Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
2.7.11 07:54

hm tak ze by mi uz taky postupne odchazela. no uvidim. drzim palce at ti to dobre dopadne kdyby nahodou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
2.7.11 14:15

tak zatím nic, jsem pořád doma bříško tvrdne a pak zase měkkne…poslíček přijde a odejde… tak já vám nevím… zkoušela jsem běhat po schodech a byla jsem na dlouhé procházce s pejskama a nic…asi se myšce u mě líbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
2.7.11 15:00

tak zkus horkou vanu, sex.. ale pokud se ji nechce tak nepomuze nic. u me taky porad nic nechce se ji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
2.7.11 20:03

holky vidím, že všichni řešíme stejnej „problém“ :lol: holt se jim u nás moc líbí :lol: :lol: já se moc moc bojím, co mi řeknou zítra ráno v porodnici :-?
Ale Vám držím palce, ať máte ty svý zlatíčka brzo u sebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
2.7.11 20:07

Neboj dorko urcite to bude dobre :hug: . ja sem si tak myslleal ze se narodi o vikendu a v pondeli uz na kontrolu nepujdu ale uz si to nemyslim. tak uvidim co mi reknou v pondeli. pritel taky porad chodi hladi mi brisko a premlouva at uz jde za nama :srdce: . uz sem zkusila vsechno ted uz je to jen na ni no. Ja uz se tak tesim az ji ustiskam :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
3.7.11 16:37

nebojte se, všechno dopadne dobře :kytka: :hug:
U nás se zatím taky nic neděje, přemlouváme a domlouváme a nic…
ale na druhou stranu se nedivím, venku je taková zima že ani mě se nechce z pelíšku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
3.7.11 17:14

to je fakt komu by se chtelo z teplicka do takove zimy. no zitra mam kontrolu a uvidime no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
3.7.11 18:23

ahoj holky, tak ranní kontrola dopadla v pohodě, tlak se tak nějak ustálil, takže mám přijít ve středu na kontrolu a domluvit se, kdy by se ten porod vyvolával.. prý asi ve čtvrtek :-? Tak se modlím, abych do té doby porodila přirozeně..doktorka mi udělala jakejsi ten Hamiltonův hmat, tak snad to třeba pomůže :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
3.7.11 18:33

tak to je dobre ze se tlak umoudril. no hamiltonuv hmat by mel zabrat do 72 h. mam pocit ze mi ho taky zitra udelaji kdyz nic. jinak uvidim termin uz v patek :think: tak asi taky se budem domlouvat nebo nevim. jeste pujdu zkusit horkou vanu dneska treba se to rozjede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
3.7.11 18:45

zatím nepozoruju žádný změny :think: snad jen, že jsem po tom docela dost krvácela, až jsem chvíli měla i strach.. Tak uvidíme :think: :think: Ale nemusíš se bát, na netu píšou jak hrozně je to nepříjemný, ale mě to moc nebolelo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
3.7.11 18:57

no uvidim zitra jak to dopadne. treba me mala prekvapi a jeste si to v noci rozmysli. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
3.7.11 18:59
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
3.7.11 20:12

ale myslim ze asi ne. akorat se mi v koupelne udelalo spatne z te pary :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
4.7.11 09:15

Ahoj holky :mavam:
Jsme všechny nebo nám někdo nám chybí??Jak se někdo z nás nepřihlásí,je to znamení,že už se něco děje,ok? :?: :lol: :lol:
Dorko to je fajn,že se ten tlak umoudřil a je v poho,snad se i maličká nechá přemluvit a do středy vyklouzne sama :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.7.11 09:23

Ahoj :mavam:
tak ja zatim nic no v noci klid. tak sem zvedava co mi reknou dneska na kontrole :think: . Jak ja uz bych chtela rodit :dance: . uz me nebavi odpovidat na otazky typu Uz? :zed: . to je snad videt ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí