Poradna duly
Jana Čurdová
Ale neee
Já jen, že jsem dneska čekala na tu kontrolu a zrovna šli po chodbě nějaká maminka s tatínkem a odnášeli si z porodnice malý mimi (jsem měla úplně slzy v očích
- ty hormony
) a mimi mělo v puse dudlík… Tak mě to tak trochu zarazilo.. Kdysi jsem četla, že když se kojí, dudlík by být neměl.. Ale to je asi blbost.. Ještě jsem to nějak nestudovala
Tak uvidím, co nám řeknou v porodnici.. ![]()
Kvaky píše:
Koupili jsme malýmu cedulku se jménem na kočárek,takovou tu malou SPZ.Víš jakou myslím?Už se těším jak to přiděláme na kočárek,je to prdácký takový maličký![]()
jůůů
![]()
dobrou noc. taky za chvili jdu. prave ze ja doufam ze nam pujde kojeni a to mimco je z toho pak zmatene. taky se tesim az pujdem z porodnice ![]()
Holky, tak zkouška za mnou…a úspěšně
Spadl mi fakt obrovskej kámen ze srdce
Ale tlak se nějak nelepší, brala jsem půl prášku ráno a půl večer, ale po dnešní kontrole mi zvedli dávku na tři denně
A zítra zase na kontrolu..už se tam můžu rovnou nastěhovat ![]()
Jakpak se máte vy?
Ahoj
super,že zkouška dopadla dobře-gratuluji
![]()
S tím tlakem mě trochu děsíš
,si to teda užíváš těch posledních pár dní ![]()
Já byla dnes na poslední kontrole u dr.Testy na streptokoka dopadli dobře,tak mi spadl kámen ze srdce
a zítra budu volat do porodky na objednání,snad nás vezmou ![]()
Děkuju ![]()
A do které porodnice chceš jít? do Bohunic?
Hlavně mám tak trochu strach z toho, že mě budou chtít porod vyvolávat..protože já teda vůbec nepociťuju, že bych měla brzo rodit
Fakt vůbec..
A jestli ten tlak nepůjde ani po těch lécích dolů, tak asi na to vyvolávání dojde ![]()
Jj do Bohunic bych chtěla…
Třeba se malá umoudří a bude se jí chtít ven samotné
Ted už může klidně ven,protože máma už má po zkoušce a bude mít čas jen a jen na ni
![]()
Zkus na to nemyslet a třeba to příjde nečekaně samo ![]()
Dorko gratuluju
.
ale ten tlak je na nic teda snad se to jeste zlepsi. dej vedet jak si dopadla zitra.
Kvaky to je fajn ze streptokok ti vysel dobre. Ja uz sem tak unavena uz chci opravdu porodit
Taky jsem ráda,že to dopadlo okáčko ![]()
Jdu si lehnout,jsem hrozně unavená… Poslední dobou hrozně špatně spím,probudím se brzy a už neusnu a večer nemůžu zabrat,přitom přes den nespím,jako že bych byla přespaná,nevím čím to je,ale štve mě to! ![]()
to ja bych zas spala porad rano sem vstala a za hodinu sem si sla zas lehnout jak sme videla ze pritel spi po nocni. odpoledne je to lepsi potom ale stejen jen polehavam.. asi sbiram sily na porod nebo ja nevim co
Lidmulko děkuju ![]()
Taky půjdu spát..dneska byl náročnej den a zítra zase vstávám brzo ![]()
Zítra je úplněk, navíc mají být bouřky…takže bude víc porodů
Říkala teda babička
Tak si dávejte pozor
![]()
Lidmulka88 píše:
to ja bych zas spala porad rano sem vstala a za hodinu sem si sla zas lehnout jak sme videla ze pritel spi po nocni. odpoledne je to lepsi potom ale stejen jen polehavam.. asi sbiram sily na porod nebo ja nevim co
Mám to stejně..spala bych pořád ![]()
hm tak to bych zitra uz mohla porodit delala sem si nadeje uz dnes kdyz hrmelo. uz bych ji chtela v postylce a pozorovat ji
![]()
![]()
Tak jsem právě došla z kontroly.. Tlak se trochu zlepšil, ale pořád to ještě není ideální
Takže mi doktor řekl, že mám přijít v neděli ráno na kontrolu a kdybych byla aspoň trošičku otevřená, tak že si mě tam nechají a bude se vyvolávat porod.. Holky já mám strach
![]()