Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
5.7.11 21:28

to urcite budou. beztak porodis i driv nez v patek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
5.7.11 21:29

tak si pomalu pročítám nové příspěvky…už Vám závidím, že Vám ten porod vyvolají. Já teď byla přes půl hodiny ve vaně a je mi z toho akorát špatně, ale na porod to určitě nevidím. Nějak nemůžu najít, kde Dorko plánuješ rodit a proč ti vlastně porod budou vyvolávat? Taky bych už chtěla, v noci skoro nespím, jak furt lítám na záchod a bolí mě břicho (to už ale mám dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.7.11 21:56

tak jak to tak pozoruju kazda mate nejake priznaky ale ja furt nic. me je porad stejne ach jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
5.7.11 22:12
Lidmulka88 píše:
tak jak to tak pozoruju kazda mate nejake priznaky ale ja furt nic. me je porad stejne ach jo :nevim:

V klidu, já žádný příznaky nemám. Břicho mi tvrdne a poslíčky mám už 3 týdny a furt nic :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.7.11 22:23

no ja nemam ani ty poslicky. a to mam v patek rodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
5.7.11 22:26
Lidmulka88 píše:
no ja nemam ani ty poslicky. a to mam v patek rodit

však oni ti udělají Hamiltona, příp. Ti porod vyvolají čípkama a budeš to mít za sebou. Zkusím v pátek doktorku na Hamiltona přesvědčit taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.7.11 22:36

no to uz je asi pozde ten ucinkuje do 72 h a tak dlouho asi cekat nebudou. no nejak to dopadne. jdu si lehnout tak dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
6.7.11 10:40

Klarinetko, já mám vysokej tlak, tak proto mi chtějí porod vyvolávat. Rodit budu u Miloušů.
Dneska jsem zase pěkně nepříjemná..od rána mi došly už čtyři SMSky, jestli už konečně rodím :zed: :zed: :zed: Uvažuju, že mobil vypnu a zapnu až po porodu :cert: Jestli teda vůbec někdy porodím… :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
6.7.11 11:20

ahoj,
koukám že je to všude stejné - nám taky volají a ptají co a jak,jestli už jsme porodili nebo ne…tak snad to bude v termínu v sobotu… :think:
bojím se až porodím tak myška bude už maturovat :-) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
6.7.11 14:03

:-) tak to jsme na tom všechny stejně, my jsme včera měli na zahradě menší piknik s kamarádama vč. jejich dětí. Tolik rad, co jsem slyšela (všechny holky rodily min. o týden dřív). Tak jsem je ujistila, že vše jsem již vyzkoušela. Teď jsem vytáhla přítele do lesa (že na procházku :-)) ale máme to hodně do kopce, tak jsme si nakonec sedli na lavičku a koukali do blba a pak se obrátili směrem k domovu :lol: . V prstech mi tepalo o 106 (jsem nalitá jak mamut), tak trochu pomohla studená sprcha, teď se vyvalím do houp. sítě, než k nám přijedou další kámoši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
7.7.11 12:13

krásný den,
tak jak jste na tom holky?
My jsme včera jeli na chatu, posekat trávu tak jsme se tam do toho pustili, bříško tvrdé, pak mě i bolelo že jsem si říkala a v noci to musí přijít a ráno se vzbudím a nic… :zed:
to bylo pořád šetřete se porodíte dřív, otevíráte se… a když to má přijít tak se malé/malému nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
7.7.11 13:40

Ahoj u me porad nic. pripravuju se na zitrek. doma uz uklizeno vsecko nachystane a nepomohlo nic. male se proste nechce. a to jsme zkusili vsechno ach jo :nevim: . tak sem zvedava jak to bude zitra probihat. ozvu se az nas pusti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
7.7.11 19:48

Lidmulko, neboj se :hug: !!! Alespoň budeš už mít svoje zlatíčko u sebe a bude si moc začít užívat léto! A ještě do rána je čas :wink:
Hodně štěstíčka a budu držet palečky, aby bylo vše v pořádku a rychlé!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
7.7.11 19:53

no vsak na to se taky moc tesim ze uz zitra ji budu mit u sebe :srdce: . Snad to pujde rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
11.7.11 15:20

Tak nás dneska propustili z porodnice :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie