Poradna duly
Jana Čurdová
Lidmulko, nevzdávej to, za hodinu může být všechno jinak
![]()
Já jsem dneska od čtyř vzhůru
Mám kontrakce tak po dvaceti minutách..po čtvrt hodině. Už jsem ležela i v horké vaně, ale je to pořád stejný.. Ale bolest je to teda neskutečná
![]()
ahoj dorko tak ze by uz?
. tak drzim palce a dej vedet jestli jedete nebo to preslo. at to moc neboli ![]()
Udělala jsem si teplej čaj a znova usnula.. a najednou nic..kontrakce zmizely
Už mě to fakt nebavíííííííí
![]()
Tady jsem
![]()
Zrovna jsme s manžou poobědvali,vstávali jsme dnes později,když je ten svátek,tak jsem chtěla nechat manžu ať se vyspí ![]()
Kdepááák,u nás máme ještě čas
Já jsem právě napjatá z vás a moc vám držím palce
I když by mi asi nevadilo kdyby malej už chtěl ven
![]()
Lidmulko, já už tomu nevěřím, že bych mohla letos rodit
![]()
Kontrakce mám tak každou hodinu, někdy i po půl hodině.. ale nic z toho
Zítra ráno máme kontrolu, tak uvidím..
![]()
Ja uz ani napjata nejsem stejne vim ze do patku neporodim takze vyvolani neujdu. ale uz se tesim na malou.
Dorko aby si te tam zitra zrovna nenechali. drzim palce
děkuju
pořád si říkám už aby byl příští týden..třeba touto dobou už budeme z porodnice doma ![]()
to jo taky se tesim za tyden uz budu doma urcite pokud bude vsechno ok coz doufam bude ![]()
Tak nakonec jsem na té kontrole byla už teď.. celej den jsem měla nějakej výtok, tak jsem myslela, že už je to plodovka.. Volala jsem do porodnice a řekli mi, že mám pro jistotu dojet, že výtok od plodovky nepoznám. No nakonec to plodovka nebyla. Ale tak aspoň nemusím zítra brzo ráno vstávat na kontrolu, protože mi ji udělali už dneska. Prý už skoro nemám čípek, tak prý můžu rodit každou chvíli..ale když neporodím do pátku, tak vyvolávání
Takže asi budeme rodit zárověň
![]()
ze by? tak ti rekli ze mas v patek dojit uz na vyvolani nebo na dalsi kontrolu? no stejne se v porodnici nepotkame ty nejdes na obilnak.
Mám dojít, prý se kouknou, jestli jsou porodní cesty připravený na vyvolávání a kdyby jo, tak mi ten porod rovnou vyvolají.. Tak snad už připravený budou, když mi doktorka řekla, že už skoro nemám čípek
![]()