Poradna duly
Jana Čurdová
tak si pomalu pročítám nové příspěvky…už Vám závidím, že Vám ten porod vyvolají. Já teď byla přes půl hodiny ve vaně a je mi z toho akorát špatně, ale na porod to určitě nevidím. Nějak nemůžu najít, kde Dorko plánuješ rodit a proč ti vlastně porod budou vyvolávat? Taky bych už chtěla, v noci skoro nespím, jak furt lítám na záchod a bolí mě břicho (to už ale mám dlouho.
tak jak to tak pozoruju kazda mate nejake priznaky ale ja furt nic. me je porad stejne ach jo ![]()
Lidmulka88 píše:
tak jak to tak pozoruju kazda mate nejake priznaky ale ja furt nic. me je porad stejne ach jo
V klidu, já žádný příznaky nemám. Břicho mi tvrdne a poslíčky mám už 3 týdny a furt nic ![]()
Lidmulka88 píše:
no ja nemam ani ty poslicky. a to mam v patek rodit
však oni ti udělají Hamiltona, příp. Ti porod vyvolají čípkama a budeš to mít za sebou. Zkusím v pátek doktorku na Hamiltona přesvědčit taky ![]()
no to uz je asi pozde ten ucinkuje do 72 h a tak dlouho asi cekat nebudou. no nejak to dopadne. jdu si lehnout tak dobrou noc ![]()
Klarinetko, já mám vysokej tlak, tak proto mi chtějí porod vyvolávat. Rodit budu u Miloušů.
Dneska jsem zase pěkně nepříjemná..od rána mi došly už čtyři SMSky, jestli už konečně rodím
Uvažuju, že mobil vypnu a zapnu až po porodu
Jestli teda vůbec někdy porodím…
![]()
ahoj,
koukám že je to všude stejné - nám taky volají a ptají co a jak,jestli už jsme porodili nebo ne…tak snad to bude v termínu v sobotu… ![]()
bojím se až porodím tak myška bude už maturovat
![]()
tak to jsme na tom všechny stejně, my jsme včera měli na zahradě menší piknik s kamarádama vč. jejich dětí. Tolik rad, co jsem slyšela (všechny holky rodily min. o týden dřív). Tak jsem je ujistila, že vše jsem již vyzkoušela. Teď jsem vytáhla přítele do lesa (že na procházku
ale máme to hodně do kopce, tak jsme si nakonec sedli na lavičku a koukali do blba a pak se obrátili směrem k domovu
. V prstech mi tepalo o 106 (jsem nalitá jak mamut), tak trochu pomohla studená sprcha, teď se vyvalím do houp. sítě, než k nám přijedou další kámoši.
krásný den,
tak jak jste na tom holky?
My jsme včera jeli na chatu, posekat trávu tak jsme se tam do toho pustili, bříško tvrdé, pak mě i bolelo že jsem si říkala a v noci to musí přijít a ráno se vzbudím a nic… ![]()
to bylo pořád šetřete se porodíte dřív, otevíráte se… a když to má přijít tak se malé/malému nechce…
Ahoj u me porad nic. pripravuju se na zitrek. doma uz uklizeno vsecko nachystane a nepomohlo nic. male se proste nechce. a to jsme zkusili vsechno ach jo
. tak sem zvedava jak to bude zitra probihat. ozvu se az nas pusti
Lidmulko, neboj se
!!! Alespoň budeš už mít svoje zlatíčko u sebe a bude si moc začít užívat léto! A ještě do rána je čas
…
Hodně štěstíčka a budu držet palečky, aby bylo vše v pořádku a rychlé!!! ![]()
no vsak na to se taky moc tesim ze uz zitra ji budu mit u sebe
. Snad to pujde rychle