Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
743
5.7.11 07:37

Lidmulko, nevzdávej to, za hodinu může být všechno jinak :wink: :kytka: :kytka:
Já jsem dneska od čtyř vzhůru :cert: Mám kontrakce tak po dvaceti minutách..po čtvrt hodině. Už jsem ležela i v horké vaně, ale je to pořád stejný.. Ale bolest je to teda neskutečná :-? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.7.11 08:22

ahoj dorko tak ze by uz? :dance: . tak drzim palce a dej vedet jestli jedete nebo to preslo. at to moc neboli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
5.7.11 09:51

Udělala jsem si teplej čaj a znova usnula.. a najednou nic..kontrakce zmizely :cry: Už mě to fakt nebavíííííííí :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.7.11 10:50

myslim ze se ti brzo vrati :-). za chvili mas mimiska u sebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.7.11 13:52

a kdepak je dneska kvaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
5.7.11 14:04

Tady jsem :mavam: :lol:
Zrovna jsme s manžou poobědvali,vstávali jsme dnes později,když je ten svátek,tak jsem chtěla nechat manžu ať se vyspí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.7.11 14:11

aha tak to jo ja uz myslela ze se neco deje :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
5.7.11 14:24

Kdepááák,u nás máme ještě čas :mrgreen: Já jsem právě napjatá z vás a moc vám držím palce :hug: I když by mi asi nevadilo kdyby malej už chtěl ven :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
5.7.11 14:57

Lidmulko, já už tomu nevěřím, že bych mohla letos rodit :lol: :cert: :mrgreen:
Kontrakce mám tak každou hodinu, někdy i po půl hodině.. ale nic z toho :cert: Zítra ráno máme kontrolu, tak uvidím.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.7.11 16:17

Ja uz ani napjata nejsem stejne vim ze do patku neporodim takze vyvolani neujdu. ale uz se tesim na malou.
Dorko aby si te tam zitra zrovna nenechali. drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
5.7.11 16:54

děkuju :hug: pořád si říkám už aby byl příští týden..třeba touto dobou už budeme z porodnice doma :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.7.11 17:30

to jo taky se tesim za tyden uz budu doma urcite pokud bude vsechno ok coz doufam bude :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
5.7.11 20:25

Tak nakonec jsem na té kontrole byla už teď.. celej den jsem měla nějakej výtok, tak jsem myslela, že už je to plodovka.. Volala jsem do porodnice a řekli mi, že mám pro jistotu dojet, že výtok od plodovky nepoznám. No nakonec to plodovka nebyla. Ale tak aspoň nemusím zítra brzo ráno vstávat na kontrolu, protože mi ji udělali už dneska. Prý už skoro nemám čípek, tak prý můžu rodit každou chvíli..ale když neporodím do pátku, tak vyvolávání :zed: :zed: Takže asi budeme rodit zárověň :hug: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.7.11 20:46

ze by? tak ti rekli ze mas v patek dojit uz na vyvolani nebo na dalsi kontrolu? no stejne se v porodnici nepotkame ty nejdes na obilnak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
5.7.11 21:01

Mám dojít, prý se kouknou, jestli jsou porodní cesty připravený na vyvolávání a kdyby jo, tak mi ten porod rovnou vyvolají.. Tak snad už připravený budou, když mi doktorka řekla, že už skoro nemám čípek :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí