Poradna duly
Jana Čurdová
to je dobra cena. A jak vam je? ja sem porad unavena furt bych jen spala a spala ![]()
u nás je to v pohodě, chtěla jsem ještě cestovat na šumavu za rodinou,ale už nemám nikam jezdit… ![]()
S tím spaním ti to závidím, já to mám obráceně od ráno od čtyř nespím…
copak u vás?
to ja byla jeste desateho taky v pohode byla sem u tatky na severni morave ale od te doby je to na nic. ja spim celou noc vyjma toho co chodim na wc a budim se tak v sedm nebo v osm takze je to v pohode. ale kdyz se vzbudim v pet tak tak hodinu nemuzu zaspat ale jeste pak usnu a to spim tak do osmi jeste
Kačka V. píše:Dorka_X píše:Ahojky,
Ahoj holky
Chtěla jsem se Vás zeptat, kde jste vlastně nakonec koupily ty kojící podprsenky? Nevíte, jestli je mají i v nějakým hypermarketu? mě se tak nechce chodit někde po centru Brna
Já jsem si totiž objednala dvě na tom astratexu, jsou fakt úžasný, ale jsou krajkový a s kosticema (podprsenky bez kostic totiž nesnáším).. No a jak jsme byli na tom kurzu v porodnici, tak ta porodní asistentka asi desetkrát zdůrazňovala, že máme mít do porodnice jen takový ty obyčejný..bez kostic a hlavně bez krajek..Tak by mne zajímalo, jestli náhodou nevíte, kde je mají
já jsem hrozně dlouho řešila kojící podprsenky - vím, že jsou praktické, ale mě přijdou úchylné…omlouvám se, ale prostě to tak cítím.
a nakonec jsem koupila v C&A. jsou v balení dvě, jsou z bavlny + lycry, a bez kostic a bez krajek. A nebyly ani drahé, dala jsem za ně 550,–
A krásně sedí…
Ahaa..vidíš C&A mně nenapadlo! tak díky za tip ![]()
Lidmulko, já bych taky jen spala a spala
Klidně i dvacet hodin denně
V noci spím dobře, ale chodím tak pětkrát na záchod..hrůza
Přes den se mi spí líp ![]()
a pritom se ani neda vymlouvat na pocasi venku je krasne ze
. ale na me ted az moc to horko nedavam.
ach jo to mi ani nerikej ja radsi pocasi nesleduju. tchyne mi rika ze az prijde bourka ze porodim bo brisko uz mam trosku dole a pry se meni tlak pri bource ![]()
Taky jsem to už slyšela
Tak ochlazení má přijít v příští pátek…tak třeba ![]()
no tak treba jo i kdyz ja doufam ze mala ted vydrzi vikend v pondeli mame monitor a kontrolu a pak uvidime treba do patku uz nevydrzi
. a uz ju umazlim ![]()
chtěla jsem se zeptat, do teď jsem chodila ke své dr, ale teď už mám jít do porodnice, tam probíhají kontroly stejně jako u dr. a nebo tam dělají něco vyjímečného???
pujdes na monitor tzn ze ti budou poslouchat ozvy miminka a pak je klasicka prohlidka. ted uz budes chodit jednou za tyden
TP přesně za týden!!!
![]()
Lidmulko, pak napiš, jak dopadla kontrola..jestli si tě tam teda už rovnou nenechali
![]()
JÉÉÉÉ to je super, že máte už za týden! My jsme kousek za vámi…
Dneska jsem byla poprvé v porodnici a jsem překvapená, jak si každý myslí, že všechno víme a hlavně víme kde co hledat… ![]()