Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
24.6.11 15:10

to je dobra cena. A jak vam je? ja sem porad unavena furt bych jen spala a spala :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
24.6.11 17:15

u nás je to v pohodě, chtěla jsem ještě cestovat na šumavu za rodinou,ale už nemám nikam jezdit… :zed:
S tím spaním ti to závidím, já to mám obráceně od ráno od čtyř nespím…
copak u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
24.6.11 17:58

to ja byla jeste desateho taky v pohode byla sem u tatky na severni morave ale od te doby je to na nic. ja spim celou noc vyjma toho co chodim na wc a budim se tak v sedm nebo v osm takze je to v pohode. ale kdyz se vzbudim v pet tak tak hodinu nemuzu zaspat ale jeste pak usnu a to spim tak do osmi jeste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
24.6.11 18:15
Kačka V. píše:
Dorka_X píše:
Ahoj holky :mavam:
Chtěla jsem se Vás zeptat, kde jste vlastně nakonec koupily ty kojící podprsenky? Nevíte, jestli je mají i v nějakým hypermarketu? mě se tak nechce chodit někde po centru Brna :zed:
Já jsem si totiž objednala dvě na tom astratexu, jsou fakt úžasný, ale jsou krajkový a s kosticema (podprsenky bez kostic totiž nesnáším).. No a jak jsme byli na tom kurzu v porodnici, tak ta porodní asistentka asi desetkrát zdůrazňovala, že máme mít do porodnice jen takový ty obyčejný..bez kostic a hlavně bez krajek.. :roll: Tak by mne zajímalo, jestli náhodou nevíte, kde je mají :?:
Ahojky,
já jsem hrozně dlouho řešila kojící podprsenky - vím, že jsou praktické, ale mě přijdou úchylné… :oops: omlouvám se, ale prostě to tak cítím.
a nakonec jsem koupila v C&A. jsou v balení dvě, jsou z bavlny + lycry, a bez kostic a bez krajek. A nebyly ani drahé, dala jsem za ně 550,–
A krásně sedí…

Ahaa..vidíš C&A mně nenapadlo! tak díky za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
24.6.11 18:18

Lidmulko, já bych taky jen spala a spala 8-o Klidně i dvacet hodin denně :mrgreen: V noci spím dobře, ale chodím tak pětkrát na záchod..hrůza :zed: Přes den se mi spí líp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
24.6.11 18:23

a pritom se ani neda vymlouvat na pocasi venku je krasne ze :-). ale na me ted az moc to horko nedavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
24.6.11 18:27

A bude hůř :mrgreen: příští týden má být přes 30°.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
24.6.11 18:40

ach jo to mi ani nerikej ja radsi pocasi nesleduju. tchyne mi rika ze az prijde bourka ze porodim bo brisko uz mam trosku dole a pry se meni tlak pri bource :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
24.6.11 20:38

Taky jsem to už slyšela :think: Tak ochlazení má přijít v příští pátek…tak třeba :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
24.6.11 20:53

no tak treba jo i kdyz ja doufam ze mala ted vydrzi vikend v pondeli mame monitor a kontrolu a pak uvidime treba do patku uz nevydrzi :dance: :dance: :dance: . a uz ju umazlim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
25.6.11 10:40

chtěla jsem se zeptat, do teď jsem chodila ke své dr, ale teď už mám jít do porodnice, tam probíhají kontroly stejně jako u dr. a nebo tam dělají něco vyjímečného???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
25.6.11 12:12

pujdes na monitor tzn ze ti budou poslouchat ozvy miminka a pak je klasicka prohlidka. ted uz budes chodit jednou za tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
26.6.11 13:03

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
27.6.11 10:18

TP přesně za týden!!! :dance: :srdce: :dance:

Lidmulko, pak napiš, jak dopadla kontrola..jestli si tě tam teda už rovnou nenechali :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
27.6.11 12:39

JÉÉÉÉ to je super, že máte už za týden! My jsme kousek za vámi…
Dneska jsem byla poprvé v porodnici a jsem překvapená, jak si každý myslí, že všechno víme a hlavně víme kde co hledat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí