem na malýho furt koukala a pak padala únavou :lol: Jsou to krásný stvořeníčka ty naše prdolky :srdce:
Nás trápí prdíky a nejlíp se mu spí s námi v posteli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
22.7.11 11:26
Kvaky píše:
Nás trápí prdíky a nejlíp se mu spí s námi v posteli :mrgreen:

To jsme na tom úplně stejně! :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.7.11 13:51

Gratuluju Kacko :kytka:

Taky jsme malou stale pozorovala hlavne v porodnici co jsme doma jsem rada kdyz usne a jdu spat taky jinak bych se nevyspala vydrzi vzhuru i 4 hodiny a chce se chovat a nosit. beda jak ji poloziim. nekdy ji trva nez usne, jinak vetsinou nakonec usne u prsa. ale stejne ji zboznuju i kdyz skoro nespime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
25.7.11 12:23

Ahojky,
děkuji všem :kytka:
taky Lukášek prdíčkuje a chudinka u toho strašně pláče až je mi ho broučka malinkatýho líto…ale chlapečci na to trpí bohužel.
co se týče spaní, tak ,,zatím" mi stačí jen to co se vyspím v noci, nejde mi přes den moc spaní, ale cítím se v pohodě, tak uvidíme.
Chtěla jsem se zeptat, mám hodně mléka a když malinký saje, tak kolikrát se chudinka malinký zakucká, jak hltá, a to krmím po 3 - 3,5 hodinách podle toho jak se vyspí. Myslíte že mám nejdřív odstříkat a pak mu teprve dát sát?
Jinak se je to naše milovaný zlatíčko :srdce: jsme rádi že ho máme, jen teď nám odjel tatínek tak je mi po něm doma smutno… :cry: tak snad to do pátku rychle uteče a budeme celá rodinka zase pěkně pohromadě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
26.7.11 06:33

Koukám, že teda asi taky máme doma chlapečka :mrgreen: :mrgreen: Nám na koliku tak nějak zabraly kapky Infacol, zkoušeli jste?
Jinak taky zatím spím jenom v noci..ale už uvažuju o nějakých vitamínech na energii :lol: :mrgreen:
Malá se taky zakuckává, jak kolikrát hltá..ale třeba i po půl hodině kojení, tak si myslím, že odstříkávání by nepomohlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
26.7.11 11:46

Ahojky holky :mavam: tady to něják nežije,škoda :-? ale zase je fakt,že se musíme s mimískama sžít a pak se můžeme věnovat jiným věcem :wink: :hug:
My na prdíky používáme Sab Simplex,ale není to bůh ví jaká pecka,cvičíme,masírujeme a bojujeme :twisted: Infacol neznám :nevim:
Kačko já bych zkusila se zeptat doktorky jak půjdeš s malým na prohlídku a nebo zkus na netu vyhledat laktační poradkyni a zeptej se,některé fungují na telefonu nonstop :palec: Samotnou by mě zajímalo co ti poradí :think:
Přidávám fotečku Jiříka :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
26.7.11 16:37
Kvaky píše:
My na prdíky používáme Sab Simplex

Už tak brzo? jsem myslela, že je až od tří týdnů :nevim: Jsem právě hledala a ten Infacol je už od narození :palec:
Jiřík je roztomilej moc moc :kytka: :kytka: Taky se teda musím pochlubit s tou moji cácorkou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
26.7.11 17:15
:huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
26.7.11 20:01

Ahoj holky :mavam:
miminka jsou krasne :kytka: . Ja pri male nemam zatim moc casu sem prispivat jen nakouknu a prectu co pisete. kdyz male spi tak si jdu taky lehnout vetsinou nebo jsme rada ze stihnu uvarit. Dneksa jsme byli na prohlidce u doktorky tka od porodnice jsme pribrali uz pul kila :srdce: takze prospivame dobre. trosku akorat musime zapracovat na kojeni. sice ji pekne ale klidne by u prsa byla aj hodinu a pul coz je hlavne v noci unavne tak sem se na to ptala tak pani doktorka rikala ze mam nechat max pul hodiny a pak strcit dudlik nebo palec aby se neprejidala protoze porad dost blinka :cry: . tak to zkusime a uvidime jestli se to zlepsi.. tak drzime palce at se vam ty prdiky spravi mi jsme nastesti v klidu zatim snad to nezakriknu :-). tak se mejte krasne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
27.7.11 14:08

Čauky :mavam:
Tak dneska jsme byli na druhé prohlídce u dětské doktorky a vše je ok a i my jsme přibrali :wink: už máme 3,22kg a 50cm :palec:
Včera jsme byli poprvé na procházce,prvně trochu řval,ale pak usnul jako špalek :lol: Dneska přijede tchýně a povozí ho a my půjdem s manželem nakoupit.Do hodinky budeme zpět,ale už ted jsem nervozní z toho,že ho nebudu mít ve své blízkosti :oops:
Dorko nám ten Sab prodala magistra v lékárně a dnes jsem se na to ptala dr. a ta říkala,že v pohodě ho můžeme užívat :pankac:
Dneska máme čtrnáct dní :dance: neuvěřitelně to letí..
Jinak máte krásný prďolky holky :potlesk: a co mají vlásků,o proti nám.Manžel říkal,že máme malýho skinheda :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí