Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1146
11.7.11 19:28

Ahooooooj :mavam: :mavam: Tak povídej,přeháněj :kytka: Jak je,jak jste to zvládli a co malá jak se má k světu,kolik váží,měří… ???? :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
12.7.11 09:42

Ahoj Kvaky! :mavam:
No 7.7. mě o půl desáté večer prskla voda, to už jsem ležela na gyndě v nemocnici, protože jsem měla celej den kontrakce, ale porod podle doktorky ještě nezačal - tak mě dali na gyndu s tím, že ráno mi porod vyvolají. Ale malá se rozhodla, že půjde ven sama :-D Jak mě praskla voda, tak mě dali na porodní box..detaily popisovat nebudu, nechci tě strašit :lol: Bolest to byla šílená, ale dost mě pomáhala teplá voda ve sprše, tam jsem strávila snad pět hodin. No a Kristina se narodila o půl čtvrté ráno, měřila 51 cm a vážila 3520g :srdce: A i když jsem si během porodu asi tisíckrát říkala, že už v životě nechci nic podobnýho zažít, tak dneska už vím, že bych do toho šla klidně znova :wink: Člověk na tu bolest zapomene. Navíc jsem měla úžasnou porodní asistentku i doktora..no bylo to fajn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
13.7.11 07:53

To je super,že nakonec to nemuseli vyvolávat a měla jsi to docela rychlí :potlesk: :potlesk:
Ještě jednou moc gratuluji :palec: :dance:
Snad i Lidmulce to dopadlo dobře a brzy se nám ozve :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
13.7.11 14:04
Kvaky píše:
Ještě jednou moc gratuluji :palec: :dance:
Snad i Lidmulce to dopadlo dobře a brzy se nám ozve :pankac:

děkujuu :kytka:

jj, taky na ni myslím..třeba už jsou taky doma :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
13.7.11 16:31

Ahoj nas pustili dneska v patek jsme nakonec porodili 18.40 cisarem. mala trosku pozlobila ale je to v poradku a diky epiduralu se dalo i tech devet hodin co jsem zkouslea porodit prirozene. zitra se pochlubim foteckou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
13.7.11 17:07

jeeeeeeeee, gratuluju :hug: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
14.7.11 16:29

Dekujeü. A co ty kvaky jak se citis? uz se ti to blizi taky ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
14.7.11 17:22

taaak a to je moje malicka. porad se na ni nemuzu vynadivat :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
15.7.11 11:43

NÁÁÁÁDHERNÁ :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
15.7.11 12:39

Taky se teda musím pochlubit s fotkou :wink: Tady jsou nám 4 dny :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
15.7.11 13:19

taky kocka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
15.7.11 14:34

ahoj holky, tak i já jsem se stala pyšnou maminkou :-), Nakonec jsme rodili v Bohunicích, jak jsem chtěla a jsem za to moc vděčná. Lepší PA jsem si snad ani nemohla přát. Protože jsem přijela už s rozjetým porodem (pořád jsem si doma říkala, že je času dost :-)), byla jsem na porodním pokoji jen 1,5 hod. než se malý narodil. Musím ale říct, že porod byl fakt žrádlo, byla jsem už totálně KO. Dneska, když nad tím ale přemýšlím, nedovedu si tu bolest vybavit (příroda to má asi dobře zařízené). každopádně je náš Jakubek úplný poklad a jsme z něj s přítelem úplně „vyřízení“ a náležitě pyšní rodiče :-) Až stáhnu nějaké fotky z fotáku, taky přispěji…mějte se hezky, užívejte miminek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
15.7.11 15:27

Gratuluju :kytka: . tesim se na fotecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
17.7.11 09:47

Ze by kvaky uz taky porodila? A jak vam to jde s malou dorko? je vsechno ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
17.7.11 14:16

Ahooooooooooj holky :mavam: :mavam: :mavam:
Jsem moc ráda,že vám to všem dobře dopadlo a jste s miminkama všichni v pořádku :hug: :hug: :hug:

I já se hlásím do klubu maminek co mají už ty svoje zlatíčka u sebe :dance: Tudíš se vám hlásím jsem zpět s Juráškem už v náručí :dance: :dance:
Jak jsem sem psala naposledy 13.7.tak si představte,že mi bylo tak něják divně,ale neřešila jsem to s tím,že to nic není,kolem poledne přijel manžel a dovezl mi oběd páč jsem si nebyla schopná uvařit jak mě brali křečíky do podbřišku a do zad.Zkusila jsem vanu,ale neustálo to,ale ani nezesílilo.Manžel řekl,že raději zajedeme do porodky,já na to že néé,že to přece nic není :mrgreen: no nakonec jsme jeli kolem jedné mě vyšetřili a oznámili,že pomaličku začíná porod,ale že nemám čekat,že bych porodila do hodiny.Nebudu se zde moc rozepisovat,ať to není příliž dlouhý :lol: :-P Jen dopovím,že to bylo docela rychlí,kolem půl druhé příjem a v 16,10 hodin byl malej u mě :hug: :srdce: :dance:
Taky jsem rodila v Bohunicích a PA naprosto úúúžasná,byla jsem nadšená :palec: :pankac:
Na šestinedělí už to bylo horší,ale jsme konečně už doma a v pořádku.Jdu si na chvíli odpočinout a nabrat síly,zase se ozvu a dám fotečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí