Poradna duly
Jana Čurdová
. ja to nepúrozivam vubec ani malinik ani lnene seminko atd. porodim doufam i bez toho. cetla sme o tom ale nic mi to nerika. ani aromaterapie ani relaxacni hudba myslim ze by me to spis rozcilovalo
. a porad doufam v rychly porod tak bych na to nemela ani cas ![]()
![]()
no já jsem asi blázen, ale na porod se strašně těším
asi to bude těma hormonama,nebo nevím
ale když jsem dneska viděla ty nervozní tatínky na chodbě a slyšela řev miminka z porodního sálu, tak to bylo tak krááásný ![]()
Dá se koupit v lékárně.Nikomu ho nenutím jen jsem se ptala ![]()
Dorko na jak dlouho jsou ty monitory,někdo říká tak hodinu-dvě a jiný zase,že celý den
![]()
ja se tesim hlavne na to az uvidim poprve malou
. to bude uzasne a az uvidim jak si ji chova pritel ![]()
a ty pijes kvaky? ja sme byla na monitoru 20 minut tka nevim jestli pak jsou delsi? ![]()
Kvaky píše:
Dá se koupit v lékárně.Nikomu ho nenutím jen jsem se ptala
Dorko na jak dlouho jsou ty monitory,někdo říká tak hodinu-dvě a jiný zase,že celý den![]()
hmmm..já jsem byla objednaná na 8:30, ale byla jsem tam tak o čtvrt hoďku dřív.. počítám, počítám.. asi v devět jsem šla od tam
ten monitor mi dělali tak cca 15-20 min, pak na něj koukl doktor a udělal mi UTZ.. Ale třeba paní, co seděla vedle mě na monitoru, tam asi seděla dýl..měla ten graf daleko delší.. Tak asi záleží případ od případu
Já jsem tam evidentně žádný děložní akce neměla (nebo co že se tam vlastně sleduje) a srdce malé bylo taky v pořádku, tak asi stačilo chvílu..
Aha aha,no tak uvidím,každopádně díky za info ![]()
Mám ho koupený,ale začnu ho pít až od července
mozna ze bliz k terminu to budou delsi grafy. me se zas zdalo ze oproti te pani co sedela vedle me sme mela male ozvy ale pak mi doslo ze pani asi ceka dvojcata
Ahoj holky ![]()
Chtěla jsem se Vás zeptat, kde jste vlastně nakonec koupily ty kojící podprsenky? Nevíte, jestli je mají i v nějakým hypermarketu? mě se tak nechce chodit někde po centru Brna ![]()
Já jsem si totiž objednala dvě na tom astratexu, jsou fakt úžasný, ale jsou krajkový a s kosticema (podprsenky bez kostic totiž nesnáším).. No a jak jsme byli na tom kurzu v porodnici, tak ta porodní asistentka asi desetkrát zdůrazňovala, že máme mít do porodnice jen takový ty obyčejný..bez kostic a hlavně bez krajek..
Tak by mne zajímalo, jestli náhodou nevíte, kde je mají ![]()
Ahoj Dorko,já mám jednu z Astratexu s kosticí a dvě bez kostic a dál kupovat zatím nebudu.Myslím,že krajka není naškodu a kostice pokud ti nevadí… Je to jen na tobě v čem se cítíš lépe
Je fakt,že ty bez kostic jsou pohodlnější,ale jinak to ničemu vadit podle mě nemůže
No mě právě trochu ta PA vyděsila..že prý prsa budou nateklý a citlivý, takže kostice nebo krajka prý „vůůbec nejsou vhodný“
tak nevím.. ![]()
Ahojte ![]()
Ja sem je nakonec koupila v lidlu meli sice jen omezene velikosti ale moji nastesti jo. jsou bez kostic takove obyc. Ale krajka taky myslim nicemu nevadi jinak by prece kojici podprsenky s krajkou nedelali ne kdyby to nikdo nekupoval, kazdemu vyhovuje neco jineho. PA to mysllea asi vseobecne kazda je jina bud v klidu vsak uvidis jak ti to potom bude vyhovovat
Tak si zkus koupit z Astratexu ještě jednu bez kostic a pak uvidíš která ti vyhovuje a pak kdyžtak ještě dokoupíš
Já si kupovala vždycky s kosticemi,ty bez kostic dělají hroznej tvar těch prsou,ale je fakt,že jsou pohodlný ![]()