Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
21.6.11 14:36

:lol: :lol: :lol: . ja to nepúrozivam vubec ani malinik ani lnene seminko atd. porodim doufam i bez toho. cetla sme o tom ale nic mi to nerika. ani aromaterapie ani relaxacni hudba myslim ze by me to spis rozcilovalo :mrgreen: . a porad doufam v rychly porod tak bych na to nemela ani cas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
21.6.11 14:43

:palec: :palec: vidím to úplně stejně :lol: tak snad to tak ají bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
21.6.11 14:45

bude urcite staci kdyz se nebudem stresovat :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
21.6.11 14:50

:palec: :palec:
no já jsem asi blázen, ale na porod se strašně těším :oops: asi to bude těma hormonama,nebo nevím :oops: ale když jsem dneska viděla ty nervozní tatínky na chodbě a slyšela řev miminka z porodního sálu, tak to bylo tak krááásný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
21.6.11 14:53

Dá se koupit v lékárně.Nikomu ho nenutím jen jsem se ptala :-P
Dorko na jak dlouho jsou ty monitory,někdo říká tak hodinu-dvě a jiný zase,že celý den :think: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
21.6.11 14:55

ja se tesim hlavne na to az uvidim poprve malou :srdce: :srdce: . to bude uzasne a az uvidim jak si ji chova pritel :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
21.6.11 15:00

a ty pijes kvaky? ja sme byla na monitoru 20 minut tka nevim jestli pak jsou delsi? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
21.6.11 15:03
Kvaky píše:
Dá se koupit v lékárně.Nikomu ho nenutím jen jsem se ptala :-P
Dorko na jak dlouho jsou ty monitory,někdo říká tak hodinu-dvě a jiný zase,že celý den :think: :?:

hmmm..já jsem byla objednaná na 8:30, ale byla jsem tam tak o čtvrt hoďku dřív.. počítám, počítám.. asi v devět jsem šla od tam :nevim: ten monitor mi dělali tak cca 15-20 min, pak na něj koukl doktor a udělal mi UTZ.. Ale třeba paní, co seděla vedle mě na monitoru, tam asi seděla dýl..měla ten graf daleko delší.. Tak asi záleží případ od případu :lol: Já jsem tam evidentně žádný děložní akce neměla (nebo co že se tam vlastně sleduje) a srdce malé bylo taky v pořádku, tak asi stačilo chvílu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
21.6.11 15:06

Aha aha,no tak uvidím,každopádně díky za info :wink:
Mám ho koupený,ale začnu ho pít až od července

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
21.6.11 15:15

mozna ze bliz k terminu to budou delsi grafy. me se zas zdalo ze oproti te pani co sedela vedle me sme mela male ozvy ale pak mi doslo ze pani asi ceka dvojcata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
22.6.11 10:38

Ahoj holky :mavam:
Chtěla jsem se Vás zeptat, kde jste vlastně nakonec koupily ty kojící podprsenky? Nevíte, jestli je mají i v nějakým hypermarketu? mě se tak nechce chodit někde po centru Brna :zed:
Já jsem si totiž objednala dvě na tom astratexu, jsou fakt úžasný, ale jsou krajkový a s kosticema (podprsenky bez kostic totiž nesnáším).. No a jak jsme byli na tom kurzu v porodnici, tak ta porodní asistentka asi desetkrát zdůrazňovala, že máme mít do porodnice jen takový ty obyčejný..bez kostic a hlavně bez krajek.. :roll: Tak by mne zajímalo, jestli náhodou nevíte, kde je mají :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
22.6.11 10:45

Ahoj Dorko,já mám jednu z Astratexu s kosticí a dvě bez kostic a dál kupovat zatím nebudu.Myslím,že krajka není naškodu a kostice pokud ti nevadí… Je to jen na tobě v čem se cítíš lépe :wink: Je fakt,že ty bez kostic jsou pohodlnější,ale jinak to ničemu vadit podle mě nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
22.6.11 10:52

No mě právě trochu ta PA vyděsila..že prý prsa budou nateklý a citlivý, takže kostice nebo krajka prý „vůůbec nejsou vhodný“ :cert: tak nevím.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.6.11 11:03

Ahojte :mavam:
Ja sem je nakonec koupila v lidlu meli sice jen omezene velikosti ale moji nastesti jo. jsou bez kostic takove obyc. Ale krajka taky myslim nicemu nevadi jinak by prece kojici podprsenky s krajkou nedelali ne kdyby to nikdo nekupoval, kazdemu vyhovuje neco jineho. PA to mysllea asi vseobecne kazda je jina bud v klidu vsak uvidis jak ti to potom bude vyhovovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
22.6.11 11:04

Tak si zkus koupit z Astratexu ještě jednu bez kostic a pak uvidíš která ti vyhovuje a pak kdyžtak ještě dokoupíš :wink: Já si kupovala vždycky s kosticemi,ty bez kostic dělají hroznej tvar těch prsou,ale je fakt,že jsou pohodlný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí